ΗΣΑΪΑ ΧΟΡΕΥΕ...

Κυριακή 31 Μαΐου 2009


Να ζήσετε Χριστίνα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,

ο Θεός να φωτίσει τον παπά που «κυβερνά»,

να σταματήσουν να ονειρεύονται με τον Αλί Ταλάτ,

τον πρώην ΓΓ «κύριο» Ανάν.


Για όσους δεν παρακολούθησαν τις ειδήσεις από το κρατικό κανάλι σας μεταφέρουμε την πληροφορία ότι «ο Πρόεδρος Χριστόφιας φόρεσε γραβάτα σε χρυσαφί απόχρωση συνδυασμένη άψογα με το σύνολο της πρώτης κυρίας».


ΕΡΩΤΗΣΗ: Που θεάθηκε χθες το απόγευμα, κατά την διάρκεια του γάμου, ο Ανάν και τι έκανε εκεί;


ΕΥΑΓΟΡΑΣ – για το christofias - watch

20 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ouao.Isastan kai esis tziame?
E kala sior.Giatin en erotisete ton coffe inta pou egirevke tziame?
Rotiste ton sior na mathoume tzie mis.Na men kamnoume tora ikasies.

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Το πιο πάνω σχόλιο διεγράφη, ανάμεσα σε άλλα, λόγω του ότι ήταν φυλετικά ρατσιστικό. Ομοφοβικοί, φασίστες, ηλικιακοί ρατσιστές και φυλετικοί ρατσιστές δεν έχουν θέση σε αυτό το blog.

Ιάκωβος είπε...

Μα επήε στο γάμο; Εκάλεσε τον ο Χριστόφιας;

Ανώνυμος είπε...

Iliakos ratsistis ipamen.Pale ta idia?

ΡΗΓΑΣ είπε...

Παίδες, συγνώμη αλλά...

Οι διαφωνίες μας με τον Χριστόφια πρέπει να μένουν μακρυά από την προσωπική και οικογενειακή του ζωή. Διαφορετικά πέφτουμε χαμηλά.

Όπως χαμηλά πέφτουν ΟΛΑ τα ΜΜΕ που βλέπουν την κόρη του ως celebrity. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

Ρήγας

athkeiaseros είπε...

Μόνο και μόνο που αναρτάτε κάθε σαχλαμάρα σε αυτ΄ο το blog είναι μια απόδειξη ότι σε αυτό τον τόπο υπάρχει πλήρης δημοκρατία.

athkeiaseros είπε...

Για ποια αποκατάσταση της δημοκρατίας μιλάτε; Μήπως για εκείνη που υπηρχε το 2004 όταν ο πρόεδρος μιλούσε με απαξιωτικόύς χαρακτηρισμούς για όποιον συμφωνούσε με το σχέδιο Ανάν;

athkeiaseros είπε...

Για τότε που το κάθε φασιστοειδές τρυπόύσε τα λάστιχα κι έσπαζε τους ανεμοθώρακες των αυτοκινήτων όσων συμφωνούσαν με το σχέδιο Ανάν κι ήλπιζαν ότι επιτέλους ίσως επανενωθεί αυτός ο τόπος;

athkeiaseros είπε...

Για τότε που οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι μόνιμοι αξιωματικοί του στρατού έπαιρναν εκ των άνωθεν οδηγίες να επιβάλουν το σχέδιο Ανάν;

athkeiaseros είπε...

Αυτή η "δημοκρατία" ευτυχώς έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Κι επιτέλους καταλάβετε ότι αντιδημοκράτης είναι αυτός που δε σέβεται τις εκλογικές διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα. Εκτός αν τις αμφισβητείται κι αυτές! Σταματήστε να βλέπετε φαντάσματα και καταλάβετε ότι με τη συμπεριφορά σας το μόνο που επιτυγχάνετε είναι την οριστική τουρκοποίηση σίγουρα της κατεχόμενης Κύπρου, και ίσως ολόκληρης.
Υ.Γ. Επειδή ξέρω ότι κάποιοι θα ξεκινήσουν τα φασιστικα και αντικουμουνιστικά τους ξεσπάσματα να διευκρινίσω ότι ποτέ δεν ψήφισα ΑΚΕΛ.

Ανώνυμος είπε...

H dhmokraia antehi kai iliakous ratsistes?

Ανώνυμος είπε...

athkeiasere efotises mas oti den eisai tou akel, eisai sinagermiko naineki pou exei 5 xronia twra en exonepses pou en epiases ta xorafkia sou pisw...
omos edw tha eimaste gia na aporriptoume tis "sinetairikes" sas liseis giati emeis oi antidimokrates theloume apeleutherosi kai epistrofi OLWN twn prosfigwn sta spitia tous...
antexeis etsi prama????

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Αγαπητέ Ρήγα,

Εμείς συγνώμη αλλά:

1) Ο ίδιος προβάλε το γάμο δημόσια.

2) Ο ίδιος έχει το γαμπρό στο Προεδρικό.

Ανώνυμος είπε...

Πού κολλά τωρά ο γαμπρός του που εν μες το προεδρικό με τον γάμο του και με τον ανάν;

Σαν να και εχάσαμε ττο νόημα; Είμαστε τίποττε κουτσομπολίστική εκπομπή;

Και τέλοσπάντων σε ποιο πόστο δουλεύει ο γαμπρός του Χριστόφια στο προεδρικό; Και πώς τον επιάσαν; και πότε;

Αλέξανδρος

ΡΗΓΑΣ είπε...

Αγαπητοί μου φίλοι της Επιτροπής,

1. Ο ίδιος προβαλε τον γάμο της κόρης του δημόσια. Δεκτόν. Αλλά ο γάμος δεν αποτελεί πολιτικό/εθνικό/ιδεολογικό θέμα επομένως δεν έχει σχέση με την θεματολογία του παρόντος ιστολογίου.

2. Ο ίδιος έχει γαμπρό στο προεδρικό. Σωστό. Να πείτε γι'αυτό εάν και εφόσον υπάρχει κάποια παρατυπία κλπ.


Ρήγας

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Αγαπητέ Ρήγα,

Δεν πολυσυμφωνούμε για το 1. γιατί ο τρόπος που προβλήθηκε ο γάμος ήταν άξιος σατυρικού σχολιασμού. Το christofias-watch είναι ενίοτε και σατυρικό επί κάποιων θεμάτων.

Για το 2. όμως, έχεις δίκαιο και παίρνουμε από εσένα την ιδέα για σχετική ανάρτηση.

ΡΗΓΑΣ είπε...

Αγαπητοί μου,

Για το [1]: Εάν ο Χριστόφιας ή ακόμα και ο γαμπρός του ή δεν ξέρω ποιός άλλος πρόβαλε (με όποιονδήποτε τρόπο) τον γάμο σε βαθμό εθνικού κουτσομπολιού, δεν φταίει η κόρη του. Εμένα αυτό με ενδιαφέρει διότι η κόρη του προέδρου /δεν/ είναι πολιτικό πρόσωπο. Ναι, το ιστολόγιο είναι και σατυρικό αλλά η δεοντολογία είναι πάνω απ'όλα.

Φιλικά,
Ρήγας

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Αγαπητέ Ρήγα,

Ορθότατα δε φταίει η κόρη του. Αν δεις καλύτερα την ανάρτηση, δεν κατευθυνόμαστε κατά της κόρης του, αλλά κατά του Ευέλικτου, ο οποίος, μπορεί να προβάλλεται λαϊφσταϊλίστικα μέσω του γάμου της κόρης του, αλλά στο φόντο είναι ο Ανάν, που ξανάρχεται.

Δεν παραβήκαμε καμία δεοντολογία. Η υπερπροβολή του γάμου έγινε από τον Ευέλικτο.

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΙΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΣ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΑΤΙΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ.

Αν ζούσε ο Λένιν; Τώρα, θα πέθαινε!
-Όχι. Προσωπικά, δεν μας εκπλήττει καθόλου το γεγονός ότι ο Ηγούμενος του Κύκκου, Nikiforo Cavalli (ο πιο fashion aware παπάς του πλανήτη) αποφάσισε να κάνει τη διάκριση και να παραχωρήσει κατΆ εξαίρεση τους μεγαλόπρεπους κήπους του ανακαινισμένου και απαστράπτοντος πλέον Palazzo di Kykko (Member of The Leading Monasteries of the World), στο ζεύγος Νίκου Μούδουρου - Χριστίνας Χριστόφια για τις ανάγκες του γάμου τους. Είμαστε σίγουροι μάλιστα πως αυτός θα τους το πρότεινε. Σε κάτι τέτοια, είναι μανούλα ο Santo Cavalli. Δεν τον πιάνει κανείς!
-Ουδεμία έκπληξη, λοιπόν. Αυτό που μας εκπλήττει είναι πως, τόσο το ζεύγος όσο και ο πατέρας της νύφης, ο κομουνιστής ηγέτης μας Σύντροφος Δημήτρης Χριστόφιας, ένας άνθρωπος ο οποίος ανάλωσε τη ζωή του κηρύττοντας την ισότητα όλου του λαού και ο οποίος είχε πει κάποτε το γνωστό, γενναίο τότε αν και ξεχασμένο πια, «είμαι άθεος, βάφτισα τα παιδιά μου διότι έτσι συνηθίζεται» (sic), αυτός λοιπόν ο Σύντροφος αποδέχτηκε αυτή την πρόταση του 5* Ηγουμένου. Αυτό, ναι, αυτό μας εκπλήττει. Κι ειδικά, όταν όλοι γνωρίζουμε πως αυτός ο χώρος, ο δημόσιος ουσιαστικά χώρος (σ. σ. η Εκκλησία ανήκει στο πλήρωμά της -καλό;- ξέρουμε κι άλλα) είναι εκτός ορίων για τους... κοινούς θνητούς εδώ και χρόνια, καθώς με απόφαση (δες, διαταγή) του Despoti Cavalli δεν επιτρέπεται η χρήση του για την τέλεση μυστηρίων. Η φασαρία από τους γάμους μείωνε, λέγεται, την απόδοση των Home Cinema στα κελιά των μοναχών.



Κωδικός άρθρου: 874246

ΠΟΛΙΤΗΣ - 27/05/2009, Σελίδα: 13

http://www.politis.com.cy/cgibin/hweb?-A=874246&-V=archive

Ανώνυμος είπε...

aman dite ti egrapsen o rigas i ora 2:02 tzie pos tu apanta i "epitropi" ena katalavete pos liturgun.
prota grafun kati pu en to stirizun se stixia ,apla gia na to grapsun tzie na dimiurgisun entiposis,tzie meta an 8eli o 8eos an 8elun ke an mporun i idii ena to ipostiriksun me adiasista stixia pu to kipriako pontiki,tin enosi,ton black lazar i ena tus grapsi kenena ar8ro i fanula i o faliros i o faros tu oftu tu rimaxu tzie ena petaxtun me perifania na mas pun ETA ELALUSAMEN SAS TA!!!sto metaksi ena mesolavisun akoma 10 anartisis me 9(exun tzie kamia satirikin/xioumoristikin/ivristikin kapote)alla 8emata paraviaseon tis dimokratias(imishimu) ara pkios ena 8imate to 8ema pu anaferan prin 10 anartisis.