Τα καλύτερα ανέκδοτα του δεκαήμερου και "ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ"!!!

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010



Το καλύτερο ανέκδοτο είμαι εγώ!

 «Η Κύπρος με τον Πρόεδρο τον Δημήτρη Χριστόφια έχει και φωνή και κύρος και αξιοπιστία στις προσπάθειες που από κοινού κάνουμε για την επίλυση του κυπριακού, την επανένωση της νήσου μέσα στα πλαίσια πάντα των αποφάσεων του ΟΗΕ και του ευρωπαϊκού κεκτημένου», είπε ο κ. Παπανδρέου.

 ''Tο ΔΗΚΟ, το έχουμε πει, δεν δίνει λευκή επιταγή σε κανέναν. Το ΔΗΚΟ δεν είναι κόμμα της άρνησης. Είναι ένα κόμμα το οποίο σταθερά σταθμίζει, αξιολογεί, βλέποντας μπροστά, βλέποντας τι συμφέρει στην κυπριακή υπόθεση, τι συμφέρει στην εσωτερική διακυβέρνηση'', είπε ο πρόεδρος του ΔΗ.ΚΟ.

 «Ο Γενικός Γραμματέας εξέφρασε την εκτίμησή του για τη δέσμευση των δύο ηγετών να εργαστούν στην κατεύθυνση μιας αμοιβαία αποδεκτής διευθέτησης. Τους συνεχάρη για την εποικοδομητική τους προσέγγιση στο κεφάλαιο του περιουσιακού και τους ενθάρρυνε να διπλασιάσουν τις προσπάθειές τους αναζητώντας συγκλίσεις στο σύνθετο αυτό θέμα κλειδί», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Γ.Γ.

 «Το πακέτο μας κρίθηκε θετικό, με στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ελληνοκυπριακή πλευρά να τα δεχθεί. Η ελληνοκυπριακή επιχειρηματική κοινότητα το βρήκε θετικό και είναι βασισμένο σε ανταλλαγή/αποκατάσταση/αποζημίωση» δήλωσε ο κ. ‘Ερογλου.

 Ο Πρόεδρος Χριστόφιας απηύθυνε έκκληση στην Τουρκία, να συνομιλήσει μαζί του. Όπως είπε, θέλει να μοιραστεί μαζί της το όραμα για την επίτευξη λύσης, η οποία θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Κυπρίων, της Τουρκίας και της Ελλάδας.

 «Δεν αμφιβάλλω ότι ο πρόεδρος Γκιουλ κι ο πρωθυπουργός Ερτογάν θέλουν λύση του Κυπριακού. ‘Ισως την θέλουν αργότερα. Δεν νομίζω όμως πως αυτή τη στιγμή είναι έτοιμοι», δήλωσε στην Αμερική ο πρόεδρος Χριστόφιας.

 «Στην πραγματικότητα οι αποκαλούμενες μητέρες πατρίδες εισέβαλαν και οι δυο στην Κύπρο», ανέφερε ο Δημήτρης Χριστόφιας στην Ουάσιγκτον. Πάντως εμάς η χούντα δεν ήταν ούτε μητέρα μας, ούτε μητριά μας. Εμάς μητέρα – πατρίδα μας ήταν και είναι ο άλλοτε «ξιπετσιμένος κουρκουτάς» του Δημήτρη Χριστόφια.

Είρωνας για το Christofias-watch

6 Σχόλια:

the Idiot Mouflon είπε...

Oμιλία του Μακαρίου στις 19/07/1974 ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας των Η.Ε.

“…What has been happening in Cyprus since last Monday morning is a real tragedy. The military regime of Greece has callously violated the independence of Cyprus. Without trace of respect for the democratic rights of the Cypriot people, without trace of respect for the independence and sovereignty of the Republic of Cyprus, the Greek junta has extended its dictatorship to Cyprus…”

“…I do not believe that there are people who accept the allegations of the Greek military regime. The coup did not come about under such circumstances as to he considered an internal matter of the Greek Cypriots. It is clearly an invasion from outside, in flagrant violation of the independence and sovereignty of the Republic of Cyprus…”

Ανώνυμος είπε...

Όταν ένας κομματάρχης αναβαθμίζεται σε ηγέτη κράτους, αλλά μέσα στο μυαλό του δεν είναι η εξυπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος, αλλά του κομματικού, ή θέλει να εξυπηρετήσει το εθνικό συμφέρον μέσα από τις ιδεοληψίες του, τότε το κράτος, ο λαός, το εθνικό συμφέρον θα δεινοπαθήσουν.

Αυτός είναι ο Δημήτρης Χριστόφιας. Εξελέγη αρχηγός κράτους, αλλά παρέμεινε κομματάρχης. Και εξελίσσεται σε θεομηνία και οδοστρωτήρα για την εθνική υπόθεση.

Ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ το ομολόγησε: Όσα είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Ουάσινγκτον, αποτελούν την ξεκάθαρη και διαχρονική θέση του του ΑΚΕΛ και του Δημήτρη Χριστόφια, είπε ο Άντρος Κυπριανού.

Ο άνθρωπος, δηλαδή, πήγε στην εκδήλωση της μεγαλύτερης δεξαμενής σκέψης των Ηνωμένων Πολιτειών, όχι για να μιλήσει ως ηγέτης του κυπριακού Ελληνισμού, αλλά για να εμπεδώσει στους Αμερικανούς την ιδεολογική αγκύλωση του ΑΚΕΛ.

Κωστάκης Αντωνίου

arxiepiskopos είπε...

Οι βόθροι να κλείνουν,είπαμε!Κύριε δήμαρχε,έλεος!!!

arxiepiskopos είπε...

Ξέρετε πώς θα αντιδράσουν τα διχο-Ττομικά υπερπατριωτάκια στο άνοιγμα του δρόμου Πύργου-Λευκωσίας μέσω Λιμνίτη;Θα κλαψουρίζουν λέγοντας:"Άτε ρε,ενν ...παγκέττα τούτα που εκάμαν;"

arxiepiskopos είπε...

Το επίσημο ΔΗΚΟ θα πάρει καρέκλες και το ανεπίσημο...παλλούτζια.Ο καθένας κάθεται όπου του αρέσει!

ΣΠΕΡΘΙΑΣ είπε...

Τα πολλά σχόλια περιττεύουν. Ο Χριστόφιας απέδειξε πόσο Καταστρόφιας είναι!