Το ΔΗΣΑΚΕΛ αποκαλύπτεται!

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009


Καλωσορίστε το ΔΗΣΑΚΕΛ!



Κατά καιρούς ακούμε το αυτονόητο από ορισμένους. Επίσημη συνεργασία ΑΚΕΛ-ΔΗΣΥ.

Με αφορμή συζήτηση που ξεκίνησε από χθες στο "Κυπριακό Καφενείο", η Επιτροπή το λέει δημόσια: ευνοούμε μια τέτοια συνεργασία!



Ήδη, έξω από τα γραφεία της εφημερίδας "Αλήθεια" έχουν ξεκινήσει εκδηλώσεις υποστήριξης της δημιουργίας του ΔΗΣΑΚΕΛ. Στη φωτογραφία, ενθουσιασμένη οπαδός της Πλατφόρμας του ΔΗΣΑΚΕΛ, ασπάζεται φωτογραφία του αρχηγού της


Θέλουμε την ηγεσία του ΑΚΕΛ και την ηγεσία του ΔΗΣΥ, επιτέλους να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο.


Εκδηλώσεις υποστήριξης του ΔΗΣΑΚΕΛ έχουν όμως ξεκινήσει και έξω από τα γραφεία του ΑΚΕΛ. Στη φωτογραφία ΝΕΔΗΣΕΔΟΝόπουλα υπό την επίβλεψη του Τριμικλινιώτη, του Χάσικου, του Κόκκινου Ιαβέρη, του Πουργουρίδη, του Ταλάτ, του Τσιελεπή, του Χ. Γεωργιάδη και του Anef_Oriwn, ετοιμάζονται για κοινή δράση υπέρ του "ΝΑΙ".





Και θέλουμε το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, έξω από μία συγκυβέρνηση, η οποία μόνο στιγματίζει τα ίδια (αφού να επηρεάσουν προς το καλύτερο, δεν μπορούν), για να μπορέσουν να αντισταθούν αποτελεσματικά στην άδικη και επικίνδυνη λύση που δρομολογεί ο Δ. Χριστόφιας.



Είναι πιστεύουμε τραγελαφικό, από τη μία να διαπιστώνεται παραβίαση κόκκινων γραμμών από το Χριστόφια (δηλώσεις Φ.Φωτίου) και από την άλλη να παραμένει το ΔΗΚΟ στην κυβέρνηση. Είναι πιστεύουμε τραγελαφικό να διαπιστώνει η ΕΔΕΚ ότι προωθούνται ρατσιστικές ρυθμίσεις και από την άλλη να παραμένει δίπλα σε αυτόν που προωθεί το ρατσισμό.


Ήδη ο Δ. Χριστόφιας παρεκκλίνει από τις αρχές για τις οποίες δεσμεύτηκε στο Εθνικό Συμβούλιο σε σχέση με το περιουσιακό (επιστροφή όλων σε σπίτια και περιουσίες τους και αποκατάσταση ανθρωπίνων δικαιωμάτων) και συζητά μέσω του εκπροσώπου του, κριτήρια που θέτουν οι Τούρκοι!!!!

Άρα ας το κάνουν το ΔΗΣΑΚΕΛ τους.


Είμαστε όμως βέβαιοι, ότι οι Κύπριοι πολίτες που απέδειξαν το 2004, ότι αν και είναι δεδομένοι σε οτιδήποτε άλλο, δεν είναι δεδομένοι στο Κυπριακό για τις ηγεσίες τους, δε θα ακολουθήσουν τις επιλογές της ΔΗΣΑΚΕΛικής συνεργασίας.



Εμπρός λοιπόν: κάντε το το ΔΗΣΑΚΕΛ σας. Να βοηθήσετε ίσως το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ και την ίδια σας τη βάση, να συσπειρωθούμε όλοι μαζί, ξανά για να σώσουμε την πατρίδα μας. Όπως κάναμε και το 2004.

ΑΛΩΕΥΣ για το christofias-watch

19 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άτε ρε γελοίοι. Αν θέλει ο νικολάκης σας, σας κάμει πρόταση στο ΔΗΚΟ να φύγουν από την κυβέρνηση. Αλλά που να τολμήσει!

Ανώνυμος είπε...

Ο Νικολάκης φίλε μου είναι ηλίου φαεινότερο ότι εν δικό σας, τζαι μεν σφυρίζεις αχάπαρος δεξία τζαι αριστερά ότι τάχα ουδεμία σχέση έχετε μαζί του. Και οι λίθοι κεκράξονται.
Ο κόσμος τόχει τούμπανο και σεις κρυφό καμάρι.

Ανώνυμος είπε...

Δείξε μου το φίλο σου να σου πώ ποιός είσαι.
Νικολάκης Δημητράκης Love for ever
Τουμαζούϊν Γριστούϊν Love for ever

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα θα γίνει μεγάλη δικοινοτική εκδήλωση στην Πύλα με την συμμετοχή όλων των κομμάτων ε/κ και τ/κ που συμμετέχουν στις συναντήσεις στο Λήδρα Πάλας.

Να είμαστε όλοι εκεί για να δώσουμε το μήνυμα της επανένωσης της κύπρου!

tristermannus είπε...

Θα παραστεί ο Αττίλας στην εκδήλωση;

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να ιδρύσουν το ΔΗΣΑΚΕΛ για να λύσουν το Κυπριακό. Μπορεί να γλυτώσουμε στην τρίχα με ένα 51% (ξεχάστε το 76%). Μπορεί να πανηγυρίζουμε ότι ο Κυπριακός Ελληνισμός αντιστέκεται (άλλο όμως 76% κι άλλο 51%), αλλά η ουσία είναι ότι εξασθενούμε. Εξασθενούμε και δυναμώνουν οι "προοδευτικοί" της δήθεν επανένωσης,του κλίματος της συμφιλίωσης, οι σεμιναριούχοι μαστόροι τους, τα ηττημένα μυαλά οι ηγέτες. Και οι εγγλέζοι μας το είπαν ότι θα μας φέρνουν τα σχέδια τους μέχρι να πούμε ΝΑΙ. Και αγώνα δεν κάνουμε με το να γράφουμε λίγες γραμμές ο καθένας μας στο christofias watch. Και οπωσδήποτε δεν κάνουμε αγώνα με το να φωνάζουμε, να εκφράζουμε την αγανάκτηση μας (προφορικά και γραπτά) και όταν έρχονται εκλογές να ψηφίζουμε τα ίδια άτομα. (Το σχόλιο ισχύει όχι μόνο για το ΔΗΣΑΚΕΛ, αλλά και για το ΕΔΕΚΔΗΚΟ). Το διάβασα κάπου και είναι πολίυ πετυχημένο: "Η Κύπρος είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση και αντιπολιτευόμενη συμπολίτευση"

Πλαστήρας είπε...

Λίγοι άνθρωποι πριν από καιρό συνέλαβαν την ιδέα του ΔΗΣΑΚΕΛ. Όσο περνούσε ο καιρός, η μεγάλη απάτη που εκπροσωπούσε το ΔΗΣΥ και ο αρχιαπατεώνας ο Γλάυκος Κληρίδης φανερωνόταν. Και τόσοι αγνοί πατριώτες άνθρωποι έπεσαν στην αγκαλιά αυτού του τύπου που ούτε στο σπίτι του μιλούσε Ελληνικά.

Το ίδιο συνέβαινε και με το "αντιιμπεριαλιστικό" ΑΚΕΛ που έγινε το δεκανίκι των αρχιιμπεριαλιστών Αγγλοαμερικάνων.

Οι μάσκες πια έπεσαν. Ψηφίζω Χάσικο για πρώτο Πρόεδρο του ΔΗΣΑΚΕΛ.

Αριστερός Πατριώτης είπε...

Διαφωνώ με τον Πλαστήρα για το Χάσικο. Ο Χάσικος μπορεί να αποδειχθεί ιδρυτής του ΔΗΣΑΚΕΛ, αλλά νομίζω ότι είναι καλύτερα να έχουν πρόεδρό τους τον Ερντογάν.

Αφού θα πάψουν να κρύβονται, ας μην έχουν καθόλου προσχήματα!

Ρήγας είπε...

Ο Χριστόφιας δεσμεύτηκε με *μυστικές* συμφωνίες Κληρίδη-Ντενκτάς;

Ε, τότε να βάλουν για πρόεδρο τους τον Ντενκτάς (είναι και φίλοι με τον Κληρίδη).

Τί Ντενκτάς, τί Κληρίδης, τί Χριστόφιας. Το ίδιο ύψος, την ίδια φάτσα, τα ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ υπηρετούν. Το μόνο διαφορετικό είναι το γλυφιτζούρι που πλασάρουν στα γιουσουφάκια τους.

Πάντως ο Χριστόφιας ήταν όλο χαμόγελο με την επίσκεψη Τζέφρυ στην Κύπρο διότι βρήκε ακόμα μια ευκαιρία να μιλήσει για "Έλληνες και Κύπριους."

Ό,τι και να κάνουν, το επόμενο σχέδιο θα το απορρίψει ξανά ο Κυπριακός και ο Λεμεσιανός λαός. Οι δύο λαοί, συμπεραστέκονται ο ένας στον άλλον. Μάλιστα την 1η Οκτωβρίου ο δήμαρχος Λεμεσού έστειλε και συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Χριστόφια, όπως ο ίδιος κάνει με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας την 25η Μαρτίου.

Πουλημένα παλιοκομμούνια !



Ρήγας

Πλαστήρας είπε...

Μπράβο Ρήγα.

Όπως λέμε Ελληνοπελοπονήσιοι και Τουρκοπελοπονήσιοι ή Πάφος Κύπρος Ένωσις.

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται για μιαν απόφαση και αντίληψη υποτελική - yesmeniki.
Είναι ολοφάνερο και διαφωνώ καθέτως με ελαφρά ροπή προς την οριζοντίωση μάλιστα,
που διατυπώνουν δυστυχώς ένα φανταμενταλιστικό κίνημα περί υπεροχής του κοινού δημοσίου λόγου,
και εναντιόνονται δυστυχώς στην ιδία φρόνηση του Τριμικλινιώτη, τουτέστιν
στην ιδιωτικοποίηση "η επιστήμη του κοινού λόγου είναι ιδιωτικό κατόρθωμα, ιδιωφυώς
εξατομικευμένων ατόμων άνευ λογολειπτικής προελεύσεως και χωρίς λογοδετική προέλευση.

Ανώνυμος είπε...

H ypokrisia se olo tis to megaleio! Kai i sovarotita sto miden se auto to blog! Anartizei "í pornigrafeia exo apo edo" kai meta o idios apokalei me to epitheto "tsoula" ton blogger anef oriwn....

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε/η 1:46μμ

Την επανένωση που την είδες ?
Κανένα, (επαναλαμβάνω) ΚΑΝΕΝΑ ενοποιητικό στοιχείο δεν υπάρχει στην υπό εκκόλαψη λύση. Επιδιώκεται διχοτόμηση με το βαμβάκι και γειτονικές σχέσεις, τίποτε διαφορετικό.

Οι Τούρκοι θέλουν μέχρι και ξεχωριστό Τμήμα Αρχαιοτήτων (σαμπώς και τα αρχαία έχουν Τουρκική προέλευση).
Θέλουν και συνιστών κράτος πάνω σε κλεμένες περιουσίες.

Χαίρομαι που σε απογοητεύω, διότι έτσι "λύση" αποκλείεται να πουληθεί.

Ρήγας είπε...

"Jim and Jeffry"
ή
"Μόνο ο Θεός μας σώζει"

Με διαπραγματευτές τον κάθε Τσελεπή και με πρόεδρο τον εφημεριδοπώλη που τον έκαναν (με κομματικά κριτήρια) "Ιστορικό", το παιγνίδι δεν πάει πλέον χαλαρά. Μπήκαμε ήδη στο δεύτερο ημίχρονο.

Ειδικά τώρα και με το αμερικανάκι τον Τζέφρυ ("μηδέν εις το πηλίκιον" [sic]) το παιγνίδι θα αγριέψει κι'άλλο, διότι μας θεωρούν βλάκες (έτσι έχουν συνηθήσει τα κομματικά λόμπι να θεωρούν τον κόσμο όλο).

Πάμε λοιπόν και όποιος αντέξει.

Επαναλαμβάνω (για πολλοστή φορά):

>>>>>Δεσμεύτηκε --όπως λέχθηκε-- ο Χριστόφιας ΝΑΙ ή ΟΧΙ με ΜΥΣΤΙΚΕΣ συμφωνίες μεταξύ "καλού καραβοκύρη" και Ντενκτάς;;<<<<<

>>>>>Και αν ΝΑΙ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΝΟΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ;;;;<<<<<

>>>>>Όπως επίσης και ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ **ΜΥΣΤΙΚΕΣ** ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ;<<<<<

(Να δείτε που θα βγουν τώρα τα ακελάκια να υπερασπιστούν τον καραβοκύρη! Θα το δούμε ΚΑΙ αυτό...!!)

Μα γιατί δεν απαντάει ΚΑΝΕΝΑΣ;

Άδεια η πόλη
πού πήγαν όλοι...




Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΙΛΛΗΚΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩς ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΘΜΙΣΜΕΝΗ.

ΕΠΟΜΕΝΟΝ ΒΗΜΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙς ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΚΙΑ.

ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ 1000% ΒΕΒΑΙΗ ΠΩς ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΣΙΓΑΝΑ ΣΙΓΑΝΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΡΕΧΕΙ ΠΡΟς ΤΟ ΜΕΛΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ; ΥΠΕΡΒΑΛΛΩ;;;

ΜΟΥΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

πραγματικά είστε γελοίοι στο ιστολόγιο αυτό!!!μα είναι δυνατόν να πιστεύετε όλα αυτά που λετε? και σας προκαλώ, αφού είστε τόσο πατριώτες, πάρτε τα όπλα και άντε να πολεμήσουμε τον εχθρό!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδί μου

Η υπεράσπιση της νομιμότητας με ειρηνικά μέσα σε ενοχλεί ?

Φόρεσε φέσι, διάβασε λίγο κοράνι και πήγαινε στην Τουρκία

Ανώνυμος είπε...

@ ανωνυμος 2:58

ανεβασε μας το αρθρο του Λιλληκα να το δούμε και μεις

Ανώνυμος είπε...

δύσκολο να κερδίσεις κάτι που έχασες αναίμακτα