ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ...ΠΡΟΕΔΡΟΣ!

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Έξυπνον πουλλίν το σύντροφον!


Αποκαλύπτουμε μέσα από τα έγγραφα των Η.Ε. που βγήκαν πρόσφατα στη δημοσιότητα: που αποσκοπεί η σταθμισμένη ψήφος;

Ο 52χρονος Τζον ΜακΓκάρυ, στις 20 Φεβρουαρίου 2009, είχε ετοιμάσει ένα πόρισμα σχετικό με τις συνέπειες της στάθμισης ψήφου, της πρότασης δηλαδή της ελληνοκυπριακής πλευράς. Το πόρισμα στάλθηκε στη Σόνια Μπάκμαν και κοινοποιήθηκε στους Γιασέρ Σάμπρα, διευθυντή του γραφείου του ειδικού συμβούλου του ΟΗΕ για το Κυπριακό και Γλόντεκ Σίμπορ, ανώτερο σύμβουλο του ΟΗΕ στην Κύπρο.

Κάνοντας κάποιες υποθέσεις, τις οποίες επιεικώς θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε ως υποτιμητικές, καταλήγει σε ένα αποτέλεσμα, που φανερώνει κατ’ακρίβειαν το κίνητρο, που υποκινεί τον Χριστόφια στην αποδοχή της εκ περιτοπής προεδρίας και της στάθμισης ψήφου. Υποθέτοντας ότι, στην ε/κ πλευρά, σε μια μελλοντική εκλογική αναμέτρηση, σε μια «ενωμένη Κύπρο»:


  1. τα τρία μεγάλα κόμματα θα κατεβάσουν υποψήφιο για την Προεδρία/Αντιπροεδρία,

  2. η προσέλευση των ψηφοφόρων θα είναι ίδια με αυτή των εκλογών του 2008,

  3. οι ψηφοφόροι θα ψηφίσουν το ίδιο κόμμα με το 2008,

  4. το ΑΚΕΛ θα κερδίσει το 58% των τ/κ ψήφων, το ΔΗΣΥ το 35% και το ΔΗΚΟ το 7%,



τότε το ΑΚΕΛ που χωρίς τον υπολογισμό των τ/κ ψήφων θα ήταν δεύτερο με διαφορά 900 ψήφων, μετά την πρόσθεση και των τ/κ ψήφων, θα περάσει στην πρώτη θέση αφήνοντας πίσω του τον ΔΗΣΥ με 25 περίπου χιλιάδες ψήφους διαφορά.

Οι ε/κ ψηφοφόροι του ΔΗΚΟ το οποίο θα αποκλειστεί από τον δεύτερο γύρο, «μοιράζονται στα δύο κόμματα όπως το 2008» – μόνο ο μάγος ΜακΓκάρυ ξέρει πώς – καθώς επίσης και οι τ/κ ψηφοφόροι που θα εμπιστευτούν το ΔΗΚΟ θα μοιραστούν ίσα μεταξύ των δύο διεκδικητών της Προεδρίας.

Θεωρώντας ότι δεν θα αλλάξει κάτι στο πολιτικό σκηνικό και στον συσχετισμό δυνάμεων στην ε/κ πλευρά, είναι φανερό ότι με τη σταθμισμένη ψήφο, ο ΑΚΕΛικός υποψήφιος θα ανακηρύσσεται επ’άπειρον Πρόεδρος της «ενωμένης ομόσπονδης Κυπριακής Δημοκρατίας», του τερατουργήματος αυτού που βρίσκεται προ των πυλών. Αυτό επιβεβαιώνει και ο συντάκτης αυτού του εγγράφου στα καταληκτικά του συμπεράσματα:


Ο ΜακΓκάρυ κάνει κάποιες υποθέσεις και για την τ/κ πλευρά, σε μια μελλοντική εκλογική αναμέτρηση. Υποθέτει λοιπόν ότι:


  1. τα τρία μεγάλα "κόμματα" (CTP, UBP, DP) θα κατεβάσουν υποψήφιο για την Προεδρία/Αντιπροεδρία,

  2. η προσέλευση των ψηφοφόρων θα είναι ίδια με αυτή των "εκλογών" του 2005,

  3. οι ψηφοφόροι δεν θα ψηφίσουν το ίδιο "κόμμα" με το 2005, γι’αυτό λαμβάνει υπόψιν του τις δημοσκοπήσεις που γίνονταν τον Φεβρουάριο στα κατεχόμενα,

  4. το CTP θα κερδίσει το 65% των ε/κ ψηφοφόρων, το UBP το 10% και το DP το 25%.

Θεωρώντας και πάλι ότι ο συσχετισμός δυνάμεων στα κατεχόμενα θα παραμείνει ο ίδιος, σταθμίζοντας την ψήφο των ε/κ, το κόμμα του Ταλάτ που θα βρίσκόταν στη δεύτερη θέση με 5 χιλιάδες ψήφους διαφορά, θα ανέβει στην πρώτη θέση ανοίγοντας μάλιστα μια διαφορά από το UBP των 9 περίπου χιλιάδων ψήφων.


Αν και ο ΜακΓκάρυ δυσκολεύεται να κάνει κάποια υπόθεση για το πως θα προσαρτηθούν στα τελικά αποτελέσματα του δεύτερου γύρου, οι ψήφοι του χαμένου στον πρώτο γύρο DP, υποθέτει ότι οι τ/κ ψηφοφόροι του θα στηρίξουν το UBP και οι ε/κ ψηφοφόροι του το CTP.

Εν τέλει στο δεύτερο γύρο των εκλογών στα κατεχόμενα θα ανακηρύσσεται επ’άπειρον Αντιπρόεδρος ο υποψήφιος του συντροφικού CTP και το εφιαλτικό σενάριο της δια βίου διακυβέρνησης του τόπου από το ΔΗΣΑΚΕΛ/CTP ή αλλιώς νενέκια/πολιτική πτέρυγα του Αττίλα, φαντάζει πλέον πιθανό. Αυτό επιβεβαιώνεται και πάλι στα συμπεράσματα του ΜακΓκάρυ:


Είναι πραγματικά λυπηρό το γεγονός ότι ο Δ.Χριστόφιας, συζητώντας το θέμα της δακυβέρνησης στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αντί να σκεφτεί και να επιδιώξει το καλύτερο για την πατρίδα του, σκέφτηκε, εισηγήθηκε και υπεραμύνεται την μόνιμη παραμονή του κόμματος του στην εξουσία.





Η δίψα για εξουσία, που σβήνει με το γλυκύ νέκταρ του Προεδρικού, έχει οδηγήσει τον άλλοτε μπουκτισμένο από τις υποχωρήσεις στο κυπριακό, να ενδίδει κι αυτός, όπως ο Γ.Κληρίδης, πίσω από κλειστές πόρτες, σε συζητήσεις για τις προτάσεις που απέρριψε ο λαός, αδιαφορώντας ή έχοντας δεδομένη την κριση του.

Ίσως δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα ότι από το αξίωμα που κατέχει, οφείλει να εκπροσωπεί όλους τους Κυπρίους. Ίσως όμως να θεωρεί το κράτος, ένα κομματικό φέουδο το οποίο πρέπει να διασφαλίσει ότι δεν θα πέσει στα χέρια κανενός άλλου πλην του ιδίου και του συντρόφου του - πολιτικού εκπροσώπου του Αττίλα, Ταλάτ.

ΕΥΑΓΟΡΑΣ – για το christofias - watch

42 Σχόλια:

Unknown είπε...

έχεις πολυ φαντασία φιλε μου

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδιά ξεσκεπάστε τους κιάλλο! Γνωρίζουμε την πηγη των πληροφοριών?

Εχει σημασία να γνωρίζουμε για να κρίνουμε πιο αντικειμενικα τους ξενοδουλους του ΔΗΣΑΚΕΛ

Ανώνυμος είπε...

οι ρε ιντα θέμα , έφυε η φάτσα μου... που ξέρετε τι εννα ψηφίζει ο κόσμος στο μέλλον ρε καθυστερημένοι? αν ήταν έτσι γιατί έν έκαμε κόμα δικτατορία ο χριστόφιας και κανεί? πε τε μας και τις δικές σας απόψεις να τις ακούσουμε , γιατί το να κρίνεις εν εύκολο...

Ανώνυμος είπε...

Κάφρος:

Ρε αχάπαροι ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΘΕΣΗ.....
συμφωνώ με τον Ανώνυμο 12:09
, δηλαδή αν κοντεψουμε σε δημοψηφισμα σκεφτείτε τι άλλο θα ακούσουν τα αυτια μας και τι θα δουν τα μάτια μας!!!

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΑΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΕΛΕΟΣ...αλλά ξέρουμε πολύ καλα ότι ένας από τους χειρότερους ηθικούς αυτουργούς- υποκινητες των αντιομοσπονδιακών-ανθειρινιστών είναι ο "κηρυξ" της αγάπης ( του μίσους καλύτερα) ...Αρχιεπίσκοπος Κύπρου και Πάσης Υφηλίου Χρυσόστομος ο Πάφιος, ο Πολλοπάητος, ο Αρχιτράουλλος που εφκήκε τζιαμε με 4% των ψήφων!!!

κριτική σκέψη είπε...

Υποκριτές!

Τι είναι αυτό ρε παιδιά; Πώς προέκυψε έτσι ξαφνικά; Και τι θα κάνουμε τώρα που τα πράγματα μπερδεύονται τόσο πολύ;
Ο τηλεοπτικός σταθμός Σίγμα -λέει- υπέγραψε διετές ανοικτό συμβόλαιο με το Πρόγραμμα Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών UNDP, για την παραγωγή και προβολή επαναπροσεγγιστικών προγραμμάτων! Ναι, το πατριωτικό Σίγμα υπέγραψε (με το αζημίωτο φυσικά) συμβόλαιο με το «αμαρτωλό» UNDP. Ο Φιλελεύθερος το καταγράφει σαν μια απλή είδηση. Κανένα σχόλιο από τους συνήθως ευαίσθητους σε τέτοια θέματα συντάκτες του.....

Φάληρε ποιά η γνώμη σου?

Σάββας Παπάκης είπε...

Μακάρι να έχουμε λύση και εμένα δε με ενδιαφέρει ποιος θα κυβερνά μετά.

Αν είναι ο Χριστόφιας, ο Ταλάτ, ο Αναστασιάδης, το CTP, το ΑΚΕΛ, ο ΔΗΣΥ, το ΔΗΣΑΚΕΛ, τι σημασία έχει;

Εμείς θέλουμε λύση και ειρήνη. Αυτό θέλουμε.

Ανώνυμος είπε...

όλες οι προσπάθειες που γίνονται τώρα για λύση αν περάσουν από δημοψήφισμα δεν έχουν καμμιά ελπίδα όπως και το 2004. οι ελάχιστοι εραστές της τ/κ φιλίας και ορισμένοι άλλοι που δεν ασχολούνται και πολλά αλλά θεωρούν της μόδας ν΄αλλάξει ...κάτι στην Κύπρο άμεσα.

Η ελπίδες για λύση θα υπάρξουν όταν αλλάξουν γενιές ε/κ και τ/κ (δεν ξέρω πόσες) όπου αυτούς δεν θα τους συνδέει το μίσος και το 64, 74 και 04. Τότε αν ηγηθούν νούσιμοι δικοί μας και όχι αμπάλατοι όπως σήμερα με περιτύλιγμα δεινών διαπραγματευτών τότε υπάρχει ελπίδα. Μέχρι τότε...υπομονή

Ανώνυμος είπε...

Οι Ναζί του ΕΛΑΜ και της Χρυσης Αυγης τι λέν για αυτη τη μέρα? Τι λεν για το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού εναντίον του Φασισμού?

Τι λεν για το πόλεμο και τη Νίκη του Ελληνισμού εναντίον του Φασισμού και του Ναζισμού? Τι λεν οι αρχιφασίστες για τους "συναγωνιστές" όπως αποκαλούν σήμερα τους φασίστες από Ιταλία και Γερμανία?

Να πεθάνετε όπως τα σκουληκια ρε μπαστάρτουθκια και σεις και οι Δρασίτες σας!!!

Πλαστήρας είπε...

Σκέφτηκες τι έγραψες Μαρία Β; Αν σε διοικά ο Ερντογάν (που στην ουσία έτσι θα γίνεται) δε σε κόφτει;

Αυτή η κουβέντα θέλω λύση κι ότι θέλει ας γίνει μου θυμίζει το "η εγχείρηση πέτυχε, ο ασθενής πέθανε".

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 7.35 ο φιλελευθερος υπεγραψεν μυστικη συμφωνια με ντεκτας και αρχιεπισκοπο για προωθηση της διχοτομησης αρχιζοντας με την δημοσιευση του σχεδιου Β του τακη γεωργιου.

Υιός Δευκαλίωνος είπε...

Εύγε! Μου άρεσε το άρθρο σου. Μπράβο! Αυτό ακριβώς πάνε να κάνουν οι Ακελικοί, όπως ακριβώς ήθελε να πράξει και ο ΔΗΣΥ. Ο ΔΗΣΥ για το κομματικό συμφέρον έχει και αυτό πουλήσει τα Ελληνικά ιδανικά και ιδεώδες! Εύγε!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνα με πληροφορίες μετα τη λύση, το ΑΚΕΛ θα παίρνει 85%, όλη η Κύπρος θα γίνει πράσινη, κάθε πέτρα που θα σηκώνεις 8α βρίσκεις χρυσό κ η γιαγια σου θα κατουρά στέκοντα!!!

ΠΟΣΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΑ BLOG ?
ΠΟΣΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΔΑΦΟΣ?
Πιάστε χεράκι με το Ντεκτας και δωστε την πιθανόν τελευταία σας μάχη!! ΟΧΙΕΣ και καρακαξες!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε μάγκες,ο μάστρος σας ο Λιλλίκας (and I don't know why) σε άρθρο του υποστήριξε την σταθμισμένη ψήφο. Τι έγινε? έλλειψη συντονισμού με το μέγαρο στη Καρκαβίτσα

Ανώνυμος είπε...

Μετα τους αυτοαποκαλουμενους ειδημονες που παιρνουν συνεντευξη απο τον εαυτο τους,τους πατριωτες των λακκων και του ασβεστη,τα σαινια που δημιουργουν τεκμηρια στο photoshop,την "ερευνητρια" που "ανακαλυψε" σχεση ακελ-ελαμ,τους δικηγορους των εξυβριστων του προεδρου,την στερημενη σχολιαστρια που εχει φετιχ με αλουτους αντρες,τους λασπολογους κατα τα αλλα δημοκρατες που επιτηθοντε χυδαια εναντιον δημοσιογραφων και συγγραφεων που εχουν αντι8ετη αποψη ΤΩΡΑ πλακωσαν και τα μεντιουμ στατιστικολογοι-εκλογολογοι στο christofias watch!To πιο αθλιο blog της κυπριακης μπλογκοσφαιρας επιβεβαιωνει τα πρωτεια του!!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ρε ηλιθια στραβα εντελοδοχα νενεκια, ξεπουλημενα τυφλα φερεφωνα, το εγγραφο ηλιθιοι δνε το ετοιμασε η επιτροπη ουτε τους υπολογισμους, οπως βλεπετε ηλιθια εντολοδοχα ξεπουλημενα νενεκια το εγγραφο ετοιμαστηκε απο συνεργατη του Νταουνερ και ανηκει στα πολλα εγγραφα Νταουνερ που διερευσαν ηλιθια ξεπουλημενα νενεκια...οι φιλοι αγνοι πατριωτες του ΔΗ>ΣΥ τι εχουν να πουν, που στηριζει ,η ηγεσια τους οχι ο αγνος συναγερμικος, μια αριστερη κυβερνηση που ξεπουλα την πατριδα για να σιγουρεψει την συνεχομενη ,νομιζει, εκλογη της. τι εχετε να πειτε περηφανοι συναγερμικοι που το 2004 ξεσηκωθηκατε εναντιων του ναι? ρε ηλιθια ξεπουλήμενα νενεκαι ζηαττε απο τα αφεντικα σας στη εζ.παπαιωαννου και στο προεδρικο να σας δειξουν τα γκαλοπ του πανικου που δειχνου το συντρηπτικο ,σε ρυθμους 2004, ποσοστο απορριψης του απαραδεχτου σχεδιου που φερνει ο χτριστοφιας απο τα αφεντικα του (αγγλο-αμερικανους)...ηλιθια νενεκια ποιος νεος, οικογενειαρχης, που ξερει και θυμαται η εχει ακουσει τι εκανε ο Αττιλας θα δεχτει νομιζετε εποικο προεδρο στην Κυπρο, ποιος θα δεχτει νομιζετε τον αμεσο κινδυνο με μια φτιαχτη αφορμη να ξαναζησει Αττιλα και μαλιστα νομιμο....ποιος εχτος απο τους εμμισθους της usaid? ε ρε φαπα που σας περιμενει..αγνε πατριωτη συνγερμικε πρωτος εσυ ξεσηκωθου οπως το 2004...ε ρε φαππα που θα φατε ξεπουλημενα νενεκια...ρωτηστε τους αν τολμουν να σας δωσουν τα γκαλοπ..χαχαχαχαχα
ειδικα τα γκαλοπ που δειχνουν το ποσοστο απορριψης απο τον αγνο συναγερμικο και τη βαση του ακελ...πανικος πανικος πανικος

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 9:41
Το πιο εύκολο πράγμα σήμερα είναι να κολλάς μια οποιανδήποτε φωτογραφία πάνω σ ένα προφίλ, ψευδοπροσωποποιηόντας την ανωνυμία σου.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Θέλω να συγχαρώ την Επιτροπή για αυτή της την ανάρτηση. Καλό είναι να βαράτε τους διάφορους προπαγανδιστές του καθεστώτος, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι ο πρώτος υπαίτιος για το έν εξελίξει ξεπούλημα της πατρίδας μας είναι ο Δημήτρης Χριστόφιας.

Από τα έγγραφα των Η.Ε. (και όχι από τη φαντασία σας, προκύπτει ότι ο Δ. Χριστόφιας προσπαθεί να εξυπηρετήσει πρώτα τα συμφέροντα του ΑΚΕΛ και μετά της Κύπρου.

Πρώτα προσπαθεί να διασφαλίσει την αιωνιότητα του ΑΚΕΛ στην εξουσία και μετά οτιδήποτε άλλο. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τα θέματα που ενδιαφέρουν την πλευρά μας δεν έχουν ακόμη συζητηθεί (με εξαίρεση το περιουσιακό, όπου έχει αρχίσει να σημειώνεται κάποια κινητικότητα, κατόπιν δικών μας υποχωρήσεων).

Ο Χριστόφιας πουλάει την Κύπρο. Δίνει γη και ύδωρ στην Τουρκία.

Ανώνυμος είπε...

Very sick Black Humour: Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών απεύθυνε έκκληση προς Χριστόφια και Ταλάτ (...άρα προς Χριστόφια και κανένα άλλο) να επιδείξουν ΕΥΕΛΙΞΙΑ.
Και όμως είναι αληθινό....
Να γελούμε ή να κλάιμε?

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

MA ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΝΕΚΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΥΕΛΙΧΤΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΟΗΕ, ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗ,ΣΥ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗ,ΣΥ ΤΙ ΛΕΝΕ?
ρε ηλιθια στραβα εντελοδοχα νενεκια, ξεπουλημενα τυφλα φερεφωνα, το εγγραφο ηλιθιοι δνε το ετοιμασε η επιτροπη ουτε τους υπολογισμους, οπως βλεπετε ηλιθια εντολοδοχα ξεπουλημενα νενεκια το εγγραφο ετοιμαστηκε απο συνεργατη του Νταουνερ και ανηκει στα πολλα εγγραφα Νταουνερ που διερευσαν ηλιθια ξεπουλημενα νενεκια...οι φιλοι αγνοι πατριωτες του ΔΗ>ΣΥ τι εχουν να πουν, που στηριζει ,η ηγεσια τους οχι ο αγνος συναγερμικος, μια αριστερη κυβερνηση που ξεπουλα την πατριδα για να σιγουρεψει την συνεχομενη ,νομιζει, εκλογη της. τι εχετε να πειτε περηφανοι συναγερμικοι που το 2004 ξεσηκωθηκατε εναντιων του ναι? ρε ηλιθια ξεπουλήμενα νενεκαι ζηαττε απο τα αφεντικα σας στη εζ.παπαιωαννου και στο προεδρικο να σας δειξουν τα γκαλοπ του πανικου που δειχνου το συντρηπτικο ,σε ρυθμους 2004, ποσοστο απορριψης του απαραδεχτου σχεδιου που φερνει ο χτριστοφιας απο τα αφεντικα του (αγγλο-αμερικανους)...ηλιθια νενεκια ποιος νεος, οικογενειαρχης, που ξερει και θυμαται η εχει ακουσει τι εκανε ο Αττιλας θα δεχτει νομιζετε εποικο προεδρο στην Κυπρο, ποιος θα δεχτει νομιζετε τον αμεσο κινδυνο με μια φτιαχτη αφορμη να ξαναζησει Αττιλα και μαλιστα νομιμο....ποιος εχτος απο τους εμμισθους της usaid? ε ρε φαπα που σας περιμενει..αγνε πατριωτη συνγερμικε πρωτος εσυ ξεσηκωθου οπως το 2004...ε ρε φαππα που θα φατε ξεπουλημενα νενεκια...ρωτηστε τους αν τολμουν να σας δωσουν τα γκαλοπ..χαχαχαχαχα
ειδικα τα γκαλοπ που δειχνουν το ποσοστο απορριψης απο τον αγνο συναγερμικο και τη βαση του ακελ...πανικος πανικος πανικος

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΧΟΝΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΟΣΔΟΚΟΜΕΝΗ ΛΥΣΗ!!

ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΙΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ!!

ΔΗΚΟ,ΕΔΕΚ,ΕΥΡΩΚΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΔΡΑΣΗ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ Κ ΓΝΟΜΩΝΑ ΜΟΝΟ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ!!

ΠΙΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Κ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΝ ΘΑΒΡΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΔΗΚΟ...ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΤΙΚΑ ΞΕΡΟΛΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΦΩΝΗ, ΚΑΘΕ ΘΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΚΟ

ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝ ΟΥΛΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΕ ΑΧΑΠΑΡΟΙ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΣΤΕ ΒΛΑΚΩΔΩΣ. ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΝΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΗΜΠΗΞΟΥΝ ΟΥΛΛΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΔΚΙΑΒΑΣΕΙΣ ΛΛΙΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΕΡΚΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΕΓΚΑΙΡΑ, ΑΝ ΣΟΥ ΑΦΗΚΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΦΡΟΣ Α':

Τι έχει να πει η Επιτροπή για τα Χρυσαυγίτικα Αποελάκια στην παρέλαση εχτές?

Τι έχετε να πείτε για τα φασιστουθκια που εκτρέφει τουτη η κερκίδα και για τους οποίους κάμνουν τις πάπιες?

ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΘΕΡΙΖΕΙΣ!!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ και αυτο το λέω για τον κύριο Τορναρίτη κυρίως που έκαμε δηλώσεις για να καταδικάσει τα στοιχεία αυτά αλλά και τους Κολοκασίδη του ΔΗΚΟ και Μαυρονικόλα..που με δισταγμό αντιμετώπισαν τέτοια φαινόμενα στο παρελθόν.

Μάλιστα για το ΑΚΕΛ έλεγαν οτι βλέπει φαντασματα, παρελθοντολογεί κλπ....ΈΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ...

Ανώνυμος είπε...

Ο τρόπος με τον οποίο σχολιάζονται τα ΗΕ (Διεθνής Οργανισμός με 193 χώρες κράτη μέλη) είναι επικύνδυνος για το συμφέρον μας. Δεν έχουμε την πολυτέλεια δυστυχώς να δαιμονοποιούμε τους πάντες (Αμερικανούς, Βρεττανούς, Έλληνα πρωθυπουργό και Κύπριο πρόεδρο, νόμιμα εκλελεγμένους, και από το 2004 και μετά τα ΗΕ). Τα ΗΕ με τα ψηφίσματα και το Συμβούλιο Ασφαλείας ήταν πάντα η κιβωτός σωτηρίας μας. Από τη στιγμή που συζητειται η σταθμισμένη ψήφος, πιστεύω ότι εμπίπτει μέσα στα πλαίσια των ΗΕ να κάνουν μια ανάλυση, για το πως θα επηρεάσει μελλοντικές εκλογές. Είναι πολύ λογικό. Και κάτι άλλο: Και χωρίς σταθμισμένη ψήφο, δεν είναι το ΑΚΕΛ ούτως ή άλλως που θα βγει κερδισμένο από τισ ψήφους των ΤΚ;

Ανώνυμος είπε...

Το χαρτί των ΗΕ και το όποιο χαρτί είναι κιβωτός σωτηρίας νοουμένου ότι αξιοποιείται σωστά από εμάς τους ίδιους και όχι μαγικό το τρόπο. Άρα είναι υποχρέωση μας να αναδυκνείουμε την πολιτική ανικανότητα όπου τα χαρτιά μας χαραμίζονται ως απαίτηση για μια σωστή στάση απέναντι στο πρόβλημα μας και ο Ελληνας πρωθυπουργός η ο δικός μας Πρόεδρος να μην έχουν την απαίτηση να τους χαϊδεύουμε τα αυτιά όπου παρουσιάζουν πολιτικά ελλείματα. Με λίγα λόγια ο στόχος δεν είναι η δαιμονοποίηση του οποιουδήποτε αλλά η ρεαλιστική τοποθέτηση απέναντι στους χειρισμούς (σημ επειδή το ΑΚΕΛ προσδίδει στον όρο ρεαλισμό το περιεχόμενο της ηττοπάθειας, προς θεού δεν είναι αυτό που εννοώ)

Ανώνυμος είπε...

Από το enet.gr
Ο πρόεδρος της Τσεχίας, Βάτσλαβ Κλάους, ο οποίος απαιτεί ρήτρα εξαίρεσης της χώρας του από την Ευρωπαϊκή Χάρτα Θεμελιωδών Δικαιωμάτων για να υπογράψει τη συνθήκη της Λισαβόνας, δήλωσε σήμερα ότι η πρόταση που δέχτηκε από τη σουηδική προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ήταν “ικανοποιητική”. Ο πρόεδρος της Τσεχίας, Βάτσλαβ Κλάους Η ανακοίνωση της τσέχικης προεδρίας αναφέρει πως “Η πρόταση αυτή ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του προέδρου και η συνέχιση της εργασίας σε αυτή τη βάση είναι δυνατή”. Η Τσεχία είναι η μοναδική χώρα της Ε.Ε. Που δεν έχει υπογράψει τη συνθήκη της Λισαβόνας και στις 8 Οκτωβρίου διατύπωσε ως νέο όρο για την υπογραφή της συνθήκης της Λισαβόνας την εξαίρεση της Τσεχίας από την Ευρωπαϊκή Χάρτα Θεμελιωδών Δικαιωμάτων. Αυτό έγινε σαν στόχος να αποτρέψει ενδεχόμενη επιστροφή των περιουσιών των Σουδιτών, οι οποίες κατασχέθηκαν κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.


Το παραπάνω πρέπει να είναι μάθημα για εμάς. Όταν απαιτείς πετυχαίνεις πράγματα! Όταν σκύβεις το κεφάλι μην περιμένεις τίποτα. Μάλλον να περιμένεις κλοτσιά στον πισινό....

Ανώνυμος είπε...

Μα γ@μω τα μυαλά σας ...

Που εξανακούστηκε "εκ περιτροπής προεδρία", "σταθμισμένη ψήφος"

Ετσι κωλοσυστήματα, βρίσκεις σε νησιά που κατοικούνται από 20 ανθρωποφάγους, πιο πέρα που την Αυστραλία.

Αν εφαρμοστούν έτσι σκατά, πάμε για αιματοκύλισμα ΑΓΡΙΟ ?


Δαμέ έχουμε κράτος της ΕΕ, πολιτισμένο, δικό μας. Που να δώσουμε ψήφους σε 50000 έποικους, και να λλιάνουμε την δική μας ψήφο ?????

Ανώνυμος είπε...

Κατά το ΑΚΕΛ φίλε μου πρέπει να είμαστε ρεαλιστές (μετάφραση δηλαδή ηττοπαθείς με πιο απλά λόγια ΚΑΦΡΟΙ άρα και εκ περιτροπής προεδρία και σταθμισμένη ψήφος τζαι σιηψετε ρε κοπέλια να μας την ...)

ΠΑΟΛΑ είπε...

Το φερέφωνο του Ανα(ν)στασιάδη, εκείνος ο γελοίος ο Τορναρίτης είπε δεν είναι καιρός για συνθήματα. Μα δεν είναι ο Συναγερμός που ανδρώθηκε με ψεύτικα πατριωτικά συνθήματα π.χ "Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω". Και αύριο που θ αέρθουν οι εκλογές ο Τορναρίτης δε θα τρέξει να γλύψει κώλους συνθηματολογώντας;

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

περηφανε συναγερμικε που το 2004 εκαμες παλι το καθηκον σου, ξεσηκωθου. ο χριστοφιας ετοιμαζει σχεδια εσαει κυβερνησης του Ακελ με την βοηθεια των ανθρωπων του Νταουνερ, και ο Νικος χρυσανθου αναστασιαδης τον στηριζει. Κατι βρομαει πολυ σε αυτη την υποθεση. Ο συναγερμος εισαι ΕΣΥ, ουτε ο νικος ουτε η καιτη....που εφτασαμε ο Τορναριτης ο ταχα μου εθνικοφρωνας να περιγελα τα περηφανα νιατα του ΑΠΟΕΛ, ο συναγερμος δεν ειναι τα τουρκολαγνα της 9, ειναι ελληνοπαιδα και το ΑΠΟΕΛ μπροσταρης

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιο 11:19 περί εξαίρεσης της Τσεχίας από την Ευρωπαϊκή Χάρτα Θεμελιωδών Δικαιωμάτων είναι άστοχο. Αντιθέτως, εμείς πρέπει να κατακρίνουμε τους Τσέχους, όχι να τους μιμηθούμε. Οι Τσέχοι δεν θέλουν να επιστρέψουν περιουσίες στους Σουδίτες Γερμανούς. (Εκδιώχθηκαν περί τις 800,000 άτομα από την τότε Τσεχοσλοβακία το1945). Κατ'αναλογία οι Τσέχοι συμπεριφέρονται ωσ Τούρκοι. Στο συγκεκριμένο θέμα αρνούνται θεμελιώδη δικαιώματα επι περιουσιών όπως οι Τούρκοι στην Κύπρο και την Κωνσταντινούπολη!

Ανώνυμος είπε...

ο κολοκασιδης πρεπει να ακουει που το κολο για να μεν ακουσεν τα συνθηματα των σκατων

O VAZELOKTONOS είπε...

Ρε παιδιά άλλο ο Ανάν άλλο ο Αυνάν...Είπαμε με τον ΑΝΑΝ να ασχολείστε..
ΕΣΕΙΣ ΚΟΛΛΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΥΝΑΝ..και να τα αποτελέσματα..
αυνάν- αυνάν..θολώνει το μυαλό..

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ηλιθια ανωνυμα υποκειμενα που δεν εχουν τιποτα να πουν οπως οι ανωνυμε 5.44 και 6.17, μπορουν να αεριζονται στο μπλοκ του ανευ ωριων, εδω παραυετεται ενα εγγραφο των Η.Ε που αποκαλυπτει καποια σοβαρα πραγματα και εσεις απλα αεριζεστε κε βρομιζεστε ηλιθιες και 2 σας

Ανώνυμος είπε...

ρε πορτοκυρηκα-φωστηρα εσυ τι μας ειπες?? οτι μας λαλει ο καθε ομοιδεατης σου δαμεσα,αλλα το ωραιο μαζι σας εν οτι οποτε σας συμφερει τα ηνωμενα εθνη εκφραζουν σας,οποτε δεν σας συμφερει τα ηνωμενα εθνη γινοντε τουρκολαγνοι,συνωμοτες κτλ.
Εισαστε γελιοι που συμφωνειτε με μιαν αναλυση 6 ΓΡΑΜΜΩΝ για μελλοντικες εκλογες σαννα τζιε εν λιστα για ψουμνισμα.
χωρις αιτιολογηση για το πως χωριζοντε οι ψηφοι των τ/κ και των ε/κ.κανενας λογος για πιθανες συνεργασιες,ουτε για πιθανην αποχη,ουτε για το πως 8α κινηθουν τα υπολοιπα ε/κ κομματα σε περιπτωση που το ακελ αποκτησει τελικα αυτο το πλεονεκτημα.
Αν η μονη διαπιστωση του αναλυτη των Η.Ε. ειναι οτι σε περιπτωση μιας εκλογικης αναμετρησης, οι τουρκοκυπριοι, χωρις κατευθηντηριες γραμμες απο τα κομματα τους,θα υποσηριξουν επι το πλειστο το ακελ πλεονεκτημα λογο των καλων παραδοσιακων σχεσεων με τους τ/κ τοτε ανακαλυψε την ταχινοπιττα!!
Αν εσεις τωρα εκεταλαβετε οτι σε μια λυση οι πατριδοκαπηλες αντιληψεις σας θα ερθουν μπουμερανγκ εναντιον σας εν ωρα να αρκεψετε την μπουρδολογια-αποριπτολογια προτου να ειναι αργα!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ηλιθιο 8.58 διαβασε το εγγραφο του εμπειρωγνομονα των ΗΕ και θα καταλαβεις γιατι ο πουρεκκομονοιατης εδωσε την σταθμισμενη ψηφο, ακομα μια γενναια προσφορα, για να εξασφαλισει εκλογικο πλεονεκτημα στο ακελ. ειναι γνωστο οτι πανω απο πατριδα πανω απο οικογενεια ο πουρεκκομονοιατης και οι ομιοι σας εχουν μονο το ακελ....πε τους και συ να σου δειξουν τα κλειδωμενα γκαλοπ ομως...ο αγνος αριστερος, ο περηφανος συναγερμικος και οι αλλες πολιτικες δυναμεις δεινουν και παλι μαθημα....θυμιζει 2004 το αποτελεσμα του γκαλοπ, για αυτο και ο πανικος, εκνευρισμος....πανικος πανικος πανικος πανικος....νομιζε ο ευελιχτος οτι ο πατριωτης συναγερμικος θα ξεγελαστει με τις παπαριες περι τελευταιας ευκαιριας ΠΑΛΕ΅......πανικος πανικος, νομιζε ο ευελιχτος οτι ολοι οι αριστεροι εχουν πανω απο την πατριδα το κομμα σαν και αυτον, οι αγνοι πατριωτες αριστεροι τον πανικοβαλαν...γκαλοπ....πανικος πανικος ...

Ανώνυμος είπε...

τζιε κατι αλλο,μιλας στους συναγερικους σαννα τζιε εισαι ο μεσσιας τους
"περηφανε συναγερμικε"
"Ο συναγερμος εισαι ΕΣΥ"
Κοψε κατι ρε βλακα,ακομα λιον εφαες τζιε τον αναστασιαδη

Οσο για τα περηφανα νιατα του αποελ ειδαμε στις 15 του ιουλη του 74 πρωτοι πρωτοι εστειλαν τα συγχαρητηρια τους στο σαμψων!!

Ανώνυμος είπε...

μανοκυκηρε κυρηκα αν ο νικος σου συνεργαστει με ταλατ τζιε φκει εξουσια αντι το ακελ ενα σε χαλασει ομως εννεν??

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

xaxxax τα νενεκια σε πανικο....εγω δνε διεκδικω κανενα ρολο μεσσια ουφα, ο περηφανος συναγερμικος κοσμος εδωσε την απαντηση του το 2004 οποτε ρουφατε καυ συφωναμε τα κλειδωμενα στην εζ παπαιωαννου γκαλοπ την ξαναδινει ποιο βροντερα, οπως και οι αγνοι αριστεροι που εβαλαν την πατριδα πανω απο το κομμα και αναγκασαν τον ευελιχτο να πει ταχα μου οχι το 2004...αυτοι δινουν και παλι περηφανο παρων...ουφα τα ελληνοπαιδα του αποελ δεν παιρνουν σημαιες του ψευδοκρατους....ουφα...ουτε ο αναστασιαδης ουτε ο πουλημενοευελιχτος θα καμουν κυβερνηση με τους τουρκους...το αντροσιην που λεγεται πατριωτης δεξιος κεντρωος και αριστερος τους χαλα παλε τα σχεδια...κ΄λαψετε καημενοι μεχμετηδες γιιουσουφακια και αησεδες

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η Μαρία Β. μάλλον είναι τουρκού. Γιατί κόρη, δεν μας λες το πραγματικό σου όνομα και υπογράφεις με το Μαρία Β. Μήπως είσαι η Αισέ (που νομίζει ότι η Τουρκία ήρθε στην Κύπρο για ειρηνευτική επιχείρηση);

vertigoKTG είπε...

θα ήθελα απλά να σημειώσω ότι σε όλους συμφέρει αυτή η διαρροή. το σημειώνει ("between the lines"-συγνώμη για την αγγλοέκφραση) ο ΚΗΡΥΚΑΣ. Συμφέρει του Γριστόφκια γιατί το παίζει "ανυποχώρητος" με κάτι που στην ουσία τον κάνει Μονάρχη και το ΑΚΕΛ αυλικούς, συμφέρει και όλους τους άλλους. Διότι όλη αυτή η αντίδραση θα δώσει άλλοθι να αποσυρθεί η πρόταση. Και αυτό που μένει είναι η στυγνή Διζωνική. Δηλαδή μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Μέσα σε αυτή τη σκατίλα δεν υπάρχει ΜΙΑ κίνηση που να δείχνει ότι άντρες που μας κυβέρνησαν/κυβερνούν είναι άντρες και όχι γυναικούλες(συγνώμη κορίτσια, μη με παρεξηγήσετε, το πιάσατε :)

Η πολιτική είναι για ανθρώπους που τους "κόφκει" ενώ οι δικοί μας είναι "πολιτικοί του καφενέ" του "γεια σου ρε κουμπάρε, πως πάνε οι δουλειές" "εν καλά τα μωρά" "εννα στηρίξουμε το κόμμα ένεν?".

Ως εκεί. Για τα άλλα τα μεγάλα, ΤΙΠΟΤΕ.

Anti-Fascistas είπε...

Ο Ραούφ Ντενκτάς το 2003 υποστήριξε Γλαύκο Κληρίδη και το 2008 Δημήτρη Χριστόφια

Όλα τα τεκμήρια, πηγές, αποκόμματα για όποιον δεν πιστεύει:

http://www.noitikiantistasis.com/wordpress/?p=625

Ανώνυμος είπε...

το γιουι του ντεκτας με ποιον ετρωεν μυστικα λιες μερες πριν το δημοψηφισμα??