Μήνυμα αγώνα από το Γ. Νταλάρα!

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010



Ακούτε γελοίοι Οδοστρωτήρες; Τεντώστε τ' αυτιά κι ακούτε καλά.

Τι λέει ο Γ. Νταλάρας, 1 χρόνο μετά το φονικό των παλικαριών μας.

"Υπάρχουμε εμείς, υπάρχετε εσείς κι αυτό που έχει δίκιο, φορτίζει την ψυχή του και το βρίσκει το δίκιο. Ξέρει να βρει και το δρόμο".

Κι έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Όσο εσείς περιφρουρείτε τη σημαία, αυτήν που ο Σολωμός δολοφονήθηκε ενώ προσπαθούσε να κατεβάσει, όσο διώκετε όσους μιλούν ακόμα για λευτεριά, εμείς θα σας απαντούμε με ένα στίχο, που τον ξέρετε ότι είναι αλήθεια και που η σκέψη του και μόνο σας κάνει να τρέμετε: " Θα τα πάρετε Κουρσάροι και θα φύγετε"!

Ξέρετε ότι εσείς είστε προσωρινοί. Αλλά ξέρετε ότι εμάς, οι ιδέες μας για ένα καλύτερο αύριο, θα συνεχίσουν να είναι εδώ. Θα φύγετε Κουρσάροι.

Κι εσείς και τα ανδρείκελά σας στην Αστυνομία και στα άλλα κρατικά όργανα και η ΚΥΠ σας και η Επαγρύπνησή σας και οι διορισμένοι σας και οι κανονισμένοι σας και οι εξαρτώμενοί και όλοι σας. Θα τα πάρετε και θα φύγετε.

Ακούτε καλά τι λέει ο Γ. Νταλάρας (το πήραμε από τη σελίδα "Δεν Ξεχνώ" του facebook).

Θα θυμόμαστε και θα αγωνιζόμαστε. Σε πείσμα δικό σας και αυτών που συγκαλύπτετε και που σας συγκαλύπτουν.

Πράξανδρος για το christofias-watch

37 Σχόλια:

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Θα μείνω εδώ και θα υπάρχω όπως μπορώ
Και για το πείσμα σας γουρούνια θα αντέχω
Θα περιμένω άλλες μέρες!

arxiepiskopos είπε...

ΠΡΑΞΑΝΔΡΕ,ΕΔΕΚ Η.Β και λοιποί καταναλωτές οσπρίων,η κατάστασή σας είναι εύκολα κατανοητή και από πρωτοετή της ψυχιατρικής:περιθωριακοί που επιζητούν την προσοχή,χέσηδες που επιζητούν την αυτοηρωοποίηση μέσω φανταστικών διώξεων και βασανιστηρίων,σε λίγο θα κατοικήσετε σε κρησφύγετο και θα τρέφεστε με κονσέρβες φανταζόμενοι ότι σας κυνηγούν να σας συλλάβουν.Την έννοιαν σας έχουν!Αυτό το καταλαβαίνετε την επομένη των εκλογών και το ξεχνάτε τη μεθεπομένη.Καίει αλλά περνάει και ξεχνιέται.Περαστικά σας,"διωκόμενοι" Δονκιχότες!

arxiepiskopos είπε...

Blogger Ο/Η arxiepiskopos είπε...

ΕΔΕΚ Η.Β,εν πρώτοις λύσε μου μια απορία.Κάποτε μας έκλασες ότι έρχεσαι στην Κύπρο ώστε από υπεύθυνο πόστο στην ΕΔΕΚ να σώσεις τον τόπο από εμάς τους προδότες.Γιατί,λοιπόν,Η.Β και όχι ΕΔΕΚ Π(άφου);Ύστερα,πώς σε βολεύει να με ταυτίζεις με τον Anef Oriwn;Δηλαδή στο φτωχό σου μυαλουδάκι δεν μπορεί να χωρέσει πως υπάρχουν περισσότεροι του ενός που αρέσκονται να διασκεδάζουν αποκαλύπτοντας το πόσο τενεκέδες είστε;

Ανώνυμος είπε...

Μη φοβού archipiskope ο Anef επιβεβαίωσε ότι είναι ο Πρωμιθέας. Είσαι ελεύθερος πλέον!!

arxiepiskopos είπε...

Ευχαριστώ,ΕΜΕΡΣΟΝ,για την άκρα συγκατάβασή σου!

Πενταρόγιωρκος είπε...

«Την έννοιαν σας έχουν!»

Ναι ναι Anefiskope_Oriwn... Γι' αυτο συλλαμβάνουν κόσμο και γι' αυτό πήγαν χαράματα σπίτι του Ξενοφώντος...!

«περιθωριακοί που επιζητούν την προσοχή,χέσηδες που επιζητούν την αυτοηρωοποίηση»

Αποκαλείς ΕΣΥ χέσηδες άλλους ρε κεραστή γλυκού καρυδακιού!; χαχαχα! Δεν είναι η κυβέρνηση σου που χέστηκε το Ισραήλ και πούλησε τους Παλαιστινίους, που μας κάμνουν και τους υπερασπιστές τους;

«μέσω φανταστικών διώξεων και βασανιστηρίων»

Φανταστικοί και οι ξυλοδαρμοί από τους παρακρατικούς του Χριστόφια, φανταστικές και οι συλλήψεις, και οι επιδρομές τα χαράματα! Όλα φανταστικά Ανεφ;

«φανταζόμενοι ότι σας κυνηγούν να σας συλλάβουν»

Μμμμμ... Κάποιοι άλλοι Ζουρλομανδύες Σαλταρισμένοι Άνδροι Κυπριανού μιλούν για "ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ" όμως...

Ανεφισκοπε! Πιες μια βραστή ΚΕΑΝ να ξεδιψάσεις Δον Κιχώτη μου! Ξέχνα το, ο φασισμός του ΧΡΙΠΡΟΚΑΤ δεν κρύβεται!

arxiepiskopos είπε...

ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,είπαμεν,είσαι ένα σκαλί κάτω που τον ΤΣΙΕΛΕΠΟ.Ακόμα λίγη προσπάθεια και το κάστρο της βλακείας καταλαμβάνεται!

Anef_Oriwn είπε...

“Ο/Η Emerson είπε...
Μη φοβού archipiskope ο Anef επιβεβαίωσε ότι είναι ο Πρωμιθέας. Είσαι ελεύθερος πλέον!!
21 Ιουνίου 2010 4:06 μ.μ.

- Τελικά Emerson είσαι τζιαι πίκρης τζιαι ρεβανσιστής!!! Κάμνεις σαν ννα τζι’ έδωσαν σου ξαφνικά ένα παιχνίδι τζι’ εν ι-μπόρεις να το αποχωριστείς ή ανακάλυψες κάτι [ας πούμεν την ταshινόπιτταν ή κάποιον που εκρύβκετουν στο γνωστό παιδικό παιχνίδι “κρυφτό” ή “χωστόν”] τζιαι θέλεις να το ντελαλήσεις σ’ όλον τον κόσμο ... Ή μήπως εν ένας τρόπος για να πάρεις το αίμα ΣΟΥ πίσω επειδή στριμώχτηκες τότε στη συζήτηση για την Νότιο Αφρική!!!

Παρεμπιπτόντως εγώ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ επιβεβαίωσα!!! Για την ώρα μου απολαμβάνω την προσπάθεια σου να επιβεβαιωθείς ΕΣΥ για κάτι που ίσως υποψιαζόσουν, αλλά που νομίζεις ότι ΣΟΥ δίνει την ευκαιρία να αποδομήσεις ένα εν δυνάμει “αντίπαλό” των απόψεων και προσεγγίσεων ΣΟΥ.
Πάντως ΕΓΩ θα επανέλθω για περαιτέρω σχόλια, [επί του καυτού αυτού θέματος], όμως [για την ώρα] ένα πρώτο ερώτημα: Στις διαδικτυακές συζητήσεις [στες οποίες εμπλεκόμαστε[ κρίνουμε τους συνομιλητές μας σε προσωπικό επίπεδο ή τις θέσεις και τοποθετήσεις τους; Και μια και μεταφέρεις τη συζήτηση σε προσωπικό επίπεδο [κάτι ρώτησες] περί ηθικής], παρατήρησες καμιά διάφορα, [τουλάχιστον στη συμπεριφορά των Anef_Oriwn και Πρωμιθέα απέναντι ΣΟΥ],
που να κάμνει το ήθος [είτε του ενός είτε του άλλου] του επιλήψιμο ή/και κατακριτέο;

Υ.Γ.: Γιατί εν ΜΑΣ βάλλετε τζιαι το τραούδιν του Νταλάρα “Μες του Βοσπόρου τα στενά” – θα το βρείτε στο link: http://www.youtube.com/watch?v=L4eG1yp34Pk&feature=related

Πενταρόγιωρκος είπε...

Anef_Oriwn:

"ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,είπαμεν,είσαι ένα σκαλί κάτω που τον ΤΣΙΕΛΕΠΟ.Ακόμα λίγη προσπάθεια και το κάστρο της βλακείας καταλαμβάνεται!"

Oriwn_Anef:

"Κάμνεις σαν ννα τζι’ έδωσαν σου ξαφνικά ένα παιχνίδι τζι’ εν ι-μπόρεις να το αποχωριστείς ή ανακάλυψες κάτι [ας πούμεν την ταshινόπιτταν"

Ένας σχιζοφρενής που μαλλώνει με τους πάντες.

Βέβαια μπορεί να δει ο καθένας ξεκάθαρα πως πρόκειται για το ίδιο ακριβώς άτομο, αφού το επίπεδο "χιούμορ" είναι μεταξύ προδημοτικής και νηπιαγωγίου.

Δεν χρηματοδοτεί φαίνεται σεμινάρια χιούμορ η UNOPS.

arxiepiskopos είπε...

ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,είπα εγώ ποτέ ότι εσύ κι ο ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ είστε το ίδιο άτομο;Δεν μπορεί να υπάρχουν δηλαδή δυο ηλίθιοι του ίδιου περίπου επιπέδου;

Ανώνυμος είπε...

Αν θυμάσαι καλά Πρωμηθέα Ανεφ ορίων εσύ αποχώρησες από τη συζήτηση για τη Νότιο Αφρική. Το θέμα όμως δεν είναι ότι ανακάλυψα την ταshινόπιτταν αλλά ότι ανακάλυψα τον κλέφτη της ταshινόπιττας!

Πρωμηθέα Ανεφ ορίων εσύ δήλωνες κατηγορηματικά τόσο καιρό ότι δεν χρησιμοποιείς άλλα nicks και ότι κακώς σε κατηγορούσαν στο blog με λίγα λόγια τόσο καιρό έλεγες ψέματα. Εγώ λοιπόν δεν χρειάζεται να επιβεβαιωθώ για κάτι ούτε να αποδομήσω το προφίλ σου το κατάφερες μόνο σου χρησιμοποιώντας 2 ταυτότητες.

Μπορείτε να επανέλθετε λοιπόν όλοι μαζί και εσύ και ο Πρωμηθέας και οι υπόλοιπες προσωπικότητες που διατηρείς.

Και βεβαίως μπορεί όπως λες να μην το ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΣ, αλλά όταν λες «Ή μήπως εν ένας τρόπος για να πάρεις το αίμα ΣΟΥ πίσω επειδή στριμώχτηκες τότε στη συζήτηση για την Νότιο Αφρική!!!» το ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ πλήρως γιατί όπως είπα ξανά η συζήτηση για τη Νότιο Αφρική έγινε με τον Πρωμηθεα και όχι με τον Ανεφ ορίων!

Κατά άλλα no hard feelings είσαι το καλύτερο παιδί και σέβεσαι τους συνομιλητές σου απλώς έχεις το ελαττωμα να χρησιμοποιείς πολλές ταυτότητες και αφήνεις να εννοηθεί ότι πίσω από κάθε ταυτότητα υπάρχει άλλο άτομο...

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΡΕΖΙΛΕΨΕ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ! ΕΤΣΙ, ΡΕΖΙΛΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ Α.Κ.Ε.Λ.!

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

ψευδοεπιτροποι, περαστικα.

arxiepiskopos είπε...

ΠΡΑΞΑΝΔΡΕ,ΕΔΕΚ,ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,σε ποια ακριβώς στρατόπεδα συγκέντρωσης κρατά φυλακισμένα και βασανίζει τα αδέλφια σας το φασιστικό καθεστώς;Ήρωες μου,εσείς!Ρε,μα είστε και οι τρεις της ΕΔΕΚ, που αποκρούει ηρωικά επιθέσεις με τσάκρες και βεγγαλικά;Σήμερα έπρεπε να ζει ο Θερβάντες για να γράψει βελτιωμένη έκδοση του Δον Κιχότη!

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

αισχος και ντροπη, πραγματικα! απογονοι των πραξικοπηματιων και των ολετηρων αυτου του τοπου, να πουλουν τωρα πατριωτισμο!
ΔΕΝ θα περασετε, φασιστες ψευδοεπιτροποι.

Anef_Oriwn είπε...

Νέα ήττα του καθεστώτος Χριστόφια. Η Πορτογαλία σύντριψε την Βόρεια Κορέα με 7-0!!!!!!

arxiepiskopos είπε...

Φίλε ΑΝΕΦ,ξέρεις γιατί πανηγυρίζει το μπλογκ; Γιατί κέρδισε η Πορτο-Γαλλία!Όπου πόρτος,μέσα πρώτοι!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ανεφ-αρχιμουφτη
βρες μας και το λινκ για το τραγουδι "τινος ειναι ρε γυναικα τα παιδια?" που σπυ παει γαντι.
ξερεις εσυ κερατουκλι

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

μεταξενια ποσο περηφανη ενιωσες την ωρα που τα αδεφια σου της 9 (μπορει να ησουν και εσυ δηλαδη) χαριεντιζουνταν με την "σημαια" του ψευδοκρατους και αλλες 3,οοο αδερφια σου τους κοιτουσαν "σαν" μαλακες.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

λυπουμαι σας ειλικρινα ανεφ-αρχιμουφτη και μεταξενια που η "εθνικη" του ψευδοκρατους ειναι παρανομη και δεν μπορει να συμετασχει στο παγκοσμιο και εισαστε υποχρεωμενες να βλεπετε την ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ>
εισαστε κριμα. ευχομαι να μεν γιανετε ποττε, να μεινετε παντα ετσι να αμς διακσεδαζετε και οι 2 σας μεταξενια και ανεφ-πισκοπε

Κερυνεια είπε...

Κηρυκα δεν ειμαι ενημερως για αυτο που ειπε περι καποιους αλητες που χαιρεντιζουνταν μπροστα στην σημαια του κατακτητη, Εχεισ καποιο λινκ η φωτο να μπω να το κοιταξω?

Anef_Oriwn είπε...

Emerson,

[Πιο πάνω έγραψα περίπου τα ίδια με τον Μεταξόπουλο – είμαι τζιαι ο Μεταξόπουλος!]

Καλά είπα ότι νομίζεις πως ανακάλυψες την ταshινόπιτταν [με τα δύο nicknames. Το ‘χεις ρίξεις στες εξυπνάδες και τες χαιρεκακίες και τες κακεντρέχειες [ενώ είπαμε κατα τ’ άλλα θες να το παίζεις υπεράνω, αλλά είναι σειρά μου να πω ότι ρίχνεις το επίπεδο] ... Παρουσιάζεις ως επιβεβαίωση [του ότι είμαι και ο “Πρωμιθέας” τα λόγια μου [σε προηγούμενο σχόλιο μου]: «Ή μήπως εν ένας τρόπος για να πάρεις το αίμα ΣΟΥ πίσω επειδή στριμώχτηκες τότε στη συζήτηση για την Νότιο Αφρική!!!» - Αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά μεταξύ του «στριμώχτηκες» και του «ΣΕ στρίμωξα»; Ποιες όμως είναι οι υπόλοιπες προσωπικότητες που διατηρώ, κυρ-Ντετέκτιβ; Πάντως διαισθάνομαι ότι πλέεις σε πελάγη χαράς και ευτυχίας για τη δήθεν ανακάλυψη ΣΟΥ!!!

Emerson,
Και οι ΔΥΟ μας παρουσιαζόμαστε εδώ ανώνυμα. Το όποιο nickname δίνουμε στους Εαυτούς ΜΑΣ, πιο πολύ τούτο λειτουργεί ως μια fictive ταυτότητα που κυρίως ορίζει ένα συγκεκριμένο άτομο [για να ξέρουμε κι εμείς με ποιον μιλάμε και να ξέρουμε αν υπάρχει μια συνέχεια στη συζήτηση μας με το συγκεκριμένο άτομο. Παρ’ όλο που δύσκολα μπορεί αν αποστασιοποιηθούμε από το προσωπικό ύφος που μπορεί αν χαρακτηρίζει τις απόψεις του συνομιλητή μας, εν τούτοις εκείνο που πρέπει να προσπαθούμε να κάμνουμε στες συζητήσεις είναι να κρίνουμε ακριβώς αυτές τες απόψεις, θέσεις και τοποθετήσεις. Δεν έχει και τόση σημασία ποιος τις εκφράζει [αν είναι ο Anef_Oriwn ή ο Πρωμιθέας], εκτός κι αν λέει αντιφατικά πράματα [είτε σκόπιμα είτε άθελα του] ή λειτουργεί προβοκατόρικα. Παρατήρησες κάτι τέτοιο στες συζητήσεις σου με τον Προμηθέα; Και υπεισήλθε σ’ αυτές κι ο Anef_Oriwn [με διαφορετικές θέσεις];
Κι ας μην ενδιατρίψουμε στο θέμα «ηθικής» και του «σεβασμού προς τους συνομιλητές» όπου σε μεγάλο βαθμό ακολουθήθηκαν τέτοιες πρακτικές ή όπου οι διαχειριστές του blog συνεχίζουν να μην κάμνουν διάλογο με τους σχολιαστές τους, δεν επισκέπτονται άλλα ιστολόγια για να αναπτύξουν διάλογο περιφρονούν βάναυσα κάθε διαφορετική από τη δική τους άποψη και εκτίμηση.
Εν κατακλείδι ο παππούς μου ελάλεν μου “κατά που σου κάμνουν, κάμνε, τζιαι κατζιήαν μεν κρατείς” [ή όπως είπες τζι’ ΕΣΥ, «no hard feelings»] … Γι’ αυτό και ΔΕΝ έχω λόγους και ούτε είμαι υπόχρεος να απαντήσω στην [σε στυλ ανακριτή] ερώτηση σου “Ο ΠΡΩΜΙΘΕΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ;” Θα το αφήσω να πλανάται στον αέρα και τα συμπεράσματα δικά ΣΟΥ. Ή μάλλον όταν θα παραδεχτεί ο κος Ξενής ότι είναι Ο διαχειριστής του Blog ετούτου, τότε θα ΣΟΥ απαντήσω κι ΕΓΩ!!! ΔΕΝ υπάρχει θέμα ελευθερίας της έκφρασης εδώ [μ’ ένα ή περισσότερα nicknames, όπως έκαμνε τζι’ ο κος Ξενής;] Μην πετάτε λοιπόν πέτρες μια και ζείτε σε γυάλινο σπίτι!

Απ’ εκεί και πέρα [και μια και μιλάμε περί «ηθικής» είδες την νέα παρέμβαση του προστατευόμενου ΣΟΥ, του ΕΔΕΚ Η.Β. σε προηγούμενο post; “Πριν πετεινός φωνήσαι” κατέφτασε και ελάλησεν τα εξής:
“ Ο/Η ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...
Και ποια θεωρείς Anef_Oriwn, ότι είναι τα δικά μου τα φάουλ ή τα φάουλ του κ. Ξενοφώντος;
Άλλος είναι που συγκαλύπτει άλλων τα φάουλ, όπως εσύ, που συγκαλύπτεις το φασισμό της ακελικής αστυνομίας που εισέβαλε κατά παραγγελία του προεδρικού, στο σπίτι του Ξενή.
Συντασσόμενος με τους φασίστες και επικροτώντας το φασισμό τους, είσαι κι εσύ φασίστας.
21 Ιουνίου 2010 11:12 π.μ.”

Να θέλει να μάθει σε ποια «φάουλ» δικά του και του ήρωα του, του κου Ξενοφώντος, το καταλαβαίνω, τι χρειάζονταν οι χαρακτηρισμοί; Ο άνθρωπος ΔΕΝ μπορεί [ΔΕΝ είναι στην κουλτούρα του] να συμπεριφερθεί διαφορετικά! Γίνεται να βρίζεις κάποιο και παράλληλα να τον καλείς ΣΕ διάλογο; ΕΓΩ πάντως απαξιώ ν’ ασχοληθώ!

Υ.Γ.: Τελικά [και μετά κι από το δικό ΣΟΥ λάθος με τα δύο nicknames] που χρησιμοποίησες ΔΕΝ είναι καθόλου δύσκολο, ούτε και παράδοξο να παρουσιάζεσαι κι ΕΣΥ ή κάποιοι άλλοι εδώ μέσα [όπως κι ΕΓΩ – όπως διατείνεσαι] με διαφορετικό nickname! Απλώς ΕΣΥ το ‘κανες μέγα θέμα γιατί νόμισες πως έβγαλες λαβράκι! Άνθρακες όμως [και πάλι] ο θησαυρός [ΣΟΥ]!

arxiepiskopos είπε...

Αγγελούδι μου,ΤΣΙΕΛΕΠΟΥΔΙ μου,δοξάζω το Θεό μου(εκτός κι αν είναι κι αυτός δικός σας,όπως η Εθνική Ελλάδας),έγιανες;Επανήλθες στο γνωστό αυθεντικό ηλίθιο στυλ;Άτε,αφαίρεσε και το πρόγραμμα διόρθωσης λαθών από τον υπολογιστή σου για να είσαι αυθεντικός βλάκας.Τώρα,με το διορθωτή,σού το ξανάπα:Μοιάζεις να φορείς κοστούμι από πάνω και σάνταλα με κλάτσες άσπρες τόρενες στα πόδια!Υπάρχει διορθωτής βλακείας,ΤΣΙΛΕΠΟΥΔΙ μου;

arxiepiskopos είπε...

To μπλογκ αυτό τρώει πορτο-κάλια,υποστηρίζει την Πορτο-γαλλία,πάει διακοπές στο Πόρτο-Χέλι,άκούει τραγούδια του Πορτο-κάλογλου και έχει ως μέθοδο απελευθερωτικού αγώνα τον ...πόρτο!!!

Ανώνυμος είπε...

Καταρχάς χθες έγραψες

Ο/Η Anef_Oriwn είπε...Emerson
[δαήμονα επί του νηπιαγωγεικού χιούμορ και μάστορα στες υπεκφυγές – το ξανακάμες στη συζήτηση μας για τη Νότιο Αφρική]

οπότε μην μου τα γυρνάς τώρα και καλά για τη διαφορά μεταξύ του «στριμώχτηκες» και του «ΣΕ στρίμωξα»!!

ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ

Δεύτερο κανένα λάθος δεν έκανα εγώ με δύο nicknames η ταυτότητα είναι σταθερή και στις δύο αναρτήσεις και είναι η ταυτότητα της open id με αριθμό _lM09uw7rYWNrE0ysW6LiDJmm7_hQKA- όποιος επιλέξει το σχόλιο μου θα δει την ίδια ταυτότητα.

Στη δική σου περίπτωση το nick ανεφ οριών παραπέμπει στον σε άλλο χρήστη του blogger και το nick πρωμιθέας σε διαφορετικό χρήστη. θα μπορούσες να το δήλωνες από την αρχή όμως εσύ τόσους μήνες αρνείσαι κατηγορηματικά ότι χρησιμοποιείς άλλες ταυτότητες!

Καλά τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω άσε ότι θες να πλανάται στον αέρα και μην νιώθεις καμία υποχρέωση. Βλέπεις ανακριτής εδω μέσα μπορούσες να είσαι μόνο εσύ! Εγώ έχω βγάλει τα συμπεράσματα μου. Η προσπάθεια σου πάντως να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα είναι συγκινητική.

Ανώνυμος είπε...

Το Ιερατείο κι οι μαύρες ακρίδες.

Στα χώματα που στέκομαι γεννήθηκαν Θεοί και Ήρωες, στα ποτάμια που ρεμβάζω έπλεναν τα κορμιά τους λιγερόκορμες κοπέλες κόρες του Φωτός και των Μύθων.
Ο αέρας που αναπνέω κουβαλά ακόμα ιαχές πολέμου και το τραγούδι των Σειρήνων, η θάλασσα που αντικρύζω βαστά ακόμα την αλμύρα του Νόστου και τα δάκρυα του Οδυσσέα.
…αυτά δεν καταφέρατε να τα διαγράψετε από τη χώρα τούτη.
Σαν κοράκια μαύρα , πέσατε πάνω σε αυτή τη γη για να τη ματώσετε..σκαρφαλώσατε σαν τους σκορπιούς στα τείχη για να βρεθείτε στα δωμάτια ηγεμόνων και να τους μολύνετε με το σάλιο και το δηλητήριο σας. Μα δεν σας έφτανε αυτό, πάντοτε ζητάτε περισσότερα.
Σε σκοτεινά δωμάτια, γράψατε την ιστορία ενός μεγάλου και ταπεινού μύστη…βάλατε στο στόμα του λόγια δικά σας και καλύψατε την ξανδιαντροπιά σας με μαύρα ράσσα και ρουμπινάτες μήτρες.
Γκρεμίσατε τους Ναούς του Κάλλους και με τα συντρίμμια χτίσατε τους δικούς σας για να γεμίσει η προσευχή παγκάρια. Με σημαία τη λέξη Αγάπη, σαρώσατε τούτον τον τόπο για να “σώσετε τις ψυχές αλλοθρήσκων” και μετατρέψατε τον Έλληνα σε Εθνικό…στον βράχο που ο Δίας πλάκωσε τον Τιτάνα Άθω, χτίσατε κάστρα ψηλά κι αγέρωχα.
Μέσα στη βουή και την αντάρα, δεν διστάσατε να ανοίξετε την πίσω πόρτα (κερκοπορτα), για να εξασφαλίσετε όσα είχατε καταφέρει και να μπορέσετε να ζητήσετε τη δίκαιη ανταμοιβή σας….
Προσπαθήσατε να σταματήσετε τους λίγους που παλεύαν για ελευθερία με αφορισμούς και κατάρες (1821) κι όταν είδατε πως το ποτάμι γίνεται χείμαρος σπεύσατε να δηλώσετε παρόντες στην Ιστορία.
Όταν η ακρίδα που έτρωγε αυτή τη γη εκδιώχτηκε μετά από 400 χρόνια, εσείς βρεθήκατε με Χρυσόβουλα, Σιγίλια και Φιρμάνια… έχοντας δικές σας λίμνες και περιουσίες που θα έπρεπε να ανήκουν σε όλους.
Σαν τα σαλιγκάρια συρθήκατε πάνω στις ματωμένες μπότες ενός νέου κατακτητή (Χιτλερ) που νόμιζε πως θα γίνει ηγεμόνας του κόσμου…και πάλι επιβιώσατε..στα χρόνια που τα κάρα έτριζαν από το βάρος των παιδικών άψυχων κορμιών που τα έτρωγε η πείνα κι η ανέχεια…
Κι όταν ξαναέλαμψε ο ήλιος της ελευθερίας στην χώρα αυτή, γίνατε ο “Φάρος” που έπρεπε να ακολουθήσει ο λαός.
Μετά από καιρό κάποιοι φαιδροί ίσκιοι σας έκαναν σημαία για τη γελοία “επανάστασή” τους (Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών) ….κι εσείς συνεχίσατε να ροκανίζετε ,λεκιάζοντας τα “Ιερά” σας γένια, χορεύοντας τσάμικο και χειροκροτώντας με χαρά ηλίθιους λόγους περί “ασθενούς εις γύψον”.
Κι όταν ξανάβασίλεψε η Δημοκρατία σε αυτόν τον τόπο, δηλώσατε άγνοια για το τί είχε συμβεί διότι ουδέποτε είχατε ασχοληθεί με τα εγκόσμια.
Τώρα περιφέρεστε με αλεξίσφαιρες λιμουζίνες, φορώντας ακόμη χρυσά και ρουμπίνια…περπατάτε σε διαδρόμους Μεγάρων και ζητάτε να πλουτίσετε κι άλλο.
Φάτε ! Φάτε κι άλλο , το ράσσο έχει ακόμα περιθώριο να φουσκώσει…φάτε κι άλλο και πάντα το βλέμμα σας στο πιάτο, γιατί αν κοιτάξετε από το παράθυρο περνάνε κλούβες με ανθρώπους που φυλακίζονται για ευτελή χρωστούμενα στις τράπεζες, ποσά και νιάτα που νοικιάζεται ο κόπος τους για λίγα ευρώ….φάτε ήσυχοι…ο παππούς με την φτωχή σύνταξη θα ρίξει και πάλι τον οβολό του “υπερ πτωχών κι αδυνάμων”.
Φάτε γιατί το κοπάδι ακόμα είναι στο μαντρί και κοιμάται.

arxiepiskopos είπε...

Επίτροποι,επειδή μερικές βλακείες σας άφησαν εποχή,προτείνω να τις επαναλαμβάνετε για να θυμούμαστε συνεχώς με ποιους βλάκες έχουμε να κάνουμε.Για μένα μια από τις πιο απολαυστικές βλακείες σας ήταν η ανάρτηση με τίτλο "Ο Παγδατής ρεζίλεψε το καθεστώς Χριστόφια".Επειδή δεν αρκεί να είστε βλάκες,αλλά πρέπει και να το δείχνετε,προτείνω η επόμενη ανάρτησή σας να έχει τίτλο "Η Πορτογαλλία ρεζίλεψε το καθεστώς Χριστόφια",με την ευκαιρία του θριάμβου της Πορτογαλλίας επί της Β.Κορέας στο Μουντιάλ.Αυτό,σε συνδυασμό με την επιστροφή των πρυτάνεων της απολαυστικής βλακείας ΤΣΙΕΛΕΠΟΥ και ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΥ θα έδινε στο μπλογκ νεα αίγλη!!!

Ανώνυμος είπε...

Επιπλέον Πρωμιθέα ανεφ ορίων όταν ρωτάς

παρατήρησες καμιά διάφορα, [τουλάχιστον στη συμπεριφορά των Anef_Oriwn και Πρωμιθέα απέναντι ΣΟΥ], που να κάμνει το ήθος [είτε του ενός είτε του άλλου] του επιλήψιμο ή/και κατακριτέο;

Πως γνωρίζεις ΕΣΥ τη συμπεριφορά του Πρωμιθέα απέναντί μου; ΄Έχεις παρακολουθήσει ΚΑΘΕ συζήτηση που έκανα εγώ με τον Πρωμιθέα τόσους μήνες; Υποτίθεται ότι δεν μπαίνεις και πολύ σε αυτό το blog πως ΞΕΡΕΙΣ ακριβώς αν ο Πρωμιθέας έχει συμπεριφερθεί με τρόπο μη επιλήψιμο απέναντι μου;

Ο μόνος τρόπος να το γνωρίζεις αυτό είναι να είσαι ΕΣΥ ο Πρωμιθέας. Επειδή λοιπόν χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει παραδέξου το να τελειώνουμε.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

αγαπητε κερυνεια επισυναπτω το λινκ με τα αισχη της μεταξενιας και του ανεφ-αρχιμουφτη στη θυρα 9 της κομματικης ομαδας.
φενεται καθαρα η σημαια του ψευδοκρατους να χαριεντιζονατο 3,000 αχρηστοι οπως και αλλα που δειχνουν το νου τους ,(γαμω το εθνος και instabul)
θαυμαστε τους αποφοιτους των κομματικων εδονιτικων σεμιναριοων των περβολιων...μπεεεεεεε

http://www.youtube.com/watch?v=49PpQmwBKUA

ανεφ-αρχιμουφτη δυστυχως για σας Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ δεν ειναι μονο δικια μας αλλα συγκινει ελληνες και φιλελληνες παγκοσμιως, σε αντιθεση βεβαια με την 'εθνικη' του ψευδοκρατους που οπως δειχνουν οι 'σημαιες' στην κερκιδα της ομαδας σου, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΣΑΣ κοπροσκυλλα.

λυπουμαι σας ειλικρινα ανεφ-αρχιμουφτη και μεταξενια που η "εθνικη" του ψευδοκρατους ειναι παρανομη και δεν μπορει να συμετασχει στο παγκοσμιο και εισαστε υποχρεωμενες να βλεπετε την ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ>
εισαστε κριμα. ευχομαι να μεν γιανετε ποττε, να μεινετε παντα ετσι να αμς διακσεδαζετε και οι 2 σας μεταξενια και ανεφ-πισκοπε

Ανώνυμος είπε...

Άκου τον Νικολάτζιην μας
λοούθκια τζιαί λοούθκια
τζιαί θέλει ίλλε τζιαι καλά
ο κόσμος να του πισκαλά
με μασκαραλλικκούθκια

Θαρκιέται εν ούλλοι τους μαννοί
πως εν να τους γελάσει
πως ένεχουσιν δράμιν νούν
τζιαί οι Κυπραίοι εν να κροστούν
ότι τζιαί να τους κλάσει

Έν το δικόν του που θωρεί
τζιαί το πουντζιήν του μόνον
ναν πάντα μες τους προεστούς
τζι άφης τους άλλους τους φτωχούς
να ζιούσιν μεσ τον πόνον

Το κόψε ράψε Νικωλό
πρέπει να το αφήσεις
είσαι σαν ούλλους μας τωρά
τζι αν εν η πρώτη σου φορά
εν να το συνηθίσεις

Άλλαξε τζιαί το κόμμα σου
τζιαί που το ΔΗΚΟ φύε
έμπα ποτζιεί στο ΕΥΡΩΚΟ
π όπου το τόπου το σκατό
ολόσωστον επήε

Μεν πάεις προς την ΕΔΕΚ
γιατ εν να φάεις κλώτσον
τζιαί μάχουνται σαν τα θερκά
να σσικτηρίσουν τα σκατά
τζιαί να την κάμουν ρότσον

Μα αν θέλεις πάλαι πίστεψε
στο νου σου τζιαι βασίστου
τζιαί κάμε τζιεί ρε Νικωλό
πήαινε με τους Οίκωλό
τζιαί τα σκατά τους γρίστου

Εν κάμνεις ρε λεβέντη μου
για να σταθείς ομπρός μας
τζι αν είσιες τζι έναν τζιύρην ε;
εσού σαι καυλιντήριν ρε
εν κάμνεις γι αρχηγός μας.

Anef_Oriwn είπε...

Emerson,

Από τη μια διατείνεσαι ή αφήνεις να νοηθεί ότι ΔΕΝ φεύγω από εδώ μέσα. Κάτι που συνεπάγεται από τις τοποθετήσεις ΣΟΥ όπως,
1. “… θα μπορούσες να το δήλωνες από την αρχή όμως εσύ τόσους μήνες αρνείσαι κατηγορηματικά ότι χρησιμοποιείς άλλες ταυτότητες!” [Οι υπογραμμίσεις είναι δικές μου], και
2. Βλέπεις ανακριτής εδω μέσα μπορούσες να είσαι μόνο εσύ! - Εν τζιαι δικό ΜΟΥ το Blog, οξά μπαίνω τόσο συχνά;

Κι από την άλλη διερωτάσαι για ‘ΜΕΝΑ: “Πως γνωρίζεις ΕΣΥ τη συμπεριφορά του Πρωμιθέα απέναντί μου; ΄Έχεις παρακολουθήσει ΚΑΘΕ συζήτηση που έκανα εγώ με τον Πρωμιθέα τόσους μήνες; Υποτίθεται ότι δεν μπαίνεις και πολύ και πολύ σε αυτό το blog πως ΞΕΡΕΙΣ ακριβώς αν ο Πρωμιθέας έχει συμπεριφερθεί με τρόπο μη επιλήψιμο απέναντι μου;” - Αποφάσισε τελικά τι ισχύει! Πέραν τούτου, αν όντως μπαίνω τόσο συχνά [όπως αφήνεις να νοηθεί πιο πάνω] ΔΕΝ θα μπορούσα να παρακολουθήσω τες συζητήσεις ΣΟΥ με τον Προμηθέα; [Εγώ αναφερόμουν μόνο στη συζήτηση για την Νότιο Αφρική] ... Πάντως όπως πρόσεξα κουβεντιάζετε σχεδόν κάθε μέρα και σ’ όλα τα posts εδώ τζιαι μήνες!!!

Στο δια ταύτα:
ΔΕΝ κατάλαβα γιατί κόλλησες σ’ αυτό το θέμα είτε έχεις δίκιο [στα συμπεράσματα σου], είτε όχι. Αν τελικά νομίζεις ότι ΔΕΝ αξίζει τον κόπο να συζητείς μαζί μου γιατί έχω έλλειμμα «ηθικής», ή ΣΕ ξεγέλασα [ΕΣΕΝΑ προσωπικά], τότε κοντός ψαλμός αλληλούια: Σταματάς να συζητάς μαζί ΜΟΥ! Τζιαι που εν ννα ΜΕ δεις στον δρόμο εν ΜΕ shερετάς! Ή εν ννα χάσει η Βενετιά βελόνι [είτε ΕΓΩ, είτε ΕΣΥ;]. Πόσες φορές μπήκαμε οι δυο μας σε συζήτηση [και για αν μην συγχύζεσαι μιλώ εδώ ως ANEF_Oriwn]; Πιθανόν όμως να είσαι από τους μόνους, με τον οποίο μπορεί κάποιος [που δεν συμμερίζεται τες θέσεις και πρακτικές του Blog], να ανταλλάξει μια κουβέντα εδώ μέσα, χωρίς να κινδυνεύει να καθυβριστεί! Και μη μου πεις ότι μπορεί να γίνει συζήτηση με τους ΕΔΕΚ [είτε εξ Ηνωμένου Βασιλείου, είτε εκ Πάφου], τους Κήρυκες, τους Αίαντες και τους Πενταρόγιωρκους [ή με τους μονίμως απουσιάζοντες “Επιτρόπους”], ή πιστεύεις ότι η στάση όλως αυτών χαρακτηρίζεται από συνέπεια και σοβαρότητα. Αλλά ΟΥΔΕΠΟΤΕ θίχτηκες από το δικό τους λόγο και τη δικιά τους συμπεριφορά! Εκτός κι αν με αξιολογούσε ψηλά και με εκτιμούσες πιο πολύ απ’ όλους αυτούς και σ’ έχω απογοητεύσει [σύμφωνα με τα πορίσματα ΣΟΥ].
Α, και ΔΕΝ έχω να δικαιολογήσω ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ [γιατί ΔΕΝ αισθάνομαι να ‘χω εγκληματήσει] ...

Πενταρόγιωρκος είπε...

Anef_Oriwn, εμένα γιατί με πιάνεις στο στόμα σου;

Εσύ θεωρείς τον εαυτό σου σοβαρό!; Μα αγαπητέ, ΟΣΕΣ φορές προσπάθησα εγώ προσωπικά να κάνω συζήτηση μαζί σου, πάντα το παίρνεις στην ειρωνία και στις υπεκφυγές.

ΠΟΤΕ δεν έκατσες να μιλήσεις σοβαρά για τίποτα. Πάντα αρχίζεις να λες κάτι, βγάζεις επίθετα, αρχίσει και βάζεις παρενθέσεις και αγκύλες, και στο τέλος κάνεις ένα σεντόνι που ουσιαστικά δεν λες τίποτα.

Και από πάνω αποδεικνύεται πως έχεις και 3-4 ταυτότητες, όπως σωστά υποψιαζόμασταν όλοι τόσο καιρό.

Άσε ρε φίλε, σας βαρεθήκαμε. Καταλάβαμε τι παίζει. Είστε μια παρέα ΑΚΕΛικοί βολεμένοι (στην καλύτερη περίπτωση) που κερδίζετε από το στάτους κβό, ή στην χειρότερη είστε "παλιοί" Επαγρυπνίτες "απεσπασμένοι" σε πιο "λούφα" θέσεις, να σπέρνετε ψίθυρους από σπίτι σας στο διαδίκτυο παρά να κάνετε την "βρωμοδουλεια" του ρουφιάνου του καφενείου.

Είτε το κάνετε γιατί σας συμφέρει, είτε πληρώνεστε κατευθείαν, δεν κάνει και ιδιαίτερη διαφορά. Η ζημιά στην κοινωνία και η διχόνοια που σπέρνετε είναι η ίδια.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Κατάμουτρα, τι εν τούτη η κλανιά?

"Μεν πάεις προς την ΕΔΕΚ
γιατ εν να φάεις κλώτσον
τζιαί μάχουνται σαν τα θερκά
να σσικτηρίσουν τα σκατά
τζιαί να την κάμουν ρότσον"

Ναι, μάχουνται να θκιώξουν τον Χαννίδη, τον μιγκριλ, τον σοφογκρίλ και τα άλλα Ορκς.

Να ξαναγινεί λυσσαριδικός ρότσος η ΕΔΕΚ, να την τρέμουν οι "κομμουνιστές" του Γκόρντον Μπράουν

Anef_Oriwn είπε...

Πενταρόγιωρκε,

Για κοίταξε πόσο οξύμωρα κι αντιφατικά συμπεριφέρεσαι, κάτι που χαρακτηρίζει γενικά την συνοπαρτζιά ΣΑΣ! Ενώ υποτίθεται αποζητάς τον διάλογο [μ’ ΕΜΕΝΑ, ας πούμεν, που έχω διαφορετικά απόψεις από ΣΕΝΑ], και [δήθεν] “… προσπαθείς εσύ προσωπικά να κάνεις συζήτηση ...”, από την άλλη είσαι τόσο απόλυτος κι απολυταρχικός σ’ αυτά που λες [απαιτώντας μάλιστα απαντήσεις μ’ ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ στα ερωτήματα που υποβάλλεις] που καθιστούν τον διάλογο ανέφικτο ... ΔΕΝ θέλεις να ακούσεις ή να διαβάσεις τι θα πει ο ΑΛΛΟΣ. ΕΣΥ τα δικά ΣΟΥ θέλεις να πεις. Πως να ΜΗΝ ΣΕ ειρωνευτούμε!

Ένα απτό παράδειγμα της στάσης ΣΟΥ είναι και η πιο κάτω τοποθέτηση ΣΟΥ [αλλά μάλλον θα κοιταζόσουν στον καθρέφτη όταν την έγραφες]: “Είστε μια παρέα ΑΚΕΛικοί βολεμένοι (στην καλύτερη περίπτωση) που κερδίζετε από το στάτους κβό, ή στην χειρότερη είστε "παλιοί" Επαγρυπνίτες "απεσπασμένοι" σε πιο "λούφα" θέσεις, να σπέρνετε ψίθυρους από σπίτι σας στο διαδίκτυο παρά να κάνετε την "βρωμοδουλεια" του ρουφιάνου του καφενείου.” --- “Τα δικά ΜΑΣ του γειτόνου ΜΑΣ”
Πέραν τούτου τελικά είμαστε «μια παρέα» ή είμ’ ΕΓΩ με «3-4 ταυτότητες»; Αποφασίστε!
Το πόσο σέβεστε την άλλη άποψη αντικατοπτρίζεται και μέσα από τοποθετήσεις ΣΟΥ του στυλ “Ναι, μάχουνται να θκιώξουν τον Χαννίδη, τον μιγκριλ, τον σοφογκρίλ και τα άλλα Ορκς. Και μετά λες ότι είμ’ ΕΓΩ που “… βγάζω επίθετα”!!!

Ανώνυμος είπε...

Πρωμιθέανευοριων

1) ΕΣΥ έχεις πει ότι δεν επισκέπτεσαι συχνά το blog, όταν εγώ λέω "τόσους μήνες" δεν εννοώ ότι είσαι συνέχεια εδώ μέσα αλλά ότι όποτε χρειάστηκε στους τόσους μήνες να απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα το αρνήθηκες.

2) Η μέθοδος για συζήτηση που χρησιμοποιείς είναι γνωστή και ήταν και ο λόγος που είχα υποπτευθεί από την αρχή ότι εσύ και ο Πρωμιθέας είσαστε το ίδιο άτομο.

Ρε φίλε έχει κουράσει όλη αυτή η κουβέντα αφού είσαι ο Πρωμιθέας γιατί δεν το παραδέχεσαι; Τι διακυβεύεται εδώ και δεν μπορείς να το παραδεχθείς τι φοβάσαι; Αφού θεωρείς ότι ηθικά είναι σωστό γιατί γράφεις ένα κατεβατό χωρίς να λες κάτι απλώς για να μην απαντήσεις. Όπως λένε και στην πιάτσα "πολύ κοκοκο και από αυγό τίποτα!"

Anef_Oriwn είπε...

Emerson,

Όπως είπα και σε κάποιο άλλο σχόλιο ΜΟΥ [γι’ αυτήν την ιστορία με τα nicknames] “... τα συμπεράσματα δικά ΣΟΥ” [και κατ’ επέκταση και οι ανάλογες ενέργειες ΣΟΥ]. Κι ο ΕΔΕΚ Η.Β. έχει βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. ΕΣΥ με προσφωνείς ως «Πρωμιθέανευοριων» κι εκείνος ως «Αγαπητέ Arxiepiskopos Ανεφ Ορίων» - του ‘γινα κι «αγαπητός»!
Α, ναι ... Και όταν καταφέρετε και φτιάξετε τα του οίκου ΣΑΣ και πάψετε να καταπίνετε τον κάμηλον και να διυλίζετε τον κώνωπα, κοπιάστε να ΜΑΣ κάμετε μαθήματα περί ηθικής!

Ανώνυμος είπε...

Όταν λες τα του οίκου ΜΑΣ υποθέτεις ότι εγώ έχω κάποια σχέση με το blog; Αυτή είναι η νέα σου στρατηγική για να μην απαντήσεις;

Δεν υπάρχουν συμπεράσματα για να βγουν όποιος διαβάσει από την αρχή τη συζήτηση καταλαβαίνει ξεκάθαρα ότι ο ΠΡΩΜΙΘΕΑΣ και ΕΣΥ είσαστε το ίδιο άτομο. Ήθελα απλώς να δω αν έχεις τα κότσια να το παραδεχθείς. Μάλλον τελικά δεν τα έχεις.

Unknown είπε...

Emerson νασαι καλα φιλε που ξεσκεπασες τον αρχι-καργιολη