ΑΚΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ

Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Ο Δ. Χριστόφιας επιβλέπει την υποτιθέμενη διαδοχή του.

Καθώς οδεύουμε προς το τέλος της προεκλογικής αναμέτρησης ενόψει ευρωεκλογών, οι ακελικοί διακατέχονται από παράνοια, καθώς οι σπασμωδικές τους ενέργειες αποδεικνύουν ότι οι ενδοδημοσκοπήσεις που διεξάγει το κόμμα τους, ταυτίζονται με αυτές του ΑΝΤ1, την δημοσιοποίηση των οποίων προσπάθησαν να «απαγορεύσουν » εκβιάζοντας πρόσφατα τον εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό.


Τις τελευταίες μέρες διανέμεται μια φυλλάδα από έμμισθους του ΑΚΕΛ, η οποία προσπαθεί να απαντήσει στο ερώτημα «Γιατί ΑΚΕΛ;». Κατά κύριο λόγο απευθύνεται στους ψηφοφόρους του ΑΚΕΛ, οι οποίοι αντιλήφθηκαν ότι τα έργα και οι πράξεις αυτού του κόμματος δεν έχουν καμία σχέση με τα λόγια και τα συνθήματα που εκφράζει.

Σύμφωνα με την φυλλάδα λοιπόν οι ευρωεκλογές της 6ης Ιουνίου θα διεξαχθούν σε ένα νέο πλαίσιο, το οποίο καθόρισε η εκλογή του ευέλικτου στην Προέδρια της Κυπριακής Δημοκρατίας. Αυτό το πλαίσιο καθορίζουν «οι πρωτοβουλίες που αναπτύσσει, η πολιτική αρχών που ακολουθεί και οι ευέλικτοι χειρισμοί στους οποίους προβαίνει».



Πρωτοβουλίες όπως το άνοιγμα του οδοφράγματος της Λήδρας χωρίς αποστρατικοποίηση της εντός των τειχών Λευκωσίας και χωρίς παράλληλο άνοιγμα του οδοφράγματος του Λιμνίτη. Πρωτοβουλίες όπως το μνημόνιο συνεργασίας με τη Μεγάλη Βρετανία, κατά το οποίο δεν τίθεται θέμα βάσεων. Οι υποχωρήσεις ή καλύτερα η κατάργηση της αξιοπρέπειας μας, βαφτίστηκαν «πρωτοβουλίες».

Πολιτική αρχών όπως η δημόσια και χωρίς διαπραγμάτευση αποδοχή της παραμονής 50.000 εποίκων και εκ περιτροπής Προεδρίας. Πολιτική αρχών όπως η στείρα άρνηση στον καθορισμό των κόκκινων γραμμών της πλευράς μας. Πολιτική αρχών όπως η μη τήρηση των υποσχέσεων που δόθηκαν στον κυπριακό λαό με το προεκλογικό πρόγραμμα του ευέλικτου και των υποσχέσεων που δόηκαν στα κόμματα που τον στήριξαν στο δεύτερο γύρο.

Ευέλικτοι χειρισμοί, όπως η προσφώνηση συνεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και τον σύντροφο του, πιόνι της Άγκυρας και εκπρόσωπο του Αττίλα.

Από την άλλη, η δέσμευση του Προέδρου για δίκαιη λύση και πιο δίκαιη κοινωνία υλοποιείται με συνέπεια και προγραμματισμό. Ήδη, σε ένα χρόνο διακυβέρνησης του τόπου και κάτω από δυσμενείς για την οικονομία συνθήκες η κυβέρνηση έχει να παρουσιάσει ένα αξιοσημείωτο έργο».

Αξιοσημείωτο έργο στον τομέα της δίκαιης κοινωνίας, βαφτίστηκε ο διορισμός των κομματικών φίλων στην αστυνομία, στις κεντρικές φυλακές, στο ΘΟΚ, καθώς επίσης και η δωρεά έργων σε φίλες εταιρείες και φίλους επιχειρηματίες, όπως η Ocean Tankers και ο Μιλτιάδης Νεοφύτου.

«Το ΑΚΕΛ στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την κυβέρνηση του. Με αυτά τα δεδομένα υπερψήφιση του ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις στις ευρωεκλογές σημαίνει πάρα πέρα ενίσχυση του Προέδρου Χριστόφια στην πάλη του για δίκαιη λύση και πιο δίκαιη κοινωνία».

Αν διατυπώσουμε την πιο πάνω πρόταση πιο ωμά, θα λέγαμε ότι πρέπει να γραφτείτε μέλη του ΑΚΕΛ, να ψηφίσετε ΑΚΕΛ και μετά να δηλώσετε τις εξυπηρετήσεις που θα θέλατε (π.χ. διορισμός των παιδιών σας σε κάποια δημόσια υπηρεσία, προαγωγή σας στο χώρο εργασίας σας, ανάληψη υλοποίησης κάποιου δημόσιου έργου), οι οποίες θα γίνουν στα πλαίσια πάντα της δίκαιης κοινωνίας.

Δυστυχώς αυτά τα μηνύματα δεν φαίνεται να αφομοιώνονται από αυτούς στους οποίους απευθύνονται. Άλλωστε θα ήταν άξιον απορίας εάν η διαστρέβλωση της πραγματικότητας γινόταν πιστευτή από όλους τους ψηφοφόρους του ΑΚΕΛ, ανάμεσα στους οποίους υπάρχουν και αξιοπρεπείς άνθρωποι και υγειώς σκεπτόμενοι πολίτες.

Ας αναρωτηθούν λοιπόν οι συγγραφείς:

Οι ίδιοι πιστεύουν αυτά που έγραψαν;

Αυτά που έγραψαν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα;

Προσπαθούν να κοροϊδέψουν τους ίδιους τους ψηφοφόρους τους;




Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, σημειώνεται ότι τα πιο πάνω παραδείγματα δεν αποτελούν ούτε το σύνολο των κρουσμάτων που παρατηρήθηκαν από την ημέρα εκλογής του ευέλικτου, ούτε τα πιο αξιοσημείωτα. Μπορείτε να προσθέσετε κι εσείς όσα θυμάστε!

ΕΥΑΓΟΡΑΣ - για το christofias-watch

7 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θέλετε να πείτε ότι εμαραζώσετε που δεν άνοιξε το οδόφραγμα του Λιμνίτη;

Ανώνυμος είπε...

το άλλο θέμα που σας θέλω, αυτές τις μέρες μάλλον θα παραλάβετε ένα διαφημιστικό του 'Ευρωπαίκού ινστιτούτου κύπρου' EIC
το οποίο διαφημίζει τα 'καλα' της Συνθήκης της Λισαβόνας.

http://www.eicy.eu/images/media/pdf/Booklet-LisbonTreaty.pdf

Όπως ορθά μαντέψατε, ούτε λόγος για το ΒΕΤΟ μας που χάνουμε.
Αλήθεια φανταστήκατε η Ε.Ε να διατάξει όπως όλα τα πυρηνικά απόπβλητα θάβονται στην Κύπρο από τώρα και στο εξής και εμείς οι έξυπνοι να μην έχουμε καν το ΒΕΤΟ μας;

Ανώνυμος είπε...

Telika epianta o Stavrakis ta rialia?
Alli mia megali epitihia tis Kivernisis.Kani sior.En na kamoyn tes kassandres ... kardiakes

Μάρκος είπε...

ο Σταυράκης έπιασε ΤΟΝ ΠΟΥΛΛΟ

Τσαούσης Έσκου είπε...

5 - 5 = 0

έκαμες τα χιόνι χριστόφια

Ανώνυμος είπε...

Telika touti i Kivernisi ektantise i Barcelona sto champions League.
(kai stenohori oulous tou allous ahahahahhaha)

maxim είπε...

παιδια την αποψη σας για τα οσα γινονται ειναι καλο που τη βαζεται..αν θελετε να φυγει ο χριστοφιασ δεν πρεπει να πειτε και την προταση σας?..την αλλη οψη του νομισματος δηλ. προτεινουμε αντι συνομιλιες τουτο τουτο τζιαι τουτο. αντι να ανοιξει ο λιμνιτης τουτο τουτο τζιαι τουτο..

ενα ολοκληρο μπλοκ μονο για να παρακολουθειτε το ακελ?
κοντραρετε ταχα την επαγρυπνιση του ακελ?
ο αντιακελισμος μαλλον δεν ειναι την κυπρο που θελει να σωσει..