Bloggers πέστε αλεύρι! Ο Κωστακόμπλεξ σας γυρεύει!

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010


Θα μου αποκαλυφθείτε επιτέλους;
Ποιοι είστε να σας παραλάβω στη στήλη μου; Εσπάσετε με!


Με τα blogs τα βάζει ο γνωστός Κώστας Κωνσταντίνου Κωστακόμπλεξ (ΚΚΚ).

Να τι έγραψε μόλις χθες στον ΠΟΛΙΤΗ για τα blogs:

"Συγκεκριμένα ΜΜΕ, κυρίως, αλλά και το νεοεισαχθέν είδος των blogs στο διαδίκτυο, το οποίο στην Κύπρο - και μόνον εδώ - ερμηνεύθηκε και ως μια θαυμάσια ευκαιρία για τον κάθε κλασικό Κυπραίο χέστη που δεν έχει... αυτά που χρειάζεται για να γράφει τις απόψεις του επώνυμα και υπεύθυνα, να βρίζει εύκολα και ανώνυμα σε μια ιστοσελίδα..."

Αυτά τα έγραψε, μία μέρα μετά την απόπειρα για πολιτική δολοφονία από τον ίδιο, του Ανδρέα Αγγελίδη. Λίγο καιρό μετά την απόπειρα για δολοφονία χαρακτήρος, του γιού του Ανδρέα Αγγελίδη, Σίμου Αγγελίδη. Λίγο καιρό μετά την απόπειρα για δολοφονία χαρακτήρος του Χριστόδουλου Χριστοδούλου, της Ελένης Θεοχάρους, το Γιώργου Περδίκη, του Νικόλα Παπαδόπουλου, του Ζ. Κουλία αλλά και γενικά των περισσότερων επώνυμων που διαφωνούν με την άποψη του ίδιου, την οποία απέκτησε μόλις το 2004,


Απαντάμε συνοπτικά στο γνωστό δολοφόνο χαρακτήρων:

1) Δε θα πούμε τα ονόματά μας.

Τι περιμένει δηλαδή ο Κωστακόμπλεξ; Να πούμε τα ονόματά μας, για να ψάχνει μετά την προσωπική και την επαγγελματική μας ζωή, για να μας δολοφονήσει πολιτικά;


Να μας ψάχνει μέχρι και στο facebook;

Εμείς, πιστεύουμε ότι η προσωπική ζωή του καθενός, πρέπει να μένει μακριά από την πολιτική αντιπαράθεση. Γι' αυτό δεν ασχοληθήκαμε και δε θα ασχοληθούμε με την προσωπική ζωή του γνωστού Κομπλεξιδίου του ΠΟΛΙΤΗ.



Καταραμένα απαίσια μικρά Επιτροπάκια. Θα σας βρω! Και όταν σας βρώ.....


Οι χαρακτηρισμοί μας είναι καθαρά πολιτικοί και η αντιπαράθεσή μας, όσο έντονη κι αν είναι, είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ.


Μακάρι να μην υπήρχαν πεμπτοφαλαγγίτες ριψάσπιδες ανάμεσά μας, μακάρι να ήμασταν όλοι ενωμένοι και να αφοσιώναμε την ενέργειά μας, για να διώξουμε τον Αττίλα από τα κατεχόμενα εδάφη μας.

Αναγκαζόμαστε όμως, εκτός από τον αγώνα μας για διατήρηση του αντικατοχικού οράματος, να γινόμαστε ανάχωμα στις ιδεολογικές ερπύστριες του Νενεκισμού.

Δεν επιλέξαμε αυτό το ρόλο. Όμως όσο κάποιοι, αντί να αντιληφθούν ότι ο εχθρός είναι ο Αττίλας, συντάσσονται με τον Αττίλα και τις προσπάθειες νομιμοποίησης της κατοχής μέσω μιας ψευδεπίγραφης "Λύσης" του Κυπριακού, κατηγορώντας για την κατοχή, τους συμπατριώτες τους που δε δέχονται τη νομιμοποίησή της, εμείς αναγκαζόμαστε να αμυνόμαστε. Να προσπαθούμε να σταματήσουμε το ξεπούλημα της πατρίδας μας και την καλλιέργεια της ηττοπάθειας και του ενδοτισμού.

Ο ΚΚΚ όμως, δε μένει στην πολιτική αντιπαράθεση (βεβαίως και στην πολιτική αντιπαράθεση, χτυπά κάτω από τη ζώνη). Ξεψαχνίζει μέχρι και το facebook, για να πάρει ένα ψύλλο, να τον κάνει κάμηλο και μετά να δολοφονήσει πολιτικά τον κάθε (από το 2004) πολιτικό του αντίπαλο.

Είναι, εκτός από την εκδικητικότητα του σημερινού καθεστώτος, ένας σοβαρός λόγος της ανωνυμίας μας και η παρουσία κάποιων φαιδρών υποκειμένων, δολοφόνων χαρακτήρων όπως ο Κώστας Κωνσταντίνου του ΠΟΛΙΤΗ.

2)Βεβαίως η ανωνυμία των bloggers, δεν είναι μόνο φαινόμενο στην Κύπρο, όπως το λέει ο Κ.Κ.Κ. (Κώστας Κωνσταντίνου Κωστακόμπλεξ), αλλά είναι ο κανόνας.

3) Είναι όμως πασιφανές ότι τον ΚΚΚ, δεν τον ενοχλεί η ανωνυμία των blogs. Τον ενοχλεί ο αντικατοχικός προσανατολισμός μας.

Γιατί όσο τα blogs ήταν αποκλειστικό σχεδόν προνόμιο των Νενέκων, όσο κυπριακά blogs σήμαινε κουτσομπολονενέκια με "χιούμορ" και ηλικιακοί ρατσιστές υβριστές του Β. Λυσσαρίδη, δεν ενοχλούσε τον Κωστακόμπλεξ η ανωνυμία των blogs.

Σήμερα όμως, που τα αντικατοχικά blogs, ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο, που η διεκδίκηση μιας δίκαιης λύσης του Κυπριακού, διατρανώνεται καθημερινά μέσα από τη μεγάλη πλειοψηφία της κοινότητας των Κύπριων bloggers, ο Κωστακόμπλεξ έχει χάσει την ψυχραιμία του.

Θέλει να κάνει κάτι, θέλει να βρει ποιοι είμαστε και να αρχίσει να μας βαφτίζει με επίθετα και να μας ρίχνει λάσπη(κάτι σαν το Δρακουμέλ που ψάχνει τα στρουμφάκια), αλλά δεν το μπορεί.


ΒΡΑΖΕ ΜΕΣ ΤΗ ΜΙΛΛΑ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑΚΟΜΠΛΕΞ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ! ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ!


Πράξανδρος για το christofias-watch

38 Σχόλια:

John Charalambous είπε...

Μπράβο παιδιά.

Καλά του κάνατε του ρεζίλη του Κωστακόμπλεξ.

Ουστ ρε ξιμαρισμένε! Ουστ!

E.S.C. είπε...

Άντε,και εις ανώτερα.Το 1% να γίνει 1.5%

E.S.C. είπε...

ΑΙΑΝΤΑ,μα σου κάνει φροντιστήριο ο ΚΗΡΥΚΑΣ; Ελάτε μέσα,βρε παιδιά,γράψτε κάτι να γελάσουμε.ΑΙΑΝΤΑ,ΣΟΥ ΥΠΌΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΟ ΞΑΝΑ.

Panagiotou Christos είπε...

βασικα το πιο πατριωτικο κινημα αυτη την στιγμη ειναι το ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ. Ο αγωνας με λυπη μου δυστυχως ειναι η ουρα της προοδευτικης και αυτο φαινεται σχεδον καθε εβδομαδα στην ΕΦΕΚ με την απαξιωτικη του σταση στο κυπριακο.

Unknown είπε...

Υπάρχουν Τοπικές παρατάξεις του Αγώνα οι οποίες κάνουν αρκετά καλή δουλεία ( βεβαίως εξαιρήται ο Αγώνας Η.Β.).

Αλλά και οι παρατάξεις του Ε.Φ.Α.Ε.Φ.Π ( γιατί εκτός από το Δράσις Κες υπάρχει και η ΠΕΟΦ και η ΕΠΑΛΞΗ και η ΦΛΟΓΑ )είναι οι μόνες οι οποίες δουλεύουν διαχρονικά καλά και πατριωτικά.

Μεγαλύτερο ομως μερίδιο δίνεται στο Μέτωπο Η.Β με τα γεγονότα στο LSE. Εύσημα παίρνει και η Αναγέννηση Η.Β

Γενικά υπάρχει αρκετά καλή δουλεία σε πολλές φοιτητικές παρατάξεις. Αλλά ο αγώνας πρέπει να γίνει αρκετα πιο σκληροπυρηνικός οσον αφορά το πατριωτισμό για να έχει μέλλον

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Η πραγματικότητα είναι ότι έχουμε πρόβλημα με τον Αγώνα στην Αγγλία.

Μας κάνει ρεζίλι, ιδίως λόγω του γνωστού σε όλους μας Epoik_Lover Junior, ο οποίος μάλιστα συμμετέχει στο νέο "35 νενέκια όλοι μαζί" σε ένα blog!

Όμως οι άλλοι ΑΓΩΝΕΣ πάνε καλά, για εκείνο της Αθήνας, δεν ξέρω αν έχει αφήσει τη σφραγίδα του ένας φιλοακελικός που κουμάνταρε εκεί και έφυγε τώρα, αλλά νομίζω είναι καλύτερα από πριν.

Ο Αγώνας Θεσσαλονίκης και ο νέος Αγώνας ΤΕΠΑΚ από ό,τι έμαθα (ο δεύτερος έχει ένα πολύ δραστήριο και δυναμικό παιδί και σκίζει) πάνε πολύ καλά.

Για το Μέτωπο Η.Β., να με συγχωρέσουν και οι συναγωνιστές, αλλά μας βάζει γυαλιά όλους σε σοβαρότητα και σε δυναμική δράση.

Έχει σοβαρότητα, αλλά και παλμό και δεν έχει ακροδεξιά στοιχεία, τα οποία εδώ στην Αγγλία, συγκεντρώνονται στην Προοδευτική και σε μια άλλη οργάνωση που δεν ξέρω το όνομά της.

Για τις Αναγεννήσεις δεν ξέρω πολλά πράγματα, εδώ είναι λίγο show, αλλά δεν είναι του Κάρογιαν πάντως.

Για ΔΡΑΣΙΣ, άκουσα ότι είναι ακραίοι και φωνάζουν τουρκοφαγικά συνθήματα. Είδα και ένα φιλμάκι που με απογοήτευσε. Σοβαρευτείτε παιδιά, γιατί χάνετε πόντους.

Σάββας Παπάκης είπε...

Συγνώμη, αλλά όταν παρουσιάζετε κάποιον σαν μαϊμού, αυτό δεν είναι χτύπημα κάτω από τη μέση; (ομολογώ ότι γέλασα πολύ πάντως!)

Ο διάλογος πρέπει να γίνεται ήπια και με επιχειρήματα.

Όχι με σφοδρές επιθέσεις, που γίνονται εκατέρωθεν.

Και ακόμη κι αν ο Κώστας είναι πιο κοντά στις δικές μου απόψεις, ομολογώ ότι, επειδή είναι δημοσιογράφος και όχι blog σατιρικού περιεχομένου, έπρεπε να είναι πιο σοβαρός και υπεύθυνος. Το ότι κάνει προσωπικές επιθέσεις σε όσους διαφωνούν μαζί μας, είναι πρόστυχο και είναι και ο ίδιος πρόστυχος.

Εγώ θέλω να αλλάξω θέμα. Όλοι βάλλατε εναντίον του Προέδρου επειδή ο Ταλάτ έκανε νέες προτάσεις πιο σκληρές από πριν. Δε νομίζετε όμως ότι είναι λάθος να το φορτώνετε στον πρόεδρο Χριστόφια, ο οποίος απόρριψε κατηγορηματικά τις προτάσεις;

Διεκδικητικός είπε...

Οι ψηλοί τόνοι δε βοηθούν. Συμφωνώ με τη Μαρία ότι πρέπει να μάθουμε να συζητούμε ήρεμα.

Ένας δημοσιογράφος είναι λειτουργός του Τύπου. Δικαιούται να λέει τις απόψεις του.

Κι εσείς πρέπει να μάθετε να ανέχεστε και να σέβεστε τη διαφορετική άποψη.

Όπως κι εμείς στο ΔΗΚΟ. Υπάρχουν πολλές απόψεις. Βεβαίως, αυτή που εκπροσωπεί το ΔΗΚΟ, είναι η γραμμή που εκφράζεται από τον Πρόεδρό μας Μάριο Καρογιάν.

Ανώνυμος είπε...

Η ιστοσελίδα σας αποδειχτηκε σκουπίδι !!!

ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!!

Σαν δεν ντρέπεστε!!!! Γίνατε ρεζίλι με την άτοπη προβοκάτσια που στησατε μαζι με το Λαζαρο Μαύρο, τον Βάσο, το Σίγμα, τη Σημερινή και όλους του άλλους ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ !!!!

ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΟΜΩΣ!!!!
ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ!!!
ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΩΠΟΙ!!!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΤΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ , ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΕΣΑ!!!

ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

prodotes tis kiprou kai praktores twn tourkwn, prepei na apologithite ston kipriako lao epidi gia mia akoma fora prospathisate na ton dixasete kai na riskete to fteksimo tis dolofonias tou Anti se nenekous, sta inomena ethni kai stous tourkous

oust koproskilam, posa pernete apo tin MIT na dixazete ton kipriako lao?

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Ρε γελοίε Άνευ Ορίων, νομίζεις ότι δεν καταλάβαμε ότι τα πολλά διαφορετικά προφίλ είναι δικά σου;

Όλοι σε πήρανε χαμπάρι.

Ρεζίλι είσαι και φαίνεσαι. Εσύ και ο ευέλικτος που τα κάνατε σιόνι στις διαπραγματεύσεις και πάτε να βρείτε άλλοθι.

Ανώνυμος είπε...

Τηλεοπτικές παραγωγές για προβολή των δικοινοτικών εκδηλώσεων
ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΙΜΠΙΣΙΗΣ
ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗεπιστρατεύει το Πρόγραμμα Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, «Δράση Συνεργασία και Εμπιστοσύνη στην Κύπρο» UΝDΡΑCΤ, προκειμένου να προωθήσει τη συμφιλίωση μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων. Η UΝDΡ-ΑCΤ έχει ήδη καταλήξει σε συμφωνία με τον τηλεοπτικό σταθμό «Σίγμα» καθώς και την εταιρεία «Crew Ηouse» (που εδρεύει στην Κύπρο και ειδικεύεται σε τηλεοπτικές παραγωγές με δράση στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής). Η συμφωνία που υπεγράφη πριν από δύο εβδομάδες, προνοεί την ετοιμασία διαφόρων ταινιών μικρού μήκους.
Όπως ανέφερε στον «Φ», ο υπεύθυνος του προγράμματος UΝDΡ-ΑCΤ, Τζάκο Σίλιερς, στόχος είναι η προώθηση των προσπαθειών συμφιλίωσης που αναλαμβάνει η υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών σε συνεργασία με οργανωμένα σύνολα των δύο κοινοτήτων. Σημείωσε μάλιστα ότι η όλη προσπάθεια αποσκοπεί στο να γίνει γνωστό το έργο που επιτελείται μέσω του προγράμματος και τα αποτελέσματα μετά από την κοινή δράση Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων. Η συμφωνία που υπογράφηκε με τις δύο εταιρείες προνοεί συνεργασία μεταξύ των ετών 2009-2011 και όπως εξήγησε ο κ. Σίλιερς, «οι δύο εταιρείες θα είναι στη διάθεση του Προγράμματος προκειμένου να ετοιμάζουν τις ταινίες που θα τους ζητούνται».
Το κόστος, σύμφωνα με υπεύθυνο του προγράμματος, «δεν έχει προκαθοριστεί καθώς «οι δύο εταιρείες θα πληρώνονται βάσει της δουλειάς που θα παράγουν όταν αυτή ζητείται από μέρους του UΝDΡ-ΑCΤ».
Οι προσφορές είχαν προκηρυχθεί στις 11 Μαρτίου 2009 και σύμφωνα με τον κ. Σίλιερς, «υπήρξε αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον από κυπριακές και ξένες εταιρείες που εδρεύουν στο νησί». Βάσει των όρων της προσφοράς οι παραγωγές που θα προκύψουν από τη συνεργασία θα απευθύνονται και στις δύο κοινότητες στην Κύπρο αλλά και διεθνώς. Οι ταινίες θα αποστέλλονται για μετάδοση στα τοπικά, δημόσια και ιδιωτικά κανάλια, καθώς και σε διεθνείς ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης. Επιπλέον, οι ταινίες αυτές θα περιλαμβάνουν σύντομα ειδησεογραφικά προγράμματα, ντοκιμαντέρ, εκπαιδευτικά προγράμματα κ.λπ.
Να αναφερθεί ότι στους όρους εντολής της σύμβασης περιλαμβάνεται και πρόνοια με βάση την οποία η εταιρεία θα πρέπει να μπορεί να εργαστεί τόσο στα κατεχόμενα όσο και στις ελεύθερες περιοχές. Περαιτέρω, η παλαιότερη συνεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη ήταν ένα από τα επιπρόσθετα κριτήρια για την κατακύρωση των προσφορών.


O Sigma re adiavastoi ta pire apo ta inomena ethni na proothisei tin epanaprosengisi. Oi monoi pou telika meinane na spernoun dixonia kai na voithoun tin politiki tis tourkias einai to mplok sas, O lissaridis tis presvias tis Libis, o ksoflimenos Lilikas kai o lazaros mavros.....oust prodotes to misos pou spernete den tha perasei.....

Ανώνυμος είπε...

EDEK H.B

ntropi sas, ti einai afta ta rezilikia me tous mastorous sas? O lissaridis , aftos pou zei eis varos tou kipriou forologoumenou, einai 90 xronon kai trexei pano apo ptomata na dixasei ton kipriako lao me to dilitirio tou. O allos o Omirou thelei leei strato meta tin lisi ara den tha figoun oute ta tourkika stratevmata , o allos o Aggelidis tou opiou o gios tou den pise strato to pezei o megalos sotiras tou ethnous.....ate olan pou tha peis oti eimai o oriwn......pirate tin kipro piso 40 xronia, dixazete ton lao , kanete to pexnidi tis tourkias, i politiki sas aftous evnoa ....prodotes e prodotes

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Έχασες και το κάποιο τακτ και το λίγο χιούμορ στο λόγο σου Άνευ.

Πως μιλάς έτσι σα φορτηγατζού;

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Πατριώτη, δε θέλουμε να διαγράφουμε σχόλια:

1) Γράφε ελληνικά
2) Μη βρίζεις

Ανώνυμος είπε...

Ενώ άπαντες τον είχαν πολιτικά τελειωμένο, ο θάνατος του τέως προέδρου, στα τέλη του 2008, του προσέδωσε αναπάντεχα κεντρικό ρόλο στη σκηνή του πολιτικού μας θιάσου. Είναι αυτό που λέμε "θάνατός σου η ζωή μου". Εξάλλου, τι Βάσσος (τα δύο σίγμα δεν είναι τυπογραφικό λάθος), τι Τάσσος.
Ο αειθαλής πολιτικός ήταν κατά το χρόνο που πέρασε η ενσάρκωση στα εγκόσμια της πολιτικής παρακαταθήκης του τέως προέδρου που μας έφυγε, με προοπτική να γίνει στα 90 του ο αρχηγός του πολιτικού σχήματος των αγωνιστικών δυνάμεων και, αν όλα πάνε καλά, ο υποψήφιος πρόεδρός τους στις εκλογές του 2013.
Η ιστορική διαδρομή του "γιατρού" υπήρξε εντυπωσιακή και η συνέχειά της αναμένεται ακόμη πιο λαμπρή:
- Αναγνωρισμένος αγωνιστής της ΕΟΚΑ (με μετάλλιο του ΣΙΜΑΕ), αν και η δράση του δεν καταγράφεται σε καμιά ιστορική πηγή. Το 2009, μιλώντας για τον Γρίβα, τον αποκαλούσε "ο Αρχηγός" και κολλούσαν τα χείλη του.
- Το 1960 κρατούσε τον Σαμψών στους ώμους και γύριζε τα χωριά, παίρνοντας μερίδιο από τη δόξα του.
- Αρχηγός παρακρατικών ομάδων το 1963 (άκαπνος και από τα μετόπισθεν) με σούρτα φέρτα με τον μετέπειτα δικτάτορα Γεώργιο Παπαδόπουλο, όταν στην Κύπρο τον ήξερε μόνον τούτος (συγνώμη αυτός) και ο Γιωρκάτζης.
- Το 1970, μετά τη δολοφονία του Γιωρκάτζη, ζήτησε αστυνομική φρουρά. Την πληρώνουμε μέχρι σήμερα.
- Το 1972, στην πρώτη σοβαρή απόπειρα πραξικοπήματος, ο αρχηγός της οργανωμένης μακαριακής αντίστασης, κρύφτηκε στην πρεσβεία της Αιγύπτου.
- Το 1974 όταν έγινε το πραξικόπημα κρύφτηκε στην πρεσβεία της Λιβύης.
- Μια ομάδα παρανοϊκών της ΕΟΚΑ Β' αποπειράθηκε να τον δολοφονήσει και παρ' ολίγον να τον κάνει ήρωα. Ο Δώρος Λοΐζου ευτυχώς σκοτώθηκε νωρίς. Ο ίδιος απέδρασε από την Κύπρο με καράβι και έκατσε στο εξωτερικό για δύο μήνες, μέχρι να ξεθυμάνει η κατάσταση.
- Δήλωσε παρών στο μεταπολεμικό κυπριακό οικονομικό θαύμα. Ίδρυσε τη Cyprolybia, την εταιρεία του 3%, για κάθε εξαγωγή στη Λιβύη.
- Εναντιώθηκε σε όλα τα σχέδια λύσης από το 1959 μέχρι σήμερα (ακατάγνωτα).
- Ζει σε κυβερνητική κατοικία, κυκλοφορεί με κρατικά αυτοκίνητα και εξακολουθεί να έχει πολυπληθή φρουρά.
- Το 2009 επιστέφει στις ρίζες του. Η εφημερίδα του Σαμψών τον ανακήρυξε "Αγία Τράπεζα" της κυπριακής πολιτικής!
Δίκαια, λοιπόν, ο Βάσσος ανακηρύσσεται η προσωπικότητα του πολιτικού μας θιάσου, καθώς έχει υπό τη πολιτική σκεπή του την ΕΔΕΚ, τους σκληρούς του ΔΗΚΟ (υπάρχουν και μαλακοί;), τους κληρονόμους του Τάσσου, τον Λιλλήκα, τον Λουκή, τα ποντίκια και τους αρουραίους, τα φαντάσματα (όχι μόνο της Κοπεγχάγης και της Κάτω Δευτεράς), τον Αρχιεπίσκοπο και τις λοιπές αγωνιστικές δυνάμεις.
Σημ: Σύμφωνα με πρώην στέλεχος της ΕΔΕΚ, "ο γιατρός εν σαν τη συτζιά. Στον οσσιόν της εν βλαστά τίποτε". Οπόταν, σύντροφε, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, κανένας...

Ανώνυμος είπε...

όταν σας τα γράφουμε, ότι η πολιτική του διχασμού , η πολιτική του διαχωρισμού του Κυπριακού λαού σε Νενεκους και σε πατριώτες Οχιδες, σε ενδοτικούς και σε ήρωες,η πολιτική του Λιλληκα και του Τασσου, η πολιτική του Λυσσαρίδη και του Αγγελίδη, αυτή η πολιτική ευνοά την Τουρκία, εσείς αντί να το αντιληφθήτε συνεχίζετε να μας περνετε πίσω στην δεκαετία του 1960

Η δική μου αποψη είναι ότι Ο κυπριακός λαός έχει πλέον δηλητιριαστει και θα πούνε και παλι ΟΧΙ ακόμα και εάν το νέο σχέδιο είναι μια βελτιωμένη ζυρίχη. Η κύπρος είναι τελειωμένη, την καταστρέψατε

Ανώνυμος είπε...

Προς ΕΔΕΚ Η.Β. με το πόλεμο που κάνεις στον Αγώνα Η.Β. με κάνεις και αμφιβάλω αν είσαι ΕΔΕΚίτης. Κολλάς σε ένα άνθρωπο παρόλο που ακόμα και εκείνος εκφράζει προσωπικές απόψεις και δεν σημαίνει ότι τις ίδιες απόψεις έχει και ο Αγώνας Αγγλίας. Επίσης θα δείτε ότι Αγώνας Αγγλίας θα βγάλει πολύ δυνατά στελέχη. Για τον Αγώνα Αθήνας να παρακαλάς να μην δουν τι έγραψες οι Αγωνίτες της Αθήνας διότι δεν έχουν καμιά σχέση με την Προοδευτική. Όχι επειδή κάτι τέτοιο είναι κακό αλλά επειδή πολύ απλά ο όποιος Αγωνίτης οφείλει να μην έχει σχέση με κανένα που δεν είναι πρώτα άνθρωπος, είτε αυτός είναι Προοδευτικάριος είτε Πρωτοπόρος είτε οτιδήποτε άλλο. Και από πότε μια ακροδεξιά παράταξη βάζει γιαλιά σε ένα Εδεκίτη. Φίλε ΕΔΕΚ Η.Β. εμείς οι Αγωνίτες, όπως δήλωσε και ο Γιατρός λίγη ώρα μετά την απόπειρα που έγινε εναντίον του αναφερόμενος στους Εδεκίτες, είμαστε οι άνθρωποι των καθαρών αγώνω για Λευτεριά. Είναι άραγε και οι άλλοι τέτοιοι;;
Και συ αγώνα για την ελευθερία άσε μας με τους φασίστες της ΕΦΑΕΦΠ...όπου τον φασίστα εβαφτισαμέν τον πατριώτη σε τούτο το τόπο...κάποιοι ενηξερουμε νομίζω να ξεχωρίζουμε το πατριωτισμό από το φασισμό...

Ανώνυμος είπε...

Α και όσο αφορά τον E.S.C πρέπει πρώτα πρώτα να καταλάβει ότι η αξιοπρέπεια δεν μετριέται με ποσοστά...και ότι καλύτερα να είμαστε 1% και να είμαστε λέοντες παρά 30% και 40% και να είμαστε ένα τσούρμο πρόβατα...

Unknown είπε...

Παρακολουθήσαμε σήμερα το μεγαλύτερο φιάσκο στην ιστορία της Κύπρου. Συνέλαβαν 3 πρόσωπα που πιθανότατα να είναι οι δολοφόνοι. Πολλά όμως είναι τα κενά, οι αντιφάσεις και οι αδυναμίες στους ισχυρισμούς του FBI CYPRUS . Εν συντομία ή οι δολοφόνοι ήταν τρομερά ηλίθιοι ή για κάποιο λόγο ήταν εν μέρει εξαναγκασμένοι να εκτελέσουν το σχέδιο για να αποφύγουν κάτι ακόμα χειρότερο και από την φυλακή. Το σχέδιο όμως σε κάθε περίπτωση ήταν και είναι η φίμωση του σταθμού ΣΙΓΜΑ καθώς φρόντισαν να σταλεί ξεκάθαρο μήνυμα προς το 50% του ιδιοκτησιακού καθεστώτος με την δολοφονία προειδοποιώντας πως ο ΑΝΤΗΣ δεν είναι το μόνο μέλος της οικογένειας. Εν συνεχεία φρόντισαν να διαρρεύσει πως τάχα είναι πρώην υπάλληλος που έχει οργανώσει την δολοφονία η οικογένεια της οποίας κατέχει το 30% των μετοχών. Σύνολο έχουν χτυπήσει το ΣΙΓΜΑ σε ποσοστό 80% κάτι το οποίο αποτελεί και προειδοποίηση για του υπολειπόμενους μετόχους κατέχονται το 20% ξεκαθαρίζοντας τους πως καλό είναι να βγάλουν τον σκασμό γιατί ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Συναγωνιστή, όποιος λέει κάποιες αλήθειες, θα τον αμφιβάλλουμε ότι είναι ΕΔΕΚίτης;

Και θα βαφτίζουμε μόνο τους δικούς μας ως "τους πιο πατριώτες";

Και θα βαφτίζουμε πατριώτες που απέδειξαν τη μαγκιά τους όπως το Μέτωπο ως "ακροδεξιούς";

Αν έχει κάτι που έμαθα τα όσα χρόνια είμαι στο Κόμμα, είναι ότι ιστορικά είχαμε και έχουμε τις πιο καλές απόψεις και τις πιο συνεπείς, αλλά έχουμε πολλά σάπια μήλα στο κόμμα και στη νεολαία.

Ο Αγώνας Αθήνας για πολλά χρόνια είχε στελέχη του ΝΑΙ, προέδρους του ΝΑΙ και είχε εκλέξει πρόεδρο στην ΕΦΕΚ ένα που δεν ήταν του ΝΑΙ, αλλά ήταν εκλεκτός της Προοδευτικής.

Ο Αγώνας Αγγλίας, αρνείται το "Η Κύπρος είναι ελληνική". Ξέρεις ρε συ ποιοι είναι οι πρώτοι που μίλησαν για "κυπριακό ελληνισμό"; ΕΜΕΙΣ! Ποιος είναι ο πρόεδρος κόμματος που σήμερα μιλά για κυπριακό ελληνισμό; Ο Γιαννάκης!

Ο Αγώνας Αγγλίας κατηγορεί τους αντιομοσπονδιακούς. Ξέρεις ποιοι υπήρξαν οι πρώτοι αντιομοσπονδιακοί; Εμείς! Ποιος είναι ο μεγαλύτερος πολέμιος του άπαρτχαιντ; Ο Λυσσαρίδης.

Να επισημαίνουμε τα κακά μας για να τα διορθώνουμε.

Μην αμφιβάλλεις λοιπόν ότι εγώ είμαι ΕΔΕΚίτης. Να αμφιβάλλεις για άλλους που δηλώνουν ΕΔΕΚίτες, αλλά να το ξέρεις: δεν είναι.

Να σε συγχαρώ πάντως για την ανάλυση που κάνεις στο blog σου για το Μιχαήλ. Εγώ τον έζησα και έδειξε ότι διαστρεβλώνει πολλά πράγματα.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΜΩΣ.
ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΑ 4 (ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ) ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΞΚΕΡΙΜΕΝΟ ΦΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ.ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ 12 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΑΛΛΟΥ.
ΚΑΛΩΣΗ ΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΗΣ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΗΣ ΑΚΕΛΙΚΗΣ ΔΟΛΙΟΠΛΟΚΗΣ, ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΠΩΜΕΝΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΝΟΥΣ
ANEFF ORION=E.C.S=patrioths

arxiepiskopos είπε...

Φίλε ΑΓΩΝΙΤΗ['λέοντα], μην ανησυχείς. Η ασθένειά σου δεν είναι σοβαρή. Πρόκειται για μια παιδική πολιτική ασθένεια που λέγεται Lyssaridia onirama.Θεραπεύεται εύκολα με λίγες δόσεις realismus logicus.

arxiepiskopos είπε...

ΑΙΑΝΤΑ, συγχαρητήρια, θεραπεύτηκες από την ανορθογραφία. Άντε,με το καλό και από τη βλακεία.

Ανώνυμος είπε...

Συναγωνιστή ΕΔΕΚ Η.Β. άκουσε με προσεχτικά. Ξέρω ότι είμαι μικρότερός σου και ίσως σου φανεί αστείο που θα σου δώσω κάποιες συμβουλές. Πρώτα απ' όλα αμφιβάλω αν είσαι Εδεκίτης όχι επειδή κατά τη γνώμη σου λές κάποιες αλήθειες αλλά επειδή δεν πήγες να βρεις κάποιο άτομο από τον Αγώνα Η.Β. (τον Πρόεδρο ας πούμε) και να του πεις τους προβληματισμούς σου και τις διαφωνίες σου και όχι να βγαίνεις στα blogs και να κατηγορείς. Επίσης να πας ακόμα και να βοηθήσεις πρακτικά τα παιδιά του Αγώνα Η.Β. και στο κάτω κάτω να προσπαθήσεις και να τους πείσεις για τις απόψεις σου και όχι να τους κάνεις πόλεμο. Με το πόλεμο όχι μόνο θα συνεχίσουν να λενε αυτά με τα οποία διαφωνείς αλλά παράλληλα τους κάνεις και απομακρύνονται εντελώς από αυτές τις απόψεις. Επιπλέον για μένα δεν έχει σημασία ποιος είναι ή δεν είναι ομοσπονδιακός. Εμένα νοιάζει τζίνο το ευλοημένο το περιεχόμενο της λύσης. Και οι συμφωνίες Ζυρίχης ελέαν ότι είναι ενιαίο κράτος αλλά από περιεχόμενο ήταν πιο κοντά στην ομοσπονδία. Όσο για το Κύπρος είναι ελληνική διεβάζοντας την ανακοίνωση του Αγώνα Αγγλίας λέει ότι "Είμαστε περήφανοι για την ελληνική καταγωγή μας...". ΄Δεν αμφισβήτησαν την ελληνικότητά μας. Και αν θέλεις και την άποψή μου ΝΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ...ΑΛΛΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ. Έχεις δίκαιο πως κάτι τέτοιο θα ήταν πιο σωστό. Όσον αφορά τον Αγώνα Αθήνας λανθάνεσε για το άτομο που είναι αρεστό στη Προοδευτική. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Και επέτρεψε μου να ξέρω κάτι παραπάνω σ' αυτό από σένα.

Ανώνυμος είπε...

Ούτε Τούρκος να ήταν, ο συγκεκριμένος.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι οι συντάκτες του blog δήλωσαν ότι δε θα δημοσιεύουν σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά. Δεσμευθείτε ότι δε θα ξαναδημοσιευθεί σχόλιο που δολοφονεί την Ελληνική γλώσσα.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Συναγωνιστή Αγωνίτη,

Με τον πρόεδρο του Αγώνα τον Π.Π., ανταλλάξαμε απόψεις στο blog μου. Είναι καλό παιδί και κρίμα που ανέχεται τους διάφορους φιλοακελικούς. Ο Αγώνας είναι φοιτητική οργάνωση. Εγώ δρω σε άλλο επίπεδο.

Όμως όταν κάποιοι ΕΔΗ, που συμμετέχουν στα blog των Νενέκων διαβρώνουν την οργάνωση, θα το πω δημόσια! Δεν είμαστε ΑΚΕΛ και μπορούμε να μιλούμε δημόσια!

Συμφωνώ για το περιεχόμενο της λύσης και όχι για το όνομα. Ο ΑΓΩΝΑΣ Η.Β. όμως, βάλλει εναντίον των όσων, για τους ίδιους λόγους με εμάς, πολεμούν τη διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία που προωθεί ο Χριστόφιας σήμερα.

Παραινέσεις και συμβουλές δέχομαι, κυρίως από πιο μικρούς γιατί οι ΕΔΕΚίτες είμαστε πάντα μεγάλα παιδιά.

Να μου αμφισβητούν όμως αν είμαι ή όχι ΕΔΕΚίτης γιατί εκφράστηκα δημόσια, αυτό δεν το δέχομαι και σε παρακαλώ πολύ να το αποσύρεις. Όταν τα "παιδιά του ΑΓΩΝΑ Η.Β." έπαιρναν το δρόμο του Ιορδάνου, εμένα ή έστω το Κόμμα, το ρώτησε κανείς;

Όχι μόνο τον έχουν μέλος, αλλά υιοθετούν και κατά καιρούς τις απόψεις τους.

Για το στέλεχος εκείνο του Αγώνα Αθήνας που λες, εγώ έχω αντίθετες πληροφορίες.

Το θέμα πάντως Ιορδάνου, έτσι για να ξέρεις, το κατήγγειλα ήδη στο Κόμμα μας.

Ανώνυμος είπε...

Συναγωνιστή ΕΔΕΚ Η.Β. σου επαναλαμβάνω μην ταυτίζεις ένα άνθρωπο με μια παράταξη. Είναι προφανές ότι δεν είναι σωστό να κρίνεις μια ομάδα ανθρώπων από μόνο ένα άνθρωπο. Επίσης εγώ ξέρω ότι η ΕΔΕΚ είναι δημοκρατικό κίνημα και αποδέχεται όλες τις απόψεις μέσα στο κόμμα. Και σου το ξαναλέω όλους αυτούς με τους οποίους διαφωνείς και αποκαλείς σάπια μήλα πρέπει να προσπαθήσεις να τους πείσεις για τις δικές σου απόψεις και όχι να τους πολεμάς. Να μιλήσεις δημόσια αλλά πρώτα να μιλήσεις σαν Εδεκίτης στον συναγωνιστή σου Πρόεδρο Αγώνα Η.Β. και μετά. Λυπούμαι αλλά δεν θα απολογηθώ επειδή πολύ απλά δεν σε γνωρίζω επώνυμα. Επίσης μιλούμε δημόσια όταν εκφραζόμαστε και επώνυμα. Και γιατί να μην βοηθήσεις πρακτικά τα παιδιά επειδή εσύ δρας σε άλλο επίπεδο; Δε το καταλαβαίνω αυτό. Δεν ανήκουμε όλοι στο ίδιο σοσιαλιστικό δημοκρατικό κίνημα; Επιπλέον μην ξεχνάς ότι ο Αγώνας είναι παράταξη πραγματικά αυτόνομη (όχι όπως τις υπόλοιπες που είναι μόνο στα λόγια) και προφανώς δεν θα ρωτήσουν το κόμμα για το τι θα πρέπει να κάνουν ούτε και σένα φυσικά. Εγώ δεν γνωρίζω ο Αγώνας να υποστήριξε ποτέ την Διζ.Δικ. Ομοσπονδία. Επίσης εγώ δεν γνωρίζω κανένα από τον Αγώνα Αγγλίας που να πήρε το δρόμο του Ιορδάνου.

Θέλω να σου πώ και για το Μέτωπο επειδή δεν σου απάντησα πριν. Συναγωνιστή ΕΔΕΚ Η.Β.μου μιλάς για μια παράταξη που δεν ξέρουμε από ποιους χρηματοδοτείται. Επίσης μην ξεχνάς πως όλοι αυτοί πριν γίνει το Μέτωπο ήταν Πρωτοπόροι και ίσως να ψήφιζαν και ΔΗΣΥ και Κασουλίδη. Επιπλέον μπορείς να μου πεις πως αποδεικνύουν τη ματιά τους οι του Μετώπου όταν στις θέσεις τους στο κυπριακό λένε ότι επιδιώκουν αυτοδιάθεση (δηλαδή Ένωση με την Ελλάδα, διότι αυτοδιάθεση σημαίνει ο κυπριακός λαός να κρίνει το μέλλον μέσα από δημοψήφισμα...και θεωρώ ότι ο κυπριακός ελληνισμός δεν θα έχανε την ευκαιρία να κάνει πραγματικότητα ένα όνειρο δεκαετιών); Δεν διαφωνώ με την Ένωση φτάνει όμως να μπορούσε να γίνει πραγματικότητα χωρίς να αρνητικές συνέπειες για τη πατρίδα μας. Σου θυμίζω ότι Ένωση έλεγαν ότι ήθελαν και οι Εοκαβητατζήδες. Επίσης πως είναι δυνατό να ζητούν αυτοδιάθεση και μετά να μιλούν για λύση του κυπριακού που ππέπει να είναι δημοκρατική κλπ...αφού πριν ζητούν αυτοδιάθεση που σημαίνει ο ίδιος ο λαός να κρίνει τι μέλλον θα έχει. Κάποιος δεν τους τα εξήγησε καλά νομίζω.

Επίσης να ξέρεις συναγωνιστή ΕΔΕΚ ΗΒ ότι ζούμε σε πονηρούς καιρούς και ότι όλες αυτές οι ακροδεξιές οργανώσεις βάζουν τη μάσκα του δημοκράτη και με εύηχα λόγια προσπαθούν να παρασύρουν στα πλοκάμια τους αγνά παιδιά. Αφού είσαι και μεγαλύτερος θα θυμάσε ότι την ίδια τακτική χρησιμοποιούσε και η Χούντα για να διαβρώσει τους Έλληνες του νησιού μας στα στρατόπεδα και στα σχολεία. Κατηγορούσαν μάλιστα το Μακάριο ως δικτάτορα και γέμιζαν τα μυαλά της κυπριακής νεολάιας με εύηχα συνθήματα, όπως αυτό της Ένωσης.

Εν πάση περιπτώσει ίσως δεν σε πείσω ούτε αυτή τη φορά...

arxiepiskopos είπε...

Φίλε ΑΙΑΝΤΑ,μπορεί να είσαι βλάκας,όμως υποκλίνομαι μπροστά στη φαντασία σου.Πώς επινόησες,βρε θηρίο,αυτό το σενάριο για το φόνο του Άντη;Σκέψου το σοβαρά,εσύ κι ο Λάζαρος Κίτρινος θα μπορούσατε να αποτελέσετε ακτύπητο συγγραφικό δίδυμο έργων επιστημονικής φαντασίας.

Ρήγας είπε...

Το πρόβλημα στην Κύπρο είναι ότι ό,τι δηλώσεις είσαι.

Ενώ για κάποια επαγγέλματα χρειάζεται ειδική άδεια (π.χ. γιατρός, εκπαιδευτικός στο δημόσιο σύστημα, δικηγόρος, αρχιτέκτονας, μηχανικός, κλπ), για το επάγγελμα του δημοσιογράφου αντί να υπάρχει η αντίστοιχη άδεια που να περιλαμβάβει κάποια απαραίτητα κριτήρια [τουλάχιστο μια δημοσιογραφική σχολή...!] το μόνο που χρειάζεται κάποιος στην Κύπρο για να γίνει δημοσιογράφος είναι ένα ...ΑΦΕΝΤΙΚΟ !

Τόσο ο Χαραλάμπους όσο και ο Κωστάκης (ο γνωστός και ως κου-κου-κου) είναι και οι δύο γιουσουφάκια ξένων λόμπι.

Ως γιουσουφάκια είναι και ευνούχοι. Βρίσκονται εκεί για να ικανοποιούν όλες τις ορέξεις των αφεντικών. Θυμώνουν όταν κάποιος ξένος ενοχλήσει τα αφεντικά.

Ακόμα και ως γιουσουφάκια που είναι, δείχνουν υπέρμετρο ζήλο. Η χολή και το δηλητήριο που χύνουν και οι δύο φαίνεται να οφείλεται σε πολλά καταπιεσμένα απωθημένα.

Εδώ πρέπει επίσης να αναφέρουμε και την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ των κυβερνώντων:

Ενώ ενοχλούνται από την κριτική των ιστολογίων, δεν δείχνουν να ενοχλούνται όταν πολιτικοί και άλλοι αντίπαλοι, ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ και οι οικογένειες τους, βομβαρδίζονται με λάσπη και με χολή από συγκεκριμένα ορκς και διάφορους άλλους μπράβους και γιουσουφάκια όπως η εν λόγω φυλλάδα.

Αντί λοιπόν να ψάχνεις (Άντρο Κυπριανού) ποιοί κρύβονται πίσω από τούτο το ιστολόγιο, ψάξε (αν έχεις τα κότσια και την ηθική ανάγκη) να βρεις σε ποιά διεθνή λόμπι πουλάει εκδούλευση ο "Πολίτης."

Ρ.

Anef_Oriwn είπε...

Αυτο-αποκαλούμενε ΕΔΕΚ Η.Β. [ΗνωμενοΒασίλειε],
Χαίρε κι ο Κύριος μετά ΣΟΥ!!!
Για λόγους αυτοσεβασμού κι αποκατάστασης της αλήθειας [την οποία καταπονείς βάναυσα μέσα από τα γραφόμενα ΣΟΥ που είναι ως συνήθως έμπλεα χαρακτηρισμών και αφορισμών], αναγκάζομαι να κάνω αυτή την παρέμβαση για να ΣΟΥ πω δκυο λοούδκια, μετά την απρόκλητη και εκτός τόπου και χρόνου νέα [εμπαθή] αναφορά που έκαμες στο άτομο ΜΟΥ ... [Όπως φαίνεται ΣΟΥ έχω γίνει έμμονη ιδέα!] ...

Κατ’ αρχάς να διευκρινίσω ότι αν και παρακολουθώ τακτικά τα τεκταινόμενα [και γραφόμενα] σ’ αυτό το Blog, εντούτοις παρεμβάσεις για σχόλια ΔΕΝ έκαμνα εδώ και πολύ καιρό, λόγω του γνωστού εμπάργκο [απαγόρευσης σχολίων] που οι κοι Επίτροποι είχαν επιβάλει τόσο σε ΜΕΝΑ όσο και σε κάποιους άλλους Bloggers … Πριν κανένα μήνα όμως και μετά την ιστορική απόφαση για άρση του εμπάργκο σχολίων, έκαμα μια - δύο παρεμβάσεις στο Blog πάντοτε κάτω από το ΔΙΚΟ ΜΟΥ nickname, δηλ. το Anef_Oriwn …
Γι’ αυτό [και προς ενημέρωση τόσο ΕΣΕΝΑ όσο και του έτερου κολλημένου, του ΚΥΡΗΚΑ], ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟΝΙΖΩ, ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ο E.C.S, OYTE ο Patriotis, ΟΥΤΕ ο ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΡΗΝΗ /KIBRIS BARIS, ΟΥΤΕ ο Arxiepiskopos ... ΟΥΤΕ καν Μητροπολίτης ΕΙΜΑΙ!!! Πάψε επιτέλους να ΘΩΡΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥΣ και ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι όποιος ΣΟΥ/ΣΑΣ πει μια κουβέντα που ΔΕΝ ΣΑΣ αρέσει, τούτος είναι ο Anef_Oriwn!!!

Συμπαθέστατε κατα τ’ άλλα, ΗνωμενοΒασίλειε Εδεκκίτη, αυτές οι εμμονές, οι εμπάθειες και τα κολλήματα ΣΟΥ, με λύπη μου λέω ότι συνιστούν μια νοσηρή κι αρρωστημένη κατάσταση! Καλά θα κάμεις να το ψάξεις!

Πέραν τούτου όμως, έχεις και μια στραβή άποψη του τι εστί διάλογος και συζήτηση, αποτέλεσμα κι αυτό της εμπάθειας και μισαλλοδοξίας που ΣΕ διακατέχει... ΔΕΝ είναι ΚΑΘΟΛΟΥ φυσιολογικό να καλείς κάποιους σε συζήτηση και την ίδια ώρα να τους αποκαλείς «νενέκους» [ή να απαξιώνεις χωρίς να ΣΟΥ δώσουν την αφορμή συμπατριώτες ΣΟΥ αποκαλώντας το Blog τους “35 νενέκια όλοι μαζί” – ποιος ΣΟΥ έδωσε το δικαίωμα να κρίνεις την φιλοπατρία των άλλων;]. Ή ακόμα να προκαλείς ΕΜΕΝΑ σε συζήτηση και να κορδώνεις [σαν γάλος], κάμνοντας με τον νουν ΣΟΥ παναΰρκα, ότι σε κάποια άλλη συζήτηση “με έκαμες με τα κρεμμυδάκια”!!! [Στιφάδο θες να πεις ή ξιδκιάν;] Αυτή λοιπόν είναι η δικιά ΣΟΥ αντίληψη για τους σκοπούς και στόχους μιας συζήτησης; Παρεμπιπτόντως να προσεχείς γιατί τα κρεμμυδάκια προκαλούν κακόοσμα αέρια!!!

Τέλος, αν ΔΕΝ θέλεις να ακούσεις ΕΜΕΝΑ [γιατί απαξιώνεις τα ΟΣΑ λέω], άκουσε τουλάχιστον, τον έτερο Εδεκκίτη, τον Αγωνίτη, ειδικά τα όσα ΣΟΥ λέει για το “Μέτωπο” [στην Αγγλία] και για το πως αντιμετωπίζεις συναγωνιστές ΣΟΥ που έχουν διαφορετική [από ΣΕΝΑ] άποψη αλλά και γενικότερα ΟΣΟΥΣ έχουν άλλη άποψη [από τη δικιά ΣΟΥ] ...

Ανώνυμος είπε...

Οταν στο τελευταιο σχεδιο Αναν οι αποφασεις εβγαιναν απο τον τριτο Ξενο σε ολα τα θεματα , οταν καποιος λεει για αυτοδιαθεση εμενα δεν παει ο νους μου στην ενωση αλλα σε επιθυμια να ζουμε σε δημοκρατικο κυπριακο κρατος.

Τωρα , μπορει αυτη η οργανωση να ειναι το οτιδηποτε . Αλλα απο το αυτοδιαθεση να φτασει καποιος στο Ενωση ειναι συμπερασμα για κλαματα.

Και ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ , ΕΥΡΩΚΟ και υπολοιποι οταν μιλανε πως ο στοχος ειναι η απελευθερωση εννοουν ενωση ;


Προσωπικα δεν ειμαι σιγουρος εαν η απελευθερωση ειναι εφικτος στοχος , αλλα πρεπει να ειναι στοχος , ενω η αυτοδιαθεση ειναι εφικτος και πρεπει να ειναι στοχος.

Οσο για την ενωση , δεν ειναι στοχος ουτε ειναι εφικτη.

Η σταση της ΕΔΕΚ στο κυπριακο ειναι ξεκαθαρη , αυτο δεν σημαινει πως σε ολα τα κομματα δεν υπαρχουν και ατομα που φερουν την αντιθετη αποψη.


Τωρα εαν αυτη η αντιθετη αποψη ειναι η συγκεκριμενη περι αποδοχης καταργησης της κυπριακης κυριαρχιας και δημοκρατιας στα πλαισια ενος μη δημοκρατικου σχεδιου λυσης του κυπριακου , τοτε δεν πρεπει να μας παραξενευει πως καποιοι δεν θα αντιδρουν με τοση ανεκτικοτητα.

Βεβαια με μετρο.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 2.35 είναι προφανές ότι δεν ξέρεις τι σημαίνει αυτοδιάθεση, συγχίζεις την αυτοδιάθεση με την απελευθέρωση και γενικά έχεις συγχίσει τους όρους. Το τι είναι αυτοδιάθεση το λέω πιο πάνω. Επίσης όπως λες και συ σε κάθε κόμμα υπάρχουν άνθρωποι με διαφορετική άποψη. ειδικά όταν μιλούμε για απλά μέλη. Αυτό εμείς δεν το λέμε ανεκτικότητα αλλά δημοκρατία και η ΕΔΕΚ έχει χύσει αίμα για την δημοκρατία.

Ανώνυμος είπε...

Η Γαλλική Επανάσταση, έδωσε ιδεολογίες όπως ο φιλελευθερισμός, ο εθνικισμός και ο κοινωνικός ριζοσπαστισμός, καθώς και το δικαίωμα των εθνών για αυτοδιάθεση.

Με την έννοια αυτοδιάθεση των εθνών εννοούμε τον κρατικό χωρισμό τους από ξένα εθνικά σύνολα, εννοούμε το σχηματισμό αυτοτελούς εθνικού κράτους.

:)

Ανώνυμος είπε...

λες : Ανώνυμε 2.35 είναι προφανές ότι δεν ξέρεις τι σημαίνει αυτοδιάθεση, συγχίζεις την αυτοδιάθεση με την απελευθέρωση και γενικά έχεις συγχίσει τους όρους. Το τι είναι αυτοδιάθεση το λέω πιο πάνω. Επίσης όπως λες και συ σε κάθε κόμμα υπάρχουν άνθρωποι με διαφορετική άποψη. ειδικά όταν μιλούμε για απλά μέλη. Αυτό εμείς δεν το λέμε ανεκτικότητα αλλά δημοκρατία και η ΕΔΕΚ έχει χύσει αίμα για την δημοκρατία.


Φιλε Αγωνιτη , μαλλον δεν γνωριζεις τι διαβαζεις απο την κουραση γιατι δεν θελω να πιστεψω πως αλλα διαβαζεις και αλλα λες πως διαβαζεις.

Ειπα λοιπον πως η Ενωση δεν ειναι ουτε εφικτη ουτε στοχος , ειπα πως η απελευθερωση ειναι στοχος , δεν φαινεται σημερα να ειναι εφικτη αλλα το πολεμουμε , ενω η αυτοδιαθεση για την Κυπρο ειναι και εφικτη και στοχος και πως ειναι διαφορετικο πραγμα απο την αυτοδιαθεση.

Τωρα εαν διαφωνεις με το αποπανω και πιστευεις πως η αυτοδιαθεση σημαινει κατι διαφορετικο απο αυτο που σημαινει (βλεπε μη εμπλοκη ξενων στα ποδια μας. Ξενος δεν ισουτε με αλλοδαπος που διαμενει νομιμα στην Κυπρο. Ουτε λαθρομεταναστης. Ξενος σημαινει ξενη κυβερνηση- η ξενος δικαστης βλεπε Αναν. ) τοτε δικαιωμα σου.

Ακομα μπορω να φανταστω πως καποιος ισως να εξισωσει αυτοδιαθεση με απελευθερωση. Εγω δεν το εκανα παντως.

Τωρα το συμπερασμα που εβγαλες πως οδηγει στην ενωση η αυτοδιαθεση και για αυτο οποιος μιλα για αυτοδιαθεση ειναι ακροδεξιος , ε τοτε τι να σου πω. Εγω σου λεω πως με την αυτοδιαθεση της Κυπρου κανενα απο τα κομματα δεν διαφωνει.

Στην πραξη πιστευω , πως διαφωνουν , στα πλαισια της επιλυσης του Κυπριακου τα κομματα που υποστηριζουν ακραιες μη δημοκρατικες λυσεις. Οπου αφου δεν θα εχουμε δημοκρατια δεν θα υπαρχει και αυτοδιαθεση.

Καλο θα ειναι τα συμπερασματα μας να ειναι σοβαρα. Εαν δεν γνωριζες τι σημαινει αυτοδιαθεση , ελπιζω τωρα να καταλαβες η να σε ενδιαφερει να μαθεις.

λες :Αυτό εμείς δεν το λέμε ανεκτικότητα αλλά δημοκρατία και η ΕΔΕΚ έχει χύσει αίμα για την δημοκρατία.

Ναι ειναι δημοκρατια αλλα μην περιμενεις να μην αντιδρασει ο αλλος οταν βλεπει να εκφραζονται πολυ ακραιες αποψεις. Πρεπει να σεβομαστε το δικαιωμα του αλλου να εχει μια ακραια αποψη (πχ υπερ λυσης με μη δημοκρατικο περιεχομενο) αλλα παραλληλα , ειδικα για την ΕΔΕΚ οπου οπως καταλαβαινω ξεκαθαρα και με σθενος το κομμα (και λογο της ιστοριας της ηγεσιας του) διαφωνει με αυτη την ακραια αποψη , οι αποψεις αυτες να απομονονωντε και να αντιμετωπιζονται οπως πρεπει.

Διοτι διαφωνουν με αυτες οι υπολοιποι. Αρα εφοσον διαφωνουν σωστο ειναι να εκφραζεται η διαφωνια τους με οσους εκφραζουν τετοιες ακραιες αποψεις.

Περι κομματικης πειθαρχιας και λοιπα παραμυθια εγω δεν θα μιλησω. (διοτι απλα δεν μου αρεσουν αυτα και δεν ανοικω σε κανενα κομμα)


Αρα δεν θεωρω λανθασμενο καποιος να βλεπει με αρνητικο ματι οσους εχουν τετοιες αποψεις. Αλλα το να θελει πχ οσους εχουν διαφορετικη αποψη απο αυτον να αποβληθουν απο το κομμα του ειναι κατι με το οποιο διαφωνω. Ακομα και οταν μιλουμε για τετοιες ακραιες αποψεις.

Αρα συμφωνω με το να κακοχαραχτηρισεις με μετρο παντα , οσους εκφραζουν τετοιες αποψεις , να τους απομονωσεις προβαλλοντας το ακραιο της αποψης του , αλλα διαφωνω με την φιμωση ακομα και τον ακραιων αποψεων.

Οι ακραιες αποψεις πρεπει να απομονωθουν και αντιμετωπιστουν μεσω της προβολης επιχειρηματων. Αλλα και με το να μην γινονται αρεστες και αποδεκτες απο το κοινωνικο συνολο.


Φυσικα μιλαω για αποψεις και οχι για εγκληματικες πραξεις οπου εκει η εξουσια πρεπει να δρασει και να καταστελει.

Demetris είπε...

φίλε Αγωνίτη

Είμαι ανεξάρτητος φοιτητής στην Αγγλία, θα ήθελα σε παρακαλώ να με βοηθήσεις σε μερικά πράγματα που λες για να ξέρω τι θα ψηφίσω στις επερχόμενες φοιτητικές εκλογές.

1. "Συναγωνιστή ΕΔΕΚ Η.Β.μου μιλάς για μια παράταξη που δεν ξέρουμε από ποιους χρηματοδοτείται."

Από ποιους υποθέτεις πως χρηματοδοτείται το Μέτωπο; Ο Αγώνας από ποιους χρηματοδοτείται;

2. "Επίσης μην ξεχνάς πως όλοι αυτοί πριν γίνει το Μέτωπο ήταν Πρωτοπόροι και ίσως να ψήφιζαν και ΔΗΣΥ και Κασουλίδη."

Πως το ξέρεις αυτό; Μπορείς να μιλήσεις συγκεκριμένα για άτομα; Διότι λες "ίσως".

3. "πως αποδεικνύουν τη ματιά τους οι του Μετώπου όταν στις θέσεις τους στο κυπριακό λένε ότι επιδιώκουν αυτοδιάθεση (δηλαδή Ένωση με την Ελλάδα, διότι αυτοδιάθεση σημαίνει ο κυπριακός λαός να κρίνει το μέλλον μέσα από δημοψήφισμα"

Που ακριβώς το Μέτωπο λέει κάτι τέτοιο; Που μιλά το Μέτωπο για Ένωση;

4. "Σου θυμίζω ότι Ένωση έλεγαν ότι ήθελαν και οι Εοκαβητατζήδες."

Απ' ότι ξέρω το Μέτωπο όχι μόνο δεν έχει σχέση με την ΕΟΚΑ Β, την έχει μάλιστα καταδικάσει πολλές φορές.

5. "όλες αυτές οι ακροδεξιές οργανώσεις βάζουν τη μάσκα του δημοκράτη και με εύηχα λόγια προσπαθούν να παρασύρουν στα πλοκάμια τους αγνά παιδιά"

Τι εννοείς "βάζουν μάσκα"; Ποιοι από αυτούς δεν είναι δημοκράτες; Μπορείς να μιλήσεις συγκεκριμένα;

6. "την ίδια τακτική χρησιμοποιούσε και η Χούντα για να διαβρώσει τους Έλληνες του νησιού μας στα στρατόπεδα και στα σχολεία"

Αν κάνω λάθος το Μέτωπο έχει καταδικάσει ουκ ολίγες φορές την Χούντα ως ένα από τους πρωταίτιους της καταστροφής της Κύπρου.

Αγαπητέ φίλε, θα ήθελα πολύ να μου απαντήσεις στα ερωτήματά μου. Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΔΕΚ Η.Β,

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΠΩΣ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΩΣ ΕΓΚΥΡΗ, ΤΟΤΕ ΛΑΝΘΑΝΕΣΑΙ.
ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΑΦΝΙΑΖΟΥΝ ΟΜΩΣ!
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΘΗΝΑΣ, ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΔΕΚΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΘΗΝΑΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ)ΔΕΝ ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2008 ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ, ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΟΠΟΤΕ ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΨΗΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΔΩΡΟΣ ΛΟΙΖΟΥ: ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!