Η ΕΔΕΚ ΜΟΛΙΣ ΨΗΦΙΣΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ! ΡΕΖΙΛΙ Ο ΧΑΝΝΙΔΗΣ! ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010





Η Κ.Ε. της ΕΔΕΚ, με τεράστια πλειοψηφία εκ μέρους των μελών της, μόλις έχει ψηφίσει ΥΠΕΡ της αποχώρησης από την κυβέρνηση Χριστόφια.

Πρόκειται για μια ιστορική απόφαση στα κυπριακά πολιτικά χρονικά. Μια απόφαση ευθύνης και αξιοπρέπειας.


ΡΕΖΙΛΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΝΝΙΔΗΣ!

Ρεζίλι απόψε δεν έγινε μόνο το ΑΚΕΛ, αλλά και κάποιος άλλος.


Μαντέψετε ποιος ήταν ο πρωτοστάτης της παραμονής! Ο γνωστός στους αναγνώστες μας ως "το χριστοφάκι της ΕΔΕΚ" ή "ο Βαλεντίνος Τσίγκης" της ΕΔΕΚ, Μάριος Χαννίδης. Αυτό το άθλιο υποκείμενο, που μόνο ντροπή προκάλεσε στην ΕΔΕΚ και τη Νεολαία της η παραμονή του, πήρε επιτέλους την απάντηση που του άξιζε, από το μεγάλο φίλο της Επιτροπής για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο Δημήτρη Παπαδάκη: "Να πάρεις μεταγραφή στο ΑΚΕΛ και να μας αφήσεις ήσυχους" φέρεται να του είπε ο Δ. Παπαδάκης σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

Εύγε Δ.Παπαδάκη. Η συσχέτισή σου με την Επιτροπή (στην οποία ήσουν από τους πρώτους που έδωσες συνέντευξη) και το christofias-watch, σε έκανε να μιλάς πιο καθαρά, ιδίως σε γελοία υποκείμενα, όπως ο Χαννίδης.


Συγνώμη κ. Παπαδάκη, αλλά δεν πάω πουθενά! Κάποιοι πρέπει να κάμνουν και τους Δούρειους Ίππους του ΑΚΕΛ στα άλλα κόμματα.


ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ;


Αναδημοσιεύουμε από το sigmalive:

Με 115 ψήφους υπέρ, 8 κατά και 3 αποχή, η ΕΔΕΚ αποφάσισε την αποχώρηση της από τη συγκυβέρνηση, κατόπιν εισήγησης του Προέδρου του κόμματος.
Αμέσως μετά τη λήξη της έκτακτης συνεδρίας ο Γιαννάκης Ομήρου προέβη σε δηλώσεις υπογραμμίζοντας την υποχρέωση της παράταξης του για αποχώρηση από το Κυβερνητικό σχήμα «Ήταν η ώρα της δικής μας ευθύνης. Ήταν Εθνική ανάγκη η αποχώρηση μας, λόγο των επιλογών του Προέδρου στο Κυπριακό».


Συγκεκριμένα σε αυτούς που ψήφισαν εναντίων της απόφασης περιλαμβάνονται και οι Μάριος Χανίδης, Αλέκος Ορουντιώτης, Αντώνης Αλεξάνδρου, Μάριος Καρατζιάς, Ηλίας Ιωακείμ, Ευθύμιος Φλουρέντζος και Πανίκος Πένγκας. Ενώ στις αποχές οι Ηλίας Μυριάνθους και οι υπουργοί Νίκος Νικολαϊδης και Μιχάλης Πολυνείκης.

Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του Αντώνη Κουταλιανού, ο οποίος υποστηρίζοντας την αναγκαιότητα αποχώρησης από την Κυβέρνηση κατήγγειλε τον Πρόεδρο Χριστόφια ότι παρακολουθεί ακόμη και τα τηλέφωνα. Επίσης, οι τόνοι ανέβηκαν και στην τοποθέτηση Μάριου Χανίδη για παραμονή στην Κυβέρνηση. Ο Πρώην Πρόεδρος της νεολαίας της ΕΔΕΚ δέχθηκε σκληρή επίθεση από τον Δημήτρη Παπαδάκη. Ο τελευταίος τον κάλεσε «να κάνει μετεγραφή στο ΑΚΕΛ και να τους αφήσει ήσυχους».


Τέλος ο Μαρίνος Σιζόπουλος φρόντισε να υπογραμμίσει την αναγκαιότητα υποστήριξης της πρότασης Ομήρου αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα «ισοδυναμεί με κατευθείαν αμφισβήτηση του Γιαννάκη Ομήρου»

Κάλυψη από την Κ.Ε. της ΕΔΕΚ: Τερέντιος για το christofias-watch

38 Σχόλια:

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Δώσαμε μια γροθιά στο φασισμό, που δεν θα την ξεχάσει ποτέ!

Φασίστες του ΑΚΕΛ, Anef_Oriwn που κρύβεσαι πίσω από διαδικτυακά ράσα, συνωμοσιολόγε Άντρο, άνοστε Κυρίτση, Ευαγόρου τριχωτέ απαίσιε είρωνα, η ΕΔΕΚ απόψε σας έκανε ρεζίλι.

Ευέλικτοι Οδοστρωτήρες, φασίστες της κακιάς ώρας που κερνούσατε γλυκά καρυδάκια στους πραξικοπηματίες, που διαβάλλατε κόσμο και νέους, που δυσφημίζατε κόσμο στα καφενεία σας, η ΕΔΕΚ σας γύρισε την πλάτη και σας έκανε ρεζίλι σε όλη την Κύπρο.

bbimbo ( PR PROFILE ) είπε...

Με 115 ψήφους υπέρ, 8 κατά και 3 αποχή, η ΕΔΕΚ αποφάσισε την αποχώρησή της από τη συγκυβέρνηση, κατόπιν εισήγησης του Προέδρου του κόμματος.

Αμέσως μετά τη λήξη της έκτακτης συνεδρίας, ο Γιαννάκης Ομήρου προέβη σε δηλώσεις υπογραμμίζοντας την υποχρέωση της παράταξής του για αποχώρηση από το κυβερνητικό σχήμα. «Ήταν η ώρα της δικής μας ευθύνης. Ήταν Εθνική ανάγκη η αποχώρησή μας, λόγω των επιλογών του Προέδρου στο Κυπριακό».

Συγκεκριμένα, σε αυτούς που ψήφισαν εναντίον της απόφασης περιλαμβάνονται και οι Μάριος Χανίδης, Αλέκος Ορουντιώτης, Αντώνης Αλεξάνδρου, Μάριος Καρατζιάς, Ηλίας Ιωακείμ, Ευθύμιος Φλουρέντζος και Πανίκος Πένγκας. Ενώ στις αποχές οι Ηλίας Μυριάνθους και οι υπουργοί Νίκος Νικολαΐδης και Μιχάλης Πολυνείκης.

Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του Αντώνη Κουταλιανού, ο οποίος, υποστηρίζοντας την αναγκαιότητα αποχώρησης από την Κυβέρνηση, κατήγγειλε τον Πρόεδρο Χριστόφια ότι παρακολουθεί ακόμη και τα τηλέφωνα. Επίσης, οι τόνοι ανέβηκαν και στην τοποθέτηση Μάριου Χανίδη για παραμονή στην Κυβέρνηση. Ο πρώην Πρόεδρος της νεολαίας της ΕΔΕΚ δέχθηκε σκληρή επίθεση από το Δημήτρη Παπαδάκη. Ο τελευταίος τον κάλεσε «να κάνει μετεγγραφή στο ΑΚΕΛ και να τους αφήσει ήσυχους».

Τέλος, ο Μαρίνος Σιζόπουλος φρόντισε να υπογραμμίσει την αναγκαιότητα υποστήριξης της πρότασης Ομήρου, αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα «ισοδυναμεί με κατευθείαν αμφισβήτηση του Γιαννάκη Ομήρου».

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

αντε χαχαννιδη τραβα στο Ακελ και αδειασε την γωνια .
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΔΕΚ
η ΕΔΕΚ παραμενει στις επαλξεις του αγωνα.
το ΔΗ>ΚΟ των καρεκλοκενταυρων τι γινεται.
αντε Κλεανθους Νικ, Αθηνα Κυριακιδου και Μαρκε, αντε και εσεις στο Ακελ και τωρα που δεν θα μπορουν να σας χρησιμοποιησουν οι οδοστρωτηρες θα δειτε πως θα σας συμπεριφερονται. Λινοπαμπακοι. Αντε παιρνει σειρα το ΔΗ.ΚΟ

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ - ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ- ΓΚΑΛΟΠ, 78% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ

Ntropiasmenos DHKOikos είπε...

Λίγα τα λόγια σου για το Κυρίτση!

Εχτύπησε το 25χρονο ο παιδέρας!!!
Και μετά μιλούν μας τούτοι για εντιμότητα...

Η μάνα της κοπέλας έφτασε στο σημείο να βάλει στην εφημερίδα ότι οι γονείς ΔΕΝ δέχονται συγχαρητήρια για το γάμο της κόρης τους!!!

Σε τούντους βρωμισμένους κάμνουν πλάτες ο Καρουφιάν, ο Μαρκουλης, το Βοτσούι (με Π), η Αθηνούλα και οι Κλεάνθους........

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΟ αρχιεπισκοπε

Ο ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ-ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ κτλπ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΜΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΔΥSΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ, ΜΕΝΟΥΝ. ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ.

ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΞΥΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟ ΖΟΥΡΛΟΜΑΔΥΑ ΓΙΑ ΤΙΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ.

ΠΑΝΙΚΟΣ.ΠΑΝΙΚΟΣ.ΠΑΝΙΚΟΣ.ΠΑΝΙΚΟΣ.
ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ. ΜΕΝΟΥΝ

Η arxiepiskopos είπε...
1.Τα χρήματα θα πρέπει να τα έδωσε η UNOPS.Ξέρεις,αυτή που χρηματοδότησε τον Ερυθρό Σταυρό της κ.Φωτεινής Παπαδοπούλου καθώς και το σύνδεσμο προστασίας κυπριακών γαιδουριών για να ψηφίσουν ΝΑΙ το 2004. 2.Σχέδιο πιστεύω πως τελικά θα έρθει ως αποτέλεσμα των συνομιλιών. 3.Ναι,αν δεν περάσει ένα νέο σχέδιο πρέπει να πάνε όλοι σπίτι τους και εσείς,με ηγέτη τον Αγριεπίσκοπο,να κηρύξετε νέο μακροχρόνιο με σύνθημα "Πάλι με χρόνια και καιρούς,πάλι δικά μας θα 'ναι"

1. ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ Η UNOPS (ΞΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ)ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΕΝΙ-πολιτη (ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ?
ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. Ο ΥΕΝΙ-πολιτης ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΩΡΩΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ (ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ)? ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Ο ΥΕΝΙ-πολιτης ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ ΣΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΟΥ ΕΙΠΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ? (ΔΙΕΡΟΤΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΕΤΑΙΟ, ΕΒΑΛΕΣ ΜΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ)
2.ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ (ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ) ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ. ΑΤΕ ΡΕ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΕΓΩ ΣΥΜΦΟΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΟΤΑΝ Ο ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΣΑΚΕΛ) ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. Ο ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΧΑΡΑΧΤΗΣΡΙΣΕ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝ". ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ? ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ? ΘΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΥΕΛΙΧΤΟΥ? Η ΜΗΠΩΣ Ο ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΧΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΘΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ "ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΜΤ ΤΑΛΑΤ" ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ (ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΣΟΦΤΑ ΚΑΠΟΤΕ). ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΩ ,ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΣΥ ,ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΧΕΔΙΟ? ΠΕ ΜΑΣ ΤΗΝ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΛΟΓΟ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΩΡΩ

ΦΑΣΙ.Κ.Κ. είπε...

Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.) καταδικάζει την επαίσχυντη και προβοκατόρικη ενέργεια της ΕΔΕΚ να αποχωρήσει από την κυβέρνηση του Δημήτρη Χριστόφια.


Ήταν εμφανές από την αρχή, ότι αυτοί οι αρρωστημένοι πολέμιοι του φασισμού και του φυλετικού διαχωρισμού, δεν πίστεψαν, όπως το ΑΚΕΛ, το ΦΑΣΙ.Κ.Κ. και το Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα (PTK) στον Πρόεδρο Χριστόφια, αλλά άσκησαν μια στρατευμένη και ύπουλη υπονομευτική πολιτική για σχεδόν 2 χρόνια, προκαλώντας συνεχή προβλήματα και οχλοφασαρίες, προσπαθώντας να παρεμποδίσουν τη λύση του φυλετικού διαχωρισμού, που εμείς και οι συναγωνιστές μας του ΑΚΕΛ, του PTK, του Κόμματος Εθνικής Ενότητας και του ΔΗΣΥ, οραματιζόμαστε.



Η ΕΔΕΚ υπήρξε διαχρονικός πολέμιος των ιδεολογικών μας προγόνων, της Χούντας και της ΕΟΚΑ-Β, σε αντίθεση με το ΑΚΕΛ, το οποίο τήρησε μια αξιοπρεπή στάση, τόσο κατά την επανάσταση της 15ης Ιουλίου, όσο και κατά την μετεπανάσταση της 23ης Ιουλίου υπό τον ιδεολογικό μας μέντορα Γλ. Κληρίδη.


Η ΕΔΕΚ πάντοτε πολεμούσε το Φασισμό και το Φυλετικό Διαχωρισμό, μέσω οχλοτραμπούκων γενειοφόρων και του δημαγωγού Λυσσαρίδη, του γνωστού "Εξαπτέρυγου του Μούσκου" όπως ευφυώς τον αποκαλούσαν οι επαναστάτες της ΕΟΚΑ-Β. Όπως αναλύσαμε και παλαιότερα (http://fasikk.blogspot.com/2009/12/blog-post_22.html), ο Βάσος Λυσσαρίδης ήταν ανέκαθεν ένα όργανο της Διεθνούς Δημοκρατικής Συνωμοσίας κατά του Φυλετισμού, σε σημείο που συνεργάστηκε φανερά με τον σεσημασμένο τρομοκράτη Νέλσον Μαντέλα. Υπενθυμίζουμε πως κανένα διεθνές δικαστήριο δεν καταδίκασε τον Βάσο Λυσσαρίδη για την συνεργασία του με τους νοτιοαφρικανούς αντιφυλετικούς τρομοκράτες.



Είναι εμφανές ότι η πράξη της ΕΔΕΚ να εγκαταλείψει την κυβέρνηση του Δημήτρη Χριστόφια, αποσκοπεί στην παρεμπόδιση της εμπέδωσης του λειτουργικού φασισμού και του βιώσιμου ρατσισμού και είναι μια απέλπιδα προσπάθεια των οχλοδημοκρατών να εμποδίσουν το απαρτχάιντ της διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας.



Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.) προειδοποιεί ότι θα σταθεί ανάχωμα στους οχλοδημοκράτες τραμπούκους που ονειρεύονται αναβίωση της δημοκρατίας και προάγουν τον ενιαιοκρατισμό και την πολυπολιτισμική συνύπαρξη.

Kıbrıs'ta Apartheid Engellenemez
Τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει το Απαρτχάιντ στην Κύπρο

Γραμματεία Τύπου, Διαφώτισης και Ενημέρωσης
http://fasikk.blogspot.com/

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ(ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ-E.S.C-PATRIOTIS2004)
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΟΓΟ ΠΑΝΙΚΟΥ ΕΓΡΑΨΕ, ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟ ΥΠΟΘΕΤΟΦΟΡΟ ΕΔΟΝΟΠΟΥΛΟ. ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ. ΕΧΕΙΣ ΕΚΤΕΘΕΙ. ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, ΔΕΙΛΟΣ, ΦΑΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΚΙΣΕΣ.
ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΥΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΠΟΥ ΕΦΑΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΤΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ.

1.λακίζω
υποχωρώ, φεύγω τρέχοντας, παίρνω δρόμο, το βάζω στα πόδια
μόλις το πήραμε χαμπάρι τι απατεώνας ήταν, λάκισε!

2.δειλός coward, bashful, funk, shy, tentative, timid, yellow, cowardly
δειλός [ði'los, ði'li, ði'lο]
που δεν έχει θάρρος lâchecraintif/-ive
δειλή συμπεριφορά une attitude lâche

3.φαφλατάς αρσενικό
Αυτός που μιλάει πολυ (και κουράζει τους άλλους). Ο παρλαπίπας

4.συκοφάντης αρσενικό
αυτός που εν γνώσει του εξαπολύει μια ψευδή κατηγορία εναντίον κάποιου

Unknown είπε...

Τιμή και δόξα για ακόμη μια φορά στους αγνούς Κύπριους αγωνιστές της σοσιαλιστικής ΕΔΕΚ του μοναδικού αριστερού χώρου στην Κύπρο. ΕΔΕΚΙΤΕΣ είσαστε καταδικασμένη σε αιώνια αξιοπρέπεια γεμάτη από χρεός προς την πατρίδα και τις επόμενες γενεές. Αυτή είναι η παρακαταθήκη του μεγάλου ΒΑΣΟΥ ΛΥΣΣΑΡΙΔΗ που μακάρι να τα χιλιάσει.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Στο κόμμα του Anef_Oriwn, το φασιστικό ΑΚΕΛ, να πάρει μαζί του ο Χαννίδης και τον Ιορδάνους το μικρό epoik-lover. Όχι να τον ξεχάσει κοντά μας.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Παλιέ ΕΔΕΚκίτη, που χάθηκες;

Ακόμη να γυρίσεις από την Κεντρική Επιτροπή, να μας πεις τα διαδραματιζόμενα;

Unknown είπε...

το πιο κατω σας πάει γάντι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1


Ο όρος «Νενέκος», είναι συνώνυμος της εθνικής προδοσίας και μάλιστα του χειρίστου είδους, καθώς ο προδότης δεν περιορίζεται απλά στην επαίσχυντη πράξη της προδοσίας, αλλά παίρνει εμφανώς το μέρος του εχθρού, τασσόμενος εμπράκτως εναντίων των συμπατριωτών του.

Η απαξιωτική και μειωτική αυτή έκφραση, οφείλεται στον Νενέκο, έναν οπλαρχηγό της Επανάστασης του 1821. Ο Δημήτριος Νενέκος καταγόταν από το χωριό Ζουμπάτα των Πατρών κι έγινε οπλαρχηγός του προκρίτου της Πάτρας Βενιζέλου Ρούφου (ο Ρούφος αργότερα, διετέλεσε πρωθυπουργός), αφού προηγουμένως δολοφόνησε τους πολεμιστές Σπανοκυριάκο και Σαγιά που διεκδικούσαν το ίδιο αξίωμα.

Αρχικά διακρίθηκε στις πολιορκίες της Πάτρας και του Μεσολογγίου, αλλά μετά την άλωση του, συνεργάστηκε με τον αλβανικής καταγωγής, Αιγύπτιο στρατηγό Ιμπραήμ, ο οποίος του προσέφερε ορισμένα προνόμια. Το 1826 προσκύνησε και συμπαρέσυρε μαζί του και πολλούς άλλους. Το 1827, επικεφαλής των Τουρκοπροσκυνημένων πολέμησε εναντίον των Ελλήνων και τους νίκησε. Για αυτά τα «κατορθώματα» του και με τη μεσολάβηση του Ιμπραήμ, έγινε με διαταγή του Σουλτάνου, «μπέης».

Η εκτέλεση του Νενέκου, έγινε τελικά το 1828, κατ’ εντολήν του Κολοκοτρώνη, από τον αδελφό του δολοφονημένου Σαγιά.

Έκτοτε, το όνομα του Νενέκου ταυτίστηκε με τον προσκυνημένο, το δουλοπρεπή άνθρωπο, το μίασμα, τον προδότη, τον άνθρωπο που δεν έχει σε τίποτα να ξεπουλήσει τις ιδέες του, την αξιοπρέπεια του, την εθνική, την αγωνιστική του ταυτότητα, πουλώντας τους παλιούς συναγωνιστές του και συμπράττοντας με παλιούς αντιπάλους του προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συγκυριακά του συμφέροντα.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Ο Χαννίδης ψήφισε υπέρ της παραμονής στην κυβέρνηση Ευέλικτου. Ο Μάριος Φραγκούλης τι λέει;

ΠΑΟΛΑ είπε...

Γεια και πάλιν. Για πρώτη φορά απόλαυσα το πρόγραμμα της κυρίας Χαραλαμπίδου. Ο Χρίστος Κληρίδης την έκανε με τα κρεμμυδάκια!!!! Όσο για τον Μαρκίδη, μπρρρρ! Είναι σε φάση να καταπιεί τους διαφωνούντες μαζί του.

Στα καθ' ημας. Συγχαρητήρια και πάλι στην ΕΔΕΚ. Εύχομαι και το ΔΗΚΟ να ακολουθήσει αν δε θέλει να γίνει τέταρτο κόμμα.

Οπόταν στη συγκυβέρνηση θα μείνουν μόνο το ΑΚΕΛ με το ΦΑΣΙΚΚ και ας μοιραστούν όλα τα Υπουργεία.

Xalaros είπε...

Εγώ προσωπικά συμφωνώ απόλυτα με την κίνηση αυτή της ΕΔΕΚ, αφου κανένα στοιχειο δεν έβρισκε σύμφωνες τις δύο πλευρές...

Όμως αυτο που δεν μπορώ να καταλάβω, είναι γιατί όλη αυτή η έχθρα στο πρόσωπο του Χαννίδη.

"ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ";;;

Άραγε αυτή είναι η Δημοκρατία σας;;;

Πάολα καλύτερα θα ήταν να δείτε τους δικούς σας "Φραγκούλιδες" στο ΔΡΑΣΙΣ και να αφήσεις ήσυχους αυτούς της ΕΔΕΚ!!!

Xalaros είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΣΠΕΡΘΙΑΣ είπε...

Είδα κι εγώ την εκπομπή της Χαραλαμπίδου. Αυτό που μου έκανε περισσότερη εντύπωση (εκτός από το ότι τους έκανε με τα κρεμμυδάκια ο Χρήστος ο Κληρίδης) είναι η αφασία του Ακελικού εκπροσώπου και τα "επιχειρήματα" του "πολύ" Μαρκίδη. Με πιάνει η κατάθλιψη να σκέφτομαι ότι τα κόμματα αυτών των ανθρώπων παίρνουν σχεδόν 70%. Ελπίζω οι πατριώτες αυτού του τόπου παρακολουθώντας αυτές τις εκπομπές να καταλάβουν τι εστί Διζωνική και να ξεκινήσουν επιτέλους σωστόν αγώνα για επανατοποθέτηση του Κυπριακού. Όσο για τον Χρήστο Κληρίδη, τον χρειαζόμαστε, όσο πιο μακρυά από τον Νίκο Χρυσάνθου Αναστασιάδη.

arxiepiskopos είπε...

Αμάν,το γεγονός του αιώνα! Η ΕΔΕΚ αποχώρησε από τη συγκυβέρνηση!Και καμήλα κλάνει στο Πεντάκωμο!Το ωραίο είναι που ο Γιαννάκης πιστεύει ότι θα σκίσει στις βουλευτικές!Από πού θα πάρει; Ονειρεύετε τους δυσαρεστημένους του ΔΗΚΟ! Μα Γιαννάκη μου,το σύνολο των μη εχόντων επαφή με την πραγματικότητα είστε 28% παγκύπρια,μετρημένο με εκλογές και όχι με "δημοσκοπήσεις",όπως εκείνες του Λιλλήκα που έβγαζαν πρώτο τον τελικά τρίτο Τάσσο. Αν έρθουν κάποιοι σε σένα,φεύγουν από άλλο άσυλο.Μοιραστείτε τους,λοιπόν,μεταξύ σας και μετά τον επόμενο πάτσο στις βουλευτικές ψάχνεις για το λάθος!

Ανώνυμος είπε...

Ο Ομήρου απέδειξε ότι τα έχει σιδερένια. Όπως διαχρονικά και η συντριπτική πλειοψηφία των ΕΔΕΚιτών.

Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Πάρτε και έναν εξορκισμό να έχετε:

HELLAS sit mihi lux
Non ΑKEL sit mihi dux
Vade retro EVELIKTE
Nunquam suade mihi vana
Sunt mala quae libas
Ipse venena bibas

Ρ.

Unknown είπε...

@ arxiepiskopos

Δηλαδή φίλε μου για να καταλάβω, η έννοια μας και ο γνώμονας μας για κάθε κίνηση που κάμνουμε, είναι η αυξομείωση των ποσοστών;

Το που οδηγείται η πατρίδα μας με τις αλλεπάλληλες υποχωρήσεις, τις διολισθήσεις και τις παραχωρήσεις δεν μας ανησυχεί;

***

Η ΕΔΕΚ... άργησε μια μέρα. Πριν μερικές βδομάδες, όταν έγραφα σε κάποιο σχόλιο πως θα έπρεπε και τα δύο κόμματα (ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ) να αποχωρήσουν από την κυβέρνηση, έντιμα, αφού διαφωνούν, κάποιος φίλος της ΕΔΕΚ με παρεξήγησε. Το εξέλαβε ως κριτική και μόνον. Ελπίζω να μεν παρεξηγεί τζιαι τον Ομήρου τώρα...

Το επόμενο βήμα στη πολιτική ζωή του τόπου - με αφορμή κ την εκπομπή της κ.Χαραλαμπίδου - είναι να ξεκαθαρίσουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ποιοι τάσσονται υπέρ και ποιοι ενάντια στη ΔΔΟ.

Για να μπορέσουμε επιτέλους να εκφραστούμε σε δημοψήφισμα, τι σόι λύση θέλουμε σαν λαός για την Πατρίδα μας...

Unknown είπε...

Καλημέρα συναγωνιστές. Το πρωινό αυτό είναι αλλιώτικό – είναι περήφανο και ιστορικό- επιτέλους υπάρχει ελπίδα. Κάνει κρύο και Καιρός για δύο. ΔΗΚΟ αν δεν θες να αναιρέσεις την έντιμη ιστορία σου καιρός να φεύγεις και εσύ από την συνομοταξία των κολαούζων.
Αλιγάτορα καλημέρα και συμφωνώ μαζί σου απλά θα προσθέσω πως μετά από αυτά που είπες θα πρέπει να αρχίσει και έρευνα για το ποιοι υποστήριξαν ότι υποστήριξαν καθαρά γιατί τα είχαν πάρει από ξένα κέντρα για την εκπλήρωση στόχων ζημιογόνων για την πατρίδα μας.

arxiepiskopos είπε...

ΑLIGATORA,συμφωνώ μαζί σου ότι πρέπει να γίνει ένα ξεκαθάρισμα θέσεων.Από τη μια ποιοι δέχονται τη ΔΔΟ ως αναγκαίο συμβιβασμό που θα μας βγάλει από τη διχοτόμηση που μας έριξαν κάποιοι αιθεροβάμονες το 1974. Από την άλλη ποιοι απορρίπτουν τη ΔΔΟ,αλλά ταυτόχρονα να πουν όχι κούφια συνθήματα τύπου ΡΗΓΑΣ,αλλά να μας αναλύσουν τη συγκεκριμένη στρατηγική τους,τους πιθανούς υποστηρικτές της και τους αιώνες που υπολογίζουν ότι θα ευοδωθεί.Τα "δε θα δεχθούμε" και το "πάλι με χρόνια και καιρούς" δεν αποτελούν πολιτική,αλλά ανέξοδους ψευδοπατριωτισμούς,τους οποίους ακόμα και ο ταφροφάγος Κουλίας μπορεί να κάνει.

arxiepiskopos είπε...

ΡΗΓΑ,κάμετε παναύριν με το νου σας τώρα που δεν έχει εκλογές. Όταν φτάσουν,σε ένα χρόνο,θα διερωτάστε,όπως και στις προηγούμενες,πού χάθηκαν οι στρατιές των κατά φαντασίαν υποστηρικτών σας.Θυμάσαι τι έπαθε το ΔΗΚΟ που πήγε να το παίξει σούπερ πατριωτικό; Τώρα σειρά του Γιαννάκη. UNA SALUS VICTIS.NULLAM SPERARE SALUTEM!

Πλαστήρας είπε...

Έτσι και φύγει και το ΔΗΚΟ θα μείνει το ΑΚΕΛ μόνο του. Δυστυχώς δεν έχουμε κοινοβουλευτική δημοκρατία για να πάμε σε εκλογές και να τον στείλουμε σπίτι του, ας όψεται το δοτό ζυριχικό σύνταγμα.

Βεβαίως το ΑΚΕΛ δε θα είναι ακριβώς μόνο του. Έχει δίκιο η Πάολα. Είναι και η λαοθάλασσα των ΕΔΗ και βεβαίως βεβαίως το ΦΑΣΙΚΚ. (Φασιστικό Κόμμα Κύπρου).

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΟ αρχιεπισκοπε,
ΑΘΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΣΑΚΕΛ, ΕΠΙ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ , ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΔΗΚΟ (28%) ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΟ.
ΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΞΙΚΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΡΕ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗ. ΕΧΤΟΣ ΑΝ ΚΑΜΕΙ ΣΤΡΟΦΗ ΠΑΛΕ (ΜΑΚΑΡΙ) Ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΑΣ. ΜΟΝΟΙ!!!!!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΕΛΕΠΗΕΣ, ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΛΤΙΑΔΗ.
ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΣΟΣ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΧΟΤΗΜΗΣΗΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ (78% ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.
ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΟ αρχιεπισκοπε, ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΠΕ ΜΟΥ,
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΧΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΡΓΟΥΡΙΔΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΔΗΣΑΚΕΛ?
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΡΓΟΥΡΙΔΗ (ΕΟΚΑ Β) Ο ΕΥΕΛΕΙΧΤΟΣ (ΧΟΣΜΕΝΟΣ "αντισατσιακος") ΘΑ ΚΕΡΝΑ ΓΛΥΚΟ ΚΑΡΥΔΑΚΙ, ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ?

Mario είπε...

Pali i idia istoria...i EDEK eipe oxi se ola alla den proteine kai pws tha to lisoume to Kipriako. Ektos an boleuete idietera apo tin dixotomisi.
Oute egw 8a i8ela na eimai se kivernisi tou AKEL fisika alla 8a to ekana apo tin arxi...oxi meta pou bolepsa pollous. To ekane kai pallia i EDEK nomizw...ekane kibernisi me DHSY kai meta efige pali otan bolepse arketous.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Η πλάκα με τον Anef_Oriwn, είναι ότι εκτός από κρυβόμενος πίσω από ράσα (αρχιεπίσκοπος) ή άλλα nicknames (Αναστάσιος), θέλει κάθε φορά να παρουσιάζεται και ως πρώην ΕΔΕΚίτης, που δήθεν είναι απογοητευμένος που η ΕΔΕΚ δεν υποστηρίζει το Χριστόφια.

Η πραγματικότητα βέβαια είναι ότι θα ήθελεν πολλά να ήταν ΕΔΕΚίτης, αλλά σταλινικούς σάτιρους εμείς δεν τους θέλουμε.

Θα ήθελε να ήταν ΕΔΕΚίτης, γιατί γνωρίζει ότι εμείς αντισταθήκαμε στο φασισμό και δεν κερνούσαμε γλυκά καρυδάκια και δεν πίναμε blue curacao.

Τώρα, ο λόγος που χρησιμοποιεί άλλα nicks είναι γιατί ως Anef_Oriwn έγινε πολύ ρεζίλι και τον κάναμε με τα κρεμμυδάκια ουκ ολίγες φορές.

Φοβάται επίσης το Ρήγα.

arxiepiskopos είπε...

ΕΔΕΚ Η.Β.άλλως ΡΗΓΑ άλλως ΠΛΑΣΤΗΡΑ άλλως ΠΑΟΛΑ άλλως ΑΛΙΓΑΤΟΡΑ,την πορτοκαλί εδεκίτικη ταυτότητά μου,με την υπογραφή του Τάκη από κάτω ούτε την απαρνιέμαι ούτε την παραδίδω. Αλλά εγώ έχω ταυτότητα σοσιαλιστικού,όχι εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος,όπως το έχετε καταντήσει.Και θα επανέλθω όταν το κόμμα αποκαθαρθεί από τα φασιστοειδή του,που θα προσχωρήσουν στο κόμμα του ομογάλακτου Συλλούρη!

ΠΑΟΛΑ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΠΑΟΛΑ είπε...

Tα κρεμμυδάκια είναι η αγαπημένη συνταγή των νενέκων. Ψες ο Χρίστος Kληρίδης έκανε με τα κρεμμυδάκια την Ειρηνιά Χαραλαμπίδου. Ο δε Μαρκίδης, είναι ένας ΒΟΡΤΟΣ, και δεν εννοώ σωματικά...

Unknown είπε...

Αλήθεια, ποια είναι η κοινή ιδεολογία την
οποία επικαλείται ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ, Άντρος
Κυπριανού, για να καλοπιάσει την ΕΔΕΚ
και να μην εγκαταλείψει τη
συγκυβέρνηση;
Μήπως ο μαρξισμός - λενινισμός; Η
ΕΔΕΚ, ουδέποτε είχε τέτοιον ιδεολογικό
προσανατολισμό, μάλλον προς τα επανα-
στατικά κινήματα του τρίτου κόσμου
κατευθύνθηκε, τον Γκεβαρισμό κ.ά., και
δη του αραβικού κόσμου- μπααθισμός
κ.λπ.
Μήπως η σοσιαλδημοκρατία; Οψίμως η
ΕΔΕΚ την επικαλείται, αναγκασμένη εκ
των πραγμάτων, μέσα στο σύγχρονο πολι-
τικο-ιστορικό συγκείμενο, ενώ, το ΑΚΕΛ,
τόση σχέση έχει με αυτήν, όσο ο ιπποπό-
ταμος με το πέταγμα. Ωστόσο, η
ιδεολογική και πολιτική μετάλλαξη των
Κυπρίων σοσιαλιστών σε σοσιαλδημοκρά-
τες έχει εκφραστεί ποικιλοτρόπως μέσα
από συγκεκριμένες πολιτικές πράξεις και
δεν μπορεί να τους αρνηθεί κανείς
σήμερα τη σοσιαλδημοκρατική ταυτότητα.
Το ΑΚΕΛ, όμως, τι σχέση έχει με την πρα-
κτική και τις παραδόσεις της
σοσιαλδημοκρατίας - εκτός από ένα…
μισοψέλλισμα προ καιρού (πριν από τις
προεδρικές εκλογές, αν δεν απατώμαι),
ότι είναι… σοσιαλιστικό και όχι κομμουνι-
στικό κόμμα; Βεβαίως, το τι είναι
σοσιαλιστικό, τι κομμουνιστικό, ποια η διά-
κρισή τους και με ποιον τρόπο αυτά
συγχέονται μέσα στην ιδεολογική προμε-
τωπίδα του ΑΚΕΛ, είναι άλλο θέμα.
Η ΕΔΕΚ, από την άλλην, είναι προσανατο-
λισμένη πλήρως προς τον ευρωπαϊκό
ορίζοντα, μην εγκαταλείποντας,
ταυτόχρονα, έναν πυρήνα εθνικής ιδεολο-
γίας. Αντίθετα το ΑΚΕΛ παραμένει
δύσπιστο προς την Ευρώπη, ενώ, ως
προς το θέμα της εθνικής ταυτότητας,
άλλα πρεσβεύει.
Το αναντίρρητο, επιπλέον, είναι πως στην
ΕΔΕΚ δεν θα βρεις κανέναν… σταλινικό ή
νεο-σταλινικό, ή κάποιον που να μιλά για
το μέλλον έχοντας το βλέμμα στραμμένο
στο πολιτικό παρελθόν της Ανατολικής
Ευρώπης. Αντίθετα με ό,τι συμβαίνει στο
ΑΚΕΛ.

Τηλέμαχος είπε...

Αρχιεπίσκοπε η όπως άλλως σε λένε εδώ-μέσα, για φασιστακια ψάξε αλλού. Ξέρεις που. Θα τα ξεχωρίσεις εύκολα, έχουν χρώμα ερυθρό.

tsaves είπε...

Ntropiasmene DHKOike,άλλως Γ.Γεωργίου, άλλως ποντικομούτσουνε, έλεος ρε γελείε. Αποπλάνησε ο παιδέρας Κυρίτσης 25 χρονο!!!! Καλά ρε μάγκα ο Ομήρου εν ελεύθερος σημαίνει κάτι τούτο?ο καρογιάν επήρε ξένη ε και? keep going κοπέλια τζαι πήραν σας ούλλοι χαπάρι

the Idiot Mouflon είπε...

Απορία Ηλιθίου: πριν προχωρήσει η ΕΔΕΚ σε κυβέρνηση με ΔΗΣΥ... θα ζητήσει να έρθουν τελικά οι S300;

Provata Ksipnate είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Provata Ksipnate είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Provata Ksipnate είπε...

Η ΕΔΕΚ απέδειξε ότι είναι κότα... μπροστά στα όσα συμβαίνουν στο κυπριακό και στα όσα έχει σερβίρει στο τραπέζι ο κύριος Χριστόφιας το μόνο που μπόρεσε να κάνει είναι να αποχωρήσει; Λιποταξία και η οπισθοχώρηση είναι τα μόνα που μπορούν να χαρακτηρίσουν την κίνηση αυτή. Αντί να κάτσουν και να ασκήσουν πολιτική με τις όσες δυνάμεις έχουν, με την όση φωνή τους απέμεινε να εμποδίσουν όσο μπορούν τον κύριο αυτόν, προτίμησαν την φυγή. Φυγή = θάνατος κύριοι. Δεν αφήνεις ποτέ τον εχθρό σου μόνο του και ιδικά τώρα που είναι άκρος επικίνδυνος. Τι περιμένουν δηλαδή με αυτή τους την κίνηση; Και τι απαιτούμε όλοι εμείς από το ΔΗΚΟ; Να αποχωρήσουν όλοι και τον αφήσουν μόνο του να αλωνίζει; Ή περιμένετε να φύγει από την κυβέρνηση το ΑΚΕΛ; Σκεφτείτε σοβαρά κύριοι και αναλογιστείτε τι ζητάτε... Να αφήσουμε τους λύκους να αλωνίζουν τρώγοντας πρόβατα και όσοι μπορούν να κάνουν έστω και κάτι απλά να αποχωρήσουν και να κάτσουν στον ήλιο να λιαστούν; Αυτό τελικά θέλουμε; Να την ξεπουλήσει να τελειώνουμε; Άστε τις λασπολογίες και τις εξυπνάδες... Αυτός που πολεμά μέχρι τέλους αυτός τα έχει σιδερένια... οι υπόλοιποι που βγάζουν την ουρίτσα τους έξω στα δύσκολα και το παίζουν αντράκια είναι πολύ μικροί για να ονομάζονται πολιτικοί...