Κάθε καθεστώς, έχει το παρακράτος του!

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Στο βάθος της φωτογραφίας, στελέχη της ΚΙΣΑ με το πρωτοπαλίκαρο του Δ. Χριστόφια Νεοκλή Συλικιώτη!


Η πνευματική τρομοκρατία στην Κύπρο καλά κρατεί! Αυτή τη φορά, το καθεστώς Χριστόφια, επιτίθεται ενάντια στο διακεκριμένο πολιτικό και δικηγόρο Χρίστο Κληρίδη!!!


Ενώ η πολιτική δίωξη εναντίον του "εγκληματία" Ξενή Ξενοφώντος συνεχίζεται, χωρίς να γίνονται έρευνες να βρεθεί ο Ρήγας (ο Δρουσιώτης άλλωστε ήταν σαφής στην καταγγελία του: "Βρέστε μου τους διαχειριστές" και όχι το συντάκτη του σχολίου!), ενώ ο δήθεν απειλούμενος συνεχώς αναδημοσιεύει την "απειλή" (μέχρι και στη σελίδα του την έβαλε! Τοοοοοοσο πολύ φοβάται!!!!), τώρα, το καθεστώς Χριστόφια, μέσω των παρακρατικών του μηχανισμών πνευματικής βίας, προσπαθεί να φιμώσει το Χρίστο Κληρίδη!!!


Όπως πληροφορούμαστε, η γνωστή για τις σχέσεις λατρείας της με το πρωτοπαλίκαρο του καθεστώτος Χριστόφια Νεοκλή Συλικιώτη, η αποκαλούμενη ΚΙΣΑ (Κίνηση για Ισότητα, Στήριξη, Αντιρατσισμό), η οποία δεν είδαμε να ενοχλείται και πολύ για τη ρατσιστική κατοχή και το ρατσιστικό εκτοπισμό του 1/3 του λαού μας από τους Αττίλες, έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία δυσφήμισης εναντίον του Χρίστου Κληρίδη (αλλά και του Ξενή Ξενοφώντος), με επιστολές της, προς πολλούς αποδέκτες, στις οποίες κατηγορεί ως εθνικιστές το Χρίστο Κληρίδη και τον Ξενή Ξενοφώντος, οι οποίοι ακολουθούν εθνικιστικές μεθόδους και πρακτικές, ζητώντας την αποκαθήλωσή τους από τον Οργανισμό Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ε.Ε. (στον οποίο ο Κληρίδης είναι βασικό και ο Ξενοφώντος αναπληρωματικό μέλος, κατόπιν επιλογής τους από τον αείμνηστο Πρόεδρο Παπαδόπουλο).

Η ΚΙΣΑ, αποδεικνύεται το "μακρύ χέρι" του καθεστώτος Χριστόφια και διώκει τώρα όχι μόνο τον καταταλαιπωρημένο εδώ και δύο εβδομάδες Ξ.Ξενοφώντος, αλλά και το Χρίστο Κληρίδη. Παρουσιάζει το christofias-watch, ως ένα εθνικιστικό ιστολόγιο(!!!!!! Ποιους; Εμάς που αγωνιζόμαστε κάθε μέρα για ελευθερία και δικαιοσύνη, ενάντια στον εθνικισμό της διζωνικής και των γκρίζων λύκων), στο οποίο "απειλούνται άνθρωποι" και ειδικότερα ο Μ. Δρουσιώτης, λόγω του "σπουδαίου ερευνητικού έργου του".

Στη φωτογραφία, οι παρακρατικοί του καθεστώτος Χριστόφια, ΚΙΣΑ και λοιπόι, διώκουν την ελεύθερη έκφραση στην Κύπρο!!!

Η διαστρέβλωση έκδηλη:

Ούτε διαχωρισμός του σχολιαστή από τους συντάκτες του ιστολογίου.Ούτε λέξη για τη φασιστική εισβολή σε ένα σπίτι τα χαράματα, ούτε λέξη για τη φασιστική πολιτική δίωξη εναντίον του Ξενοφώντος, δεν κάνει αυτός ο αποκαλούμενος οργανισμός "ανθρωπίνων δικαιωμάτων". Ούτε λέξη για την παράνομη παρακολούθηση. Ούτε λέξη, γιατί στοχοποιούνται και διώκονται άνθρωποι, με επίφαση πράξεις άλλων ασχέτων.
Απλά κατασκευάζει η λεγόμενη ΚΙΣΑ, ένα οχετό ύβρεων, κυρίως εναντίον του Κληρίδη. Και προσπαθεί να ηρωοποιήσει (α λα Χαραλαμπίδου style), ένα ξεδιάντροπο Μαγάριο, αυτό τον κατάπτυστο διώκτη ιδεών, που καταδιώκει ένα ιστολόγιο, που στέλνει την Αστυνομία στο σπίτι αθώων πολιτών, γιατί ένα Blog τον έκρινε, με το πρόσχημα μιας φανταστικής(όπως αποδεικνύει και η ίδια η αναδημοσίευσή της από το Δρουσιώτη) απειλής!

Έκδηλη η προσπάθεια φίμωσης και διεθνούς διαπόμπευσης του Δρ Χρίστου Κληρίδη! Που έκανε το "έγκλημα" να υπερασπιστεί ένα διωκόμενο συμπολίτη του από την κρατική αυθαιρεσία!

"Σκασμός λοιπόν Χρίστο Κληρίδη! Κάτσε στα αυγά σου Χρίστο Κληρίδη!
Σε διαπομπεύουμε διεθνώς αν συνεχίσεις, Χρίστο Κληρίδη!"

Το καθεστώς Χριστόφια και οι παρακρατικοί μηχανισμοί του, αυτό σε προστάζουν να κάνεις!

Το καθεστώς Χριστόφια, αποδεικνύει ένα αξίωμα που όλοι γνωρίζουμε: Κάθε καθεστώς, έχει και το παρακράτος του!

Αλωεύς για το christofias-watch

19 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανοικτή πρόσκληση προς δέκα επώνυμους, πλούσιους, θρησκευτικούς και πολιτικούς ταγούς, γνωστούς για την "εθνική" τους ευαισθησία και το ενδιαφέρον τους για την επιβίωση του Ελληνισμού στην Κύπρο. Τυχερούς δηλαδή που τους έλαχε η αναπάντεχη ευκαιρία να αποδείξουν και στην πράξη τα φιλελληνικά τους αισθήματα. Εδώ! Ενώπιον Θεού και ανθρώπων.
Πρός,
Μακαριότατο Χρυσόστομο Β,
Πανιερώτατο Λεμεσού Αθανάσιο,΄
Πανιερώτατο Πάφου Γεώργιο,
Αξιότιμο κύριο Νικόλα Παπαδόπουλο,
Αξιότιμο κύριο Ζαχαρία Κουλία,
Αξιότιμο κύριο Δημήτρη Συλλούρη,
Αξιότιμο κύριο Ρίκκον Ερωτοκρίτου,
Αξιότιμο κύριο Σταύρον Αγγελίδη,
Αξιότιμο κύριο Γιώργο Λιλλήκκα,
Αξιότιμη κυρία Ελένη Θεοχάρους,
Αξιότιμο οποιονδήποτε άλλον κύριο που θα ήθελε να συμμετάσχει και να προσφέρει από το περίσσευμα του, το πιο κάτω ποσόν.

Ήρθε σε γνώση μου η τραγική κατάσταση εφταμελούς Ελληνικής οικογένειας από αγαπημένο νησί της Ελλάδας, της οποίας ο προστάτης πατέρας παραμένει άνεργος εδώ και αρκετούς μήνες λόγω του ότι για τη θέση εργασίας που κατείχε προτιμήθηκε ο φθηνότερος Πολωνός.
Το μόνο έσοδο της οικογένειας είναι κάπου 700 ευρώ βοήθεια από το κράτος. Με αυτό το ποσό πρέπει να πληρώνει ενοίκιο συν νερό ρεύμα κλπ, και να συντηρείται το ζευγάρι και τα πέντε αγοράκια όλα κάτω από τα 14.
Αντιλαμβάνεστε!
Ενώ αν είχαν τουλάχιστον ένα σπίτι;

Σας καλώ λοιπόν εσάς τα δέκα πρόσωπα πιο πάνω αλλά και οποιονδήποτε άλλον, να δώσετε από 20 000 ευρώ ο καθένας για να αγοραστεί ένα σπίτι γι' αυτή την οικογένεια. Είναι πολλά;
Έχω αποκαλύψει την διεύθυνση της οικογένειας σ' αυτό το μπλοκ (απάντησα τον Κήρυκα που επέμενε να μάθει), για την οποία εγώ είμαι απλά γνωστός και η οποία δεν έχει ενημερωθεί για την παρούσα προσπάθεια μου. Ιδού λοιπόν, πεδίον δόξης λαμπρό. Από έναν ενεργό πολίτη. Όλα εδώ φανερά.
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!

Αν και επανέλαβα αυτή την πρόσκληση πολλές φορές, μέχρι τώρα δεν ανταποκρίθηκε κανένας.

ΥΓ. Ο συνδρομητής Μαγγανοπήγαδο θεωρεί ότι θίγω τους πιο πάνω επώνυμους με την πρόσκληση μου. Αν κάποιος από τους πιο πάνω κυρίους θίγεται πραγματικά, παρακαλώ να μου το αναφέρει και θα τον αφαιρέσω από τον κατάλογο.

pao giapanda είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ "ΜΑΣΚΑΡΑ" ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΣΥΛΙΚΙΩΤΗ -ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ- ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΜΕΓΑ ΛΑ'Ι'ΙΚΟ ΑΝΔΡΑ ΤΟΝ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ!!!!
ΤΥΧΑΙΑ?????

Ανώνυμος είπε...

...δεν νομίζω!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Ρε παιδιά, εδώ ο Μάρκος Μεταξόπουλος, ο τραμπούκος του ΑΚΕΛ και ο Ταγματασφαλίτης με τις σιδερογροθιές απειλούσε με ξύλο τον κόσμο, στην ΚΙΣΑ θα κολλήσουμε;

Η πνευματική τρομοκρατία του καθεστώτος, με την ΚΙΣΑ ως το μακρύ χέρι, είναι μόνο η μια έκφανση. Υπάρχουν και οι βίαιες εκφάνσεις του χριστοφασισμού. Ορίστε εδώ που έταζε ξύλο ο παρακρατικός του ΑΚΕΛ:

http://christofias-watch.blogspot.com/2010/01/blog-post_2131.html

Αυτό είναι το καθεστώς Χριστόφια. Αυτό ειναι το ΑΚΕΛ, το οποίο από την μια βρίζει τον Λυσσαρίδη και από την άλλη ο Άντρος Ζουρλομανδύας Κυπριανού τον γλείφει δημόσια και πατόκορφα. Αυτό είναι το ΑΚΕΛ που δεν μιλά ποτέ για το ένοχο παρελθόν του Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, αυτού του ψευδοαριστερού φασίστα της ΤΜΤ που έλουνε βραστή ΚΕΑΝ τους Ε/κ εθνοφρουρούς.

Πλαστήρας είπε...

Η ΚΙΣΑ, η ALERT, και η Επίτροπος Διοικήσεως είναι εναντίον της αστυνομικής βίας μόνο όταν χρησιμοποιείται κατά λαθρομεταναστών.

Το παρακράτος της νεοταξίτικης ψευτοαριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ και στην Κύπρο!

Kokoui είπε...

Αφού ο πρώην βουλευτής του ΑΚΕΛ,οπαδός του ΑΔΗΣΟΚ(του Παπαπέτρου) και υπουργός των προέδρων Βασιλείου και Παπαδόπουλου,αποτόλμησε την πολιτική μεταπήδηση από την Ομόνοια στο Αποελ,γιατί δεν αποτολμά και την ποδοσφαιρική;θα τον χαλούσε δηλαδή, να κάθετε στα «V.I.P» του Αποελ, αφού σε αυτά της Ομόνοιας είναι persona non crata, όπως λέει;

κουτσοφτου είπε...

ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.Ε Σ Ε Ι Σ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΗΓΕΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΛΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΥΧΑΙΟΙ ΤΟΥ 3 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ΩΣ (ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ) ΤΡΕΙΣ ΚΟΥΝΟΥΠΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΚΑΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Τι έγινε "κουτσοφτού"; Πάλι αντιΕΔΕΚίτικο μίσος;

Πάλι σου έφταιξε ο γιατρός, που πολέμησε τους φασίστες;

Και συ ΑΚΕΛικιά;

Ρουγγέρης Κωνσταντίνος είπε...

Δε μου αρέσει να παραδίδω μαθήματα "δεοντολογίας", αλλά κάποιος που χρησιμοποιεί ένα σκίτσο, παρμένο από ένα συγκεκριμένο μπλόγκ θα έπρεπε τουλάχιστον να νιώθει την υποχρέωση να δημοσιεύσει το όνομα του δημιουργού ή τουλάχιστον του μπλόγκ..
Ιδιαίτερα άν είναι άτομο με "δημοκρατικές ευαισθησίες"..
Έτσι κάποιος θα μπορούσε να διαπιστώσει ότι ο σκιτσογράφος δεν τρέφει τις ίδιες αντιλήψεις με τον συγγραφέα του "χριστόφιας watch" για το "καθεστώς" στην Κύπρο.
Ρουγγέρης Κων/νος, σκιτσογράφος.
plaka-kaneis.blogspot.com
Υ.Γ. αναφέρομαι στο "Ηθικόν ακμαιότατον" της Τετάρτης 12 Μαϊου 2010.

Ανώνυμος είπε...

Στην χώρα μας η Ορθόδοξη Εκκλησία διαθέτει τεράστια κινητή και ακίνητη περιουσία, εμπλέκεται στα κοινά και πράττει ελάχιστα για το κοινό καλό. Θεωρητικά (δηλ. σύμφωνα με τη διδασκαλία του ιδρυτής της, του Χριστού) θα έπρεπε να αποποιηθεί την περιουσία της και να την μοιράσει στους φτωχούς. Πράγμα απλό που αρνείται να κάνει. Η άρνηση αυτή διαψεύδει τα χριστιανικά ιδεώδη της. Μου είναι περιττό, αν η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι καλύτερη από την Ρωμαιοκαθολική, ποιός έχει δίκιο για το δόγμα, από πού εκπορεύεται το αγ. πνεύμα, και άλλα τέτοια. Βοηθά να γίνει η ζωή μου καλύτερη; Να ζω με οικονομική ασφάλεια χωρίς εκμετάλλευση και αδικία; Συμβάλλει στο ελάχιστο στην βελτίωση της ζωής μου; Όχι.

κουτσοφτου είπε...

@ΠΕΝΤΑΡΙΓΙΩΡΚΟ

Αγαπητε μου.Εαν καταλαβες οτι ειμαι ακελικια(συγχαινομαι και που το αναφερω)και εαν καταλαβες οτι ταυτιζω τον γιατρο με τα παραπαιδια του,,τοτε πρεπει να σου πω οτι και το ονομα σου δεν ειναι ΤΥΧΑΙΟ.ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ ΒΑΡΕΙ ΤΖΙΟ ΝΟΥΣ ΣΟΥ πανω στη ζυγαρια τουλαχιστον της πολιτικης.......

ελληνοκυπριος πατριωτης είπε...

ρε ουσσου ολαν πηγαινε και δωσε εσυ αφου εισαι καλος και ασε την εκκλησια στην ησυχια της.αφου εισαι αντιχριστος την βοηθεια της εκκλησιας τι τι θελεις?

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

γιωρκουι μου? αμπα τζαι εν εσυ που εκαμες το συγκεκριμενο προφιλ στο φεισμπουκ, για να το χρησιμοποιησεις σαν προβοκατσια τωρα? μια ζωη ενεν ετσι που καμνετε? να κρυφκεστε τζαι να το παιζετε ηρωες τζαι πατριωτες, τη στιγνη που η δικη σας η φωλια εν η πιο λερωμενη?

ΡΗΓΑ, ΡΗΓΑ, εισαι εδω?

νικολας, ττιμης, προδρομος, χριστος, χριστος, ξενης, παυλος

ελληνοκυπριος πατριωτης είπε...

μεταξενια ειδα εχτες οτι εσυ και ενα αλλο σταλινικο καθαρματακι εκαμετε γκρουπ στο φεισμπουκ για το ελαμ και τη χρυση αυγη.εσου ο μεταξενιος και ενας χριστος χριστοφορος τι ειναι.αυτοι εχουν την σβαστικα συμβολο ενω εσεις το σφυροδρεπανο.τι διαφορα εχετε?φασιστες και οι δυο.ειπες οπου δεν πιπτει λογος πιπτει η ραβδος. ε λοιπιν αυτο ειναι απειλη και θα σε καταγγειλω στην αστυνομια.απειλεις τους αντικαθεστωτικους.λογικα πρεπει να συλληφθεις γιατι απειλεις μας μεσω διαδικτυου.

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

μα εν σου ειπεν ο πενταρογιωρκος οτι εν τζινος που εκαμεν τζινο το προφιλ, για να μου καμει προβοκατσια? οοοο ρε κοπελια, μα εν εισαστεν συντονισμενοι! τι συντονιστικο κεντρο εν τουτο, αμαν τα πρωτοπαλικαρα ενεν συντονισμενα?

ελληνα epanastati, ο γριβας ζει?

ΡΗΓΑ, ΡΗΓΑ, εισαι εδω?

χριστος, χριστος, ττιμης, προδρομος, ζηνων, παυλος, ξενης, νικολας

ελληνοκυπριος πατριωτης είπε...

αγαπητε σταλιν τιμη μου που ειμαι επαναστατης.οσο για τον γριβα δεν με νοιαζει.γιατι δεν ρωτας στο κομμα να σου πουν τι εκαναν οταν γνωριζαν για το πραξικοπημα?τιποτα.αυτα τα προδοτικα υποκειμενα υπηρετας.αυτους που συνεργαζονταν με την χουντα.αυτους που στηριζαν κληριδη μετα το πραξικοπημα.αυτους που αποχωρησαν απο την κυβερνηση τασου εξι μηνες πριν τις εκλογες.αυτους που εταξαν παξιμαδια σο λαο αλλα ατωρα επιχορηγουν το κατοχικο καθεστως,αυτους που μας εκαναν δουλους των εισβολεων .αυτους που ενθαρυνουν την παραμονη των εποικων που μενουν στα σπιτια μας,αυτους που γλειφονται με τους κατοχους των κατοικιων μας.

antonis είπε...

Η αρχουσα ταξη του ακελ δεν πιστευει σε τιποτα..Ουτε πατριδα, ουτε θρησκεια, ουτε καν την αριστερα!! Θυμούνται μονο τις σταλινικες μεθόδους οταν προκειται να τρομοκρατουν κι να φιμωνουν την αντιθετη αποψη..!! Ειναι επικινδυνοι διοτι η μονη ιδεολογια τους ειναι η δοξα, η εξουσια, και η μετα ενθουσιασμου υποταγη στα κελευσματα των μεγαλων ιμπεριαλιστικων δυναμεων !! Επισης εχουν μαθητευσει στο πνευμα του μεγαλου αδερφου της νεας ταξης με μεγαλη επιτυχια!! Γιαυτους η θαυμαστη κοινωνια του Οργουελ ειναι ο παραδεισος!! Μαθητεύουν στις σχολες υποσκαψης του φρονηματος των ελληνοκυπριων της αλλοιωσης της ιστοριας, της ωραιοποιησης της κατοχης, της συκοφαντησης των αντιφρονουντων, στην σπορα της διχονοιας,στο φακελωμα κι στην παρακολουθηση..Στην ιστορια ξερουμε παντως οτι οι γενιτσαροι ηταν χειροτεροι των τουρκων!! Νομιζω δεν υπηρξε χειροτερη διακυβερνηση στην ιστορια της κυπρου με μια φασιζουσα νοοτροπια αλλων εποχων!! Μας εκτελουν με παραισθησιογονες σφαιρες που ναρκωνουν την μνημη μας, την λογικη μας, κι αλλοιωνουν την πραγματικοτητα..Η κατοχη μεταμορφωνεται σε ανθισμενο κηπο κατι σαν νιρβανα ασπουμε.. Και οι πραγματευταδες της οι πολιτικοι του καθεστωτος αξιοι πλασιεδες ψυχοναρκοτικων εμπειριων στην χωρα του Αλαντιν με τις χιλιες νυχτες!! Κι οσοι δεν μασουν το χαπι διοτι δεν θελουν να γινουν ναρκωμενα χαζοχαρουμενα υποτακτικα ζομπι της κατοχης πρεπει να υποβληθουν σε λοβοτομη για το καλο τους!! Μας εχουν κανει πειραμα μαγκες!! Η κοινωνια μας καθως και το μυαλο μας βρισκεται μεσα σε μια γυαλα κι καπιοι πειραματιζονται πανω σε αυτην!! Κι ολα αυτα για να δημιουργησουν ενα καθεστως-προτεκτορατο της απανθρωπης φασιστικης νεας ταξης με την σταδιακη υποδουλωση και εξαφανηση του ελληνικου στοιχειου!! Οι θεσμοι βρισκονται υπο διαλυση κι ροκανιζεται μεθοδικα η κυπριακη δημοκρατια..Οι πλασιεδες του καθεστωτος συνεχιζουν τον αγωνα τους για την δοξα του μεγαλου αδερφου ..Η ΑΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ!!

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

ελληνα antoni, αλλαξε πλευρο τζαι εν να πιαστεις γιε μου.

ΡΗΓΑ, ΡΗΓΑ, εισαι εδω?

ζηνων, χριστος, χριστος, παυλος, ξενης, ττιμης, προδρομος, νικολας

arxiepiskopos είπε...

AΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΤΗΣ "ΕΥΠΩΠΑΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ"
Σένα υπόγειο στην πλατεία Αβησσυνίας
συγκεντρωθήκαν τα ποντίκια μια φορά
για να σκεφτούν πώς θα γλιτώσουν μια για πάντα
από του γάτου τον αιώνιο βραχνά

Το συζητάγανε ημέρες και ημέρες
μα τελικά δεν καταλήξαν πουθενά
και είχαν όλοι πια συνειδητοποιήσει
ότι κομπλάρισε η συνέλευση γερά

Τότε πετάγετ' ένας νεαρός και λέει
-Βρήκα τη λύση του προβλήματος, παιδιά!
Θα πλησιάσουμε την ώρα που κοιμάται
και θα του δέσουμε κουδούνα στην ουρά

Κι όλοι φωνάξαν Μπράβο, αυτό είναι, συμφωνούμε!
και πέρασε η πρόταση του παμψηφεί
μα ένας γέρος ποντικός τους λέει Δικαίωμα!
και θέτει την εξής ερώτηση

Άμα μου λύσετε αυτή την απορία
τότε δε θά΄χω αντίρρηση καμιά
Ποιός από σας τολμάει το γάτο να ζυγώσει
να του κρεμάσει την κουδούνα στην ουρά

Και από τότε έχουν περάσει χίλια χρόνια
κι ακόμα ο γάτος τα ποντίκια κυνηγά
που πάει να πει ότι δε βρέθηκε κανένας
να του κρεμάσει την κουδούνα στην ουρά

Όλες οι λύσεις είναι φίνες και ωραίες
τότε και μόνο όταν είναι εφικτές
μα σαν δεν έχεις κότσια να τις εφαρμόσεις
ασ΄τες καλύτερα, καθόλου μην τις λες.