ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010


Δημοσιεύουμε ανακοίνωση του περήφανου Σωματείου "ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ", σχετική με την "εκπροσώπηση" της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Συνέδριο των Αποδήμων μας στην Αμερική, από τον στενό συνεργάτη του ευέλικτου Χριστόφια.


Στην ομιλία του, επιχείρησε να προωθήσει τη μοιρολατρία και την ηττοπάθεια στους ομογενείς μας, ενώ δεν απέφυγε να εξυβρίσει όσους αγωνίζονται για μια δίκαιη, βιώσιμη και λειτουργική λύση που θα μας επιτρέψει να ζήσουμε ειρηνικά στη γη των προγόνων μας! ΑΙΣΧΟΣ εκπρόσωπε...ΑΙΣΧΟΣ!


Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΕΊ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΜΑΣ

Και όμως...είναι κομμουνιστής!
Χαιρετίζουμε το λαϊκό στυλάκι και τη λαϊκή κυβερνητική αυτοκινητάρα!



Αντί στο Συνέδριο των Αποδήμων μας που διεξάγεται στην Αμερική, ο Κυβερνητικός
Εκπρόσωπος να καταθέσει Διεθνώς κατοχυρωμένες αρχές ως βάση διεκδίκησης καθαρής λύσης στο Κυπριακό,
κατέθεσε μια ακατάσχετη κινδυνολογία υποστήριξης στη λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας. Μίλησε για εφικτό και ευκταίο. Από τα όσα δήλωσε ο κ. Στεφάνου είναι ξεκάθαρο ότι για την Κυβέρνηση εφικτή είναι μόνο η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία. Για την Κυβέρνηση εφικτή είναι μόνο η νομιμοποίηση του κατοχικού δεδομένου της διχοτόμησης της Κύπρου σε δύο γεωγραφικές ζώνες και του γεωγραφικού διαχωρισμού του Κυπριακού Λαού, Τούρκων και Ελλήνων της Κύπρου σε δύο ξεχωριστά Κρατίδια.


Δεν είπε στους Ομογενείς ο κ. Στεφάνου ότι με τη λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας οι Τουρκοκύπριοι θα στερηθούν του Δικαιώματός τους να επιστρέψουν στα σπίτια και τις περιουσίες τους στις ελεύθερες περιοχές και οι Ελληνοκύπριοι πρόσφυγες θα στερηθούν επίσης του Δικαιώματός τους να επιστρέψουν στα σπίτια και τις περιουσίες τους στα κατεχόμενα.


Επειδή δε εμείς οι Ελληνοκύπριοι πρόσφυγες δεν αποδεχόμαστε να στερηθούμε το Δικαίωμά μας της επιστροφής στις περιουσίες , στα σπίτια μας , στις πατρογονικές μας εστίες, ο κ. Στεφάνου
μας χαρακτηρίζει ως μαξιμαλιστές που διευκολύνουμε το κλείσιμο του Κυπριακού όπως βολεύει την Τουρκία.


Μέγιστο πολιτικό ολίσθημα συνιστά η ομιλία του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, τόσο σε ότι
αφορά το περιεχόμενο των όσων είπε στο Συνέδριο αλλά και σε σχέση με τον τόπο που τα είπε.
Αντί να μιλά για την κατοχή , αντί να καταγγέλλει την κατοχική Τουρκία, αντί να καλεί από
εκείνο το βήμα την Τουρκία να εγκαταλείψει την Κύπρο, να αποσύρει τα κατοχικά της
στρατεύματα και τους Τούρκους Έποικους από την Κύπρο,
καταγγέλλει και κατηγορεί εμάς τους πρόσφυγες που αρνούμαστε τη λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας,επειδή ακριβώς θα μας «καταφάει» τα Ανθρώπινά μας Δικαιώματα για να βολευθεί η εφαρμογή της λύσης που η Τουρκία πέτυχε στο έδαφος το 1974 και διαμόρφωσε στη συνέχεια με τις αποσχιστικές της ενέργειες στα κατεχόμενα εδάφη μας.


Πέραν των δικών μας Δικαιωμάτων με τη λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας θα υποθηκευθεί και το μέλλον ολόκληρης της Κύπρου στα επεχτατικά σχέδια της Τουρκίας.

ΝΤΡΟΠΗ.


Από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια

7 Σχόλια:

Aντρέας Αντρέου είπε...

Η ασυνεννοησία μεταξύ της ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΥΕΛΙΞΙΑΣ και του Κυριάκου Τριανταφυλλίδη καλά κρατεί.

Νέο θύμα της ΕΥΕΛΙΞΙΑΣ του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ Ευέλικτου Μπετατζή είναι ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ.

Το Επόμενο του θύμα του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ Ευέλικτου Μπετατζή θα είναι ο λαός του Ιράκ η μήπως οι ΚΟΥΡΔΟΙ ?

ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΟΥΝ.......ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ.......ΜΟΝΟ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ!!!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.....ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ.....ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ.....

Ανώνυμος είπε...

Ρε παικιά αν έσιει κανέναν που έσιει πρόβλημαν με φτείρες, κονίκια τζιαι λοιπά ζωύφια της τζιεφαλής αναλαμβάνω να τον ξιφτιρκάσω. Έσιει κάτι τύπους δαμέσα, κάτι Μεταξό, κάτι Πελασγοί τζιαι κάτι άλλοι που κάμνουν παρέλασιν οι φτείρες πάνω στην τζιεφαλήν τους. Αναλαμβάνω ξιφτιρκάσματα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Μακιαβελούιν είσαι έναν principe ρε μα ένας principe, έναν ηγεμονούιν τζιαι μισόν που είσαι. Ρε φιλούιν επειδή εσυμπάθησα σε πολλά βοηθάς με να ξιφτιρκάσουμεν 2-3 τύπους δαμέσα, το Μεταξό, τον άλλον τον patrida, το Kokoui πριν να γεμώσουμε τζιαι μεις; Είπεν η Πάολα εννά μας γοράσει ποτούτα τα χτενούθκια τα άσπρα για τες φτείρες τζιαι εννά πιάμεν δουλειάν.

Ανώνυμος είπε...

Κοπέλια αποφασίστηκεν ότι ούλλοι μας πρέπει να τσιακκαριστούμεν για φτείρες. Απελευθερώθηκεν κοντύλιν τζιαι εγοραστήκαν που μιαν ειδικήν επιτροπήν δαμέσα ειδικά χτενούθκια άσπρα που εν πυκνά που την μιαν πλευράν για τες μιτσιές τες φτείρες τζιαι τα κονίκια τζιαι αραιά που την άλλην για τες μιάλες φτείρες(τες μάνες τες λεγόμενες) τζιαι θα πρέπει ούλλοι να τσιακκαριστούμεν.

ελληνοκυπριος πατριωτης είπε...

πελασγε το επομενο θυμα ειναι η ρωσσια,θα της αρνηθουν να παρει κομμισιον απο τα πετρελαια.πρωην κομμουνιστες ειναι το ακελ.μακιαβελι καποτε εξιτιμαζα οσους ελεγαν για πολεμο.ειναι η λυση ομως,ανταρτικο.πρεπει ομως να το μελετησουμε σωστα.αρχισα να βλεπω χαρτες για να δω που μπορουμε να χτυπουμε και πως θα παρουμε υποστηριξη απο αδελφους λαους.το θεμα ειναι χρημα και οπλα που θα βρουμε.α απο την εκκλησια?

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

epanastati, αν εισαι ενηλικας, εισαι αρρωστος γιε μου! ρε μα εισαι βλακας οξα? μελετας χαρτες μισχιμου για να χτυπησεις την τουρκια, να σε ακουσει τζαι κανενας τζαι να γελα ως μεθαυριο! ρε, σοβαρευτειτε.