Ο ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΓΚΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΕΔΕΚ

Τρίτη 26 Μαΐου 2009






Ο ανεκδιήγητος Χαννίδης, εξευτελίζει για ακόμη μια φορά την ΕΔΕΚ και τη Νεολαία της, φωτογραφιζόμενος για το life-style περιοδικό ΟΚ και συμπεριφερόμενος ως περίπου Βαλεντίνος Τσίγκης










Βλέπουμε να βάλλε ται μαζικά ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Ανδρέας Πιτσιλλίδης για την υπερπροβολή της υποψηφίότητάς του μέσω διαφημίσεων. Από το Γ.Γ. της ΕΔΟΝ, συντάκτες της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ και άλλους. Και πράγματι είναι εκνευριστικό έως προσβλητικό για τους πολιτικούς θεσμούς να μετατρέπονται οι υποψηφιότητες σε εμπορεύματα. Προσωπικά βρίσκω τον Πιτσιλλίδη σπαστικό. Την υποψηφιότητά του και την προβολή της σκέτο πρήξιμο. Την υπογράμμιση του αριστίνδην (είναι άραγε καμιά τιμή να σε επιλέγει ο Αναστασιάδης;;;;) εκνευριστική.









Μετά τα κατορθώματα Χαννίδη, πιθανόν να δούμε και τη Βαλεντίνα στο τιμόνι κάποιας νεολαίας, π.χ. της ΝΕΔΗΚ






Όμως πρέπει να είμαστε δίκαιοι. Και να σταθούμε σε δύο σημεία:


1) Όπως ενοχλητική είναι η εμπορευματοποίηση των υποψηφιοτήτων, άλλο τόσο ενοχλητικό είναι το κοτσιάνιασμα των βουλευτικών, ευρωβουλευτικών κ.α. αξιωμάτων σε ανίκανους κομματικούς εμμίσθους και παλιογλειφτρόνια που δεν έχουν το γνώθι σεαυτόν και νομίζουν ότι οι θέσεις αυτές είναι θέσεις προαγωγής για τους ιδίους.

2) Ο πρώτος διδάξας του σιωνόματος των χρημάτων σε εκστρατείες, της μαζικής κάλυψης διαφημιστικών πινακιδών και της εμπορευματοποίησης των υποψηφιοτήτων δεν είναι ο Πιτσιλλίδης. Είναι ο ¨καλός πελάτης "αγαπημένος σε αυτή την ιστοσελίδα Μ. Χαννίδης, σημερινός Πρόεδρος της Νεολαίας ΕΔΕΚ. Ο οποίος στηρίζει το Χριστόφια και προσέβαλε ουκ ολίγες φορές την ΕΔΕΚ με τις φιλοδοξίες και το ναπολεοντισμό του, . Και ο οποίος, για να είμαστε δίκαιοι και πολύ λιγότερο ικανός και πολύ λιγότερο μορφωμένος και πολύ λίγότερο χρήσιμος για την κοινωνία είναι από τον Πιτσιλλίδη και συμπεριφέρεται σαν κοσμική καρακάξα παρά σαν σκεπτόμενος πολιτικός. Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι ο Χαννίδης είναι και ένα χριστοφάκι που στηρίζει τον Ευέλικτο και τη "συνεργασία".



Όσοι μέμφονται τον Πιτσιλλίδη, ας τα έχουν τα πιο πάνω ύπόψη τους και ας μην τηρούν δύο μέτρα και δύο σταθμά: Ο Χαννίδης ήταν ο πρώτος διδάξας. Και όσοι τον ανέχτηκαν και τον εξέθρεψαν, φέρουν οι σοβαρό μερίδιο ευθύνης για τον κ. Πιτσιλλίδη.




ΠΡΑΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ CHRISTOFIAS-WATCH



9 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για τον Βαλεντίνο Τσίγκο μιλάτε;

αχ καλέ!

*Ιοσίλιος*

Ανώνυμος είπε...

Τι σας έκανε ο Μάριος Χαννίδης και τον καταδιώκετε έτσι;

Επειδή έχει άποψη και δεν ακολουθεί τα κατεστημένα της ΕΔΕΚ;

Δεν είναι αυτός ο ρόλος της νεολαίας του κόμματος;

Ειλικρινά, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ!

ΡΗΓΑΣ είπε...

Τον Χαννίδη θα μπορούσαμε να τον στείλουμε του χρόνου στην eurovision. Δεν μπορώ να βρω άλλη χρησιμότητα.

Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Αν ήταν η αζούλα πούζα. Δεν μας είπε ο κ. Χαννίδης, κοτζιά μου πρόεδρος νεολαίας, πως και δεν βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του κόμματός του. Γιατί, για την ακρίβεια, η ΕΔΕΚ έχει… γραμμένους (για να μην πούμε καμιά πιο βαρετή κουβέντα) τους νεολαίους της και ο μέσος όρος του ψηφοδελτίου της είναι κάπου στα 50+, την στιγμή που το ΕΥΡΩΚΟ που δεν έχει οργανωμένη νεολαία (ουσιαστικά) κατάφερε και βρήκε υποψήφιο 26 χρονών να βάλει στο ψηφοδέλτιό του; Έπρεπε να βγαίνει να μιλά ο κ. Χαννίδης με αυτά τα δεδομένα; Το ΔΗΣΑΚΕΛ έβαλε ηγετικά στελέχη της νεολαίας του, το ΔΗΚΟ έβαλε τον Σίμο Αγγελίδη, το ΕΥΡΩΚΟ το Βιολάρη και η ΕΔΕΚ τον… Παπαδάκη για να φέρει «νέα πνοή» στο ψηφοδέλτιο.

Ανώνυμος είπε...

Τον πήρε χαπάρι ο Ομήρου και τον έκοψε. Γι'αυτό δεν έχει νεολαίο το ευρωψηφοδέλτιο της ΕΔΕΚ.

Έκανε και κάτι κουφά με κάτι focus group και παρακολουθούσε κρυμμένος τις έρευνες! Ο ρεζίλης.

tristermannus είπε...

εσύ που υπερασπίζεσαι τον Χαννίδη μπορείς να μας πεις τις απόψεις του στο Κυπριακό;

eden reeee είπε...

en pou ton zilefkete axaparoi dikoikoi

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΔΕΝ δε ντρέπεται να έχει τέτοιο Πρόεδρο;

Ανώνυμος είπε...

xannides apo ti stigmi pou den tiri tis thesis tis edek k sifoni tha eprepe na apoxorisi...na paei akel/disi ..

h paramoni tou sti edek den exi logo..

oso gia to violari ton 3eri kanis?3eri kanenas tis apopseis tou?